איך המוח שלכן עובד?

מאיפה לך ? בדקת? גם לדעתי גרב אדומה

הוא נקבה
גרבבבבבבבבב
העם דורש הוכחות

וואו מגניב , איך עושים את זה ?

אני לא מאמין שלא גיליתי 21 שנה . ספר ספר לי !

nate2000

New member
נראה לי שלא הבנת כמה דברים בסיסיים

סקס היא פעולה הדדית, הבחורה לא נותנת והגבר לא לוקח. סוג חשיבה כזה מתאים אולי לימי התיכון העליזים אבל לא לבחור בגילך. אתה מענג את האישה והיא מענגת אותך, זוהי פעולה הדדית, שבה שני האנשים רוצים להיות בתוך הסיטואציה הזאת. אפשר להסתכל על זה מנקודת מבט אחרת: אולי גבר שנכנס כ"כ מהר למיטה הוא לא רציני והוא זונה ממין זכר.... ואם תקרא טוב טוב א מה שהבחור כתב תבין שהם רק ישנו ביחד (זה מה שהוא טוען לפחות).

אחח... בחורים כמוך......

זה משהו איתכם.. אתם (בלי הכללות כמובן, מדובר על זן ספציפי) חושבים שזה שאתם ת***** מלא בנות עושה אתכם תותחי על ושזה לא מרתיע בחורות. בנוסף, אתם מז***** כל מה שאתם יכולים, אבל רוצים שהנשים שלכם יהיו קדושות שאף אחד (טוב, אז אחד בלבד) לא נגע בהן. חשבת לרגע שמרוב שאתם מז***** כבר נגמרו הבתולות והקדושות? חשבת אולי שהעניין של "נשים חסודות שמחכות לגבר הנכון ולא אוהבות סקס לא רגשי" כבר חלף לו עם הרוח מזמן?? צא מהסרט שלך, הוא לא משהו

האמת שנשים לא סובלות סקס רגשי

רגש אפשר להשאיר לתחומים אחרים. לא לסקס.. לא מבינה איך בחורה יכולה להנות מ"סקס רומנטי".

elena20

New member
למה לכתוב שטויות ולהכליל את כל

המין הנשי???? מה זה "כל הנשים" את זה כל הנשים? אז זהו שלא, תכתבי את דעתך ואל תכלילי את כולן, יש המון בחורות שלא מסוגלות לשכב בלי רגש,ואני אחת מהן.

לדעתי את מבלבלת בין

"לעשות אהבה" ל- "סקס"......... אני מאוד מחברת סקס לרגש, אבל וואלה אם מישהו יתחיל "לעשות איתי אהבה" ויהיה ונחמד כאילו אנחנו בפעם ראשונה אני אגיד לו- מה נסגר איתך בנאדם? ברור שיש חושניות וכו', אבל צריך גם יותר מזה.. הייתי מתארת, אבל זה לא לפורום הזה....

A d i 23

New member
אני בניגוד לאחרים כאן..

לא אנסה לנתח את הסיטואציה או את ההתנהגות שלה.. מהסיבה הפשוטה שזה לא רלוונטי ולא יתרום לך דבר..
NEXT

למעלה