איך המוח שלכן עובד?

עו מר 5

New member
איך המוח שלכן עובד?

אני כל פעם מופתע מחדש. אני חייל, איש קבע בן 22. לפני שבועיים הכרתי חיילת ממוצב ליד הבסיס שלי, יצאנו לבלות, דיברנו בטלפון היה נורא נחמד, אני התרשמתי שהיא רוצה קשר אמיתי וזה גם מה שאני רציתי ומאד מאד שמחתי. ביום שישי לפני שבוע יצאנו לבלות, גם בשבת וביום ראשון נשארתי בבית (שנינו בבסיסים סגורים) ויצאנו לשתות בירה באיזה פאב, כשחזרנו הלכתי לישון אצלה, אפשר להגיד ששכבנו. יום שני אנחנו מדברים הכל כרגיל טוב ויפה וביום שלישי היא שולחת לי הודעה: "אני לא יודעת אם חשבת שיהיה בינינו משהו, למרות שאני מאד מחבבת אותך, יש לי חבר" מה לעזאזאל עבר לה בראש כשהיא הייתה איתי? איפה היה החבר שלה אז? למה יש כאלה בנות דפוקות?!

ליטל 061

New member
חחחח

תתפלא אבל בנות זולות קיימות בסטוקימ אתה רק צריכ להרימ את העיניימ ולמצוא.....וכנראה שהטמטומ זו תכונה נלווית... פעמ הבאה לפני שאתה נכנס למיטה עמ מישהי תבדוק אמ היא פנוייה.

Miss Thang

New member
אני מצטערת שנפלת על

מישהי כזו. כל מה שנותר לי לומר זה תמשיך הלאה :)

nate2000

New member
כמה אופציות

1. תירוץ. 2. חבר שהוא רק בתחילת הקשר. 3. יש לה חבר תקופה ארוכה שהיה בינהם איזשהו משבר. לגבי 1 ו 2, כנראה שלא יצרת משיכה אליך, מה שהבחור השני כן עשה וזכה בה או שהיא נתנה לך את התירוץ הידוע והמרתיע הרבה גברים, שבמקרה שלך גם עבד. לגבי 3, כנראה שהשלימה עם החבר שלה אז זרקה אותך. בכל מקרה עזוב אותך ממנה וממה שקורה בראש אצל בנות ותמשיך הלאה

תגובה

בחורה רעה, בגדה אתך בחבר שלה. תנזוף בה קשה ותסלקה לתמיד מחייך, וודא שהחבר שלה לא ידע ששכבתם.

וואו יהודה..

את התגובה שלך אפשר להכניס כחלק מתוך טלנובלה

נ ט ע 9 1

New member
תגובה

(בנוסח טלנובלה) סלקה מחייך ולתמיד. אם יש לך ידידה טובה, נסה לפתח איתה שיחה, ולדבר עימה על נושאים משותפים. השתתף בחוגים חברתיים על מנת לרכוש חברים בשכבת גילך.קשרים זוגיים הם הקשרים הכי מעמיקים שיש, וצריך ליצור אותם לאט ובהדרגה מתוך אהבה. כדאי ליצור אותם במסגרות חברתיות כמו חוגים ולמודים. עדיף להתחיל אותם מידידות טובה ולהפכם לאט לחברות.לא כדאי 'לחנוק' את הקשר בצילצולים הרבה, בתחילה אפשר להתקשר פעם אחת, ובהמשך כשהקשר יתחזק תוכל ליצור עימה קשר כבת זוגך. (הייתי חייבת, אתם לא כועסים, נכון?.. חחחח)

מסכנה .. היית צריכה ..מה?../images/Emo31.gif

אני לא מאמינה כמה רוע יוצא לפעמים ... אני שוב נאלצת לסנגר על יהודה (זה ממש מציק לי לראות את הירידות האלה בפורום שאני מאוד אוהבת).. מי שלא נאה לו שיתעלם מההודעות שלו. ולך נטע- אתה מה זה לא מצחיקה.

נ ט ע 9 1

New member
אמממ...

איפה כל הטוב לב של האנשים הרחמנים האלה היה כשהיה שירשור על בריט?... ולא, לא ראיתי שירשור כ"כ גרוע כמו אצל בריט הרבה מאוד זמן(למעשה מעולם לא ראיתי שירשור כ"כ נוראי שכזה..) הבחורה באה מבולבלת שוב ושוב, ומה רוב החבר'ה פה עשו?... ירדו עליה הכי נמוך שאפשר,בתואנה שזה 'רק לטובתה..'.. כי סה"כ אם זה לטובתך, מותר לרדת עלייך חופשי, גם אם זה ביקורת על הכותב ובכלל לא על הכתוב.. סו.. גיב מי אה ברייק... ואגב, לי זה פשוט העלה חיוך, ה-כתוב- ולא הכותב..!! ברור שזה פשוט הצחיק ולא צחקתי עליו,הסיגנון היה פשוט מהנה.. ובאמת שזה ככה, אז אתם מוזמנים או א-להמשיך לכעוס ב-להמשיך לרטון ג-להמשיך את השירשור התומך (לדוג' שירשור בריט המפורסם..) -והאמת.. אני אישית במקומה, לא הייתי באה לשתף יותר בחיים.. אבל עזבו, את זה נשאיר לשירשור אחר..

1. אם את חושבת

שהשרשור שהיה עם בריט נותן לגיטימציה להמשיך ולרדת על אחרים-את טועה ולכן, הוא גם נמחק. 2. גם בשרשור ההוא הערתי .

נ ט ע 9 1

New member
לא הבנת את כוונתי..

ואגב, גם אני הערתי בשירשור שם על הדיבור הלא כ"כ יפה כלפי בריט, אז מה?.. זה עזר?.. עד שהשירשור נמחק, כולם כבר הספיקו לראות איך אפשר לדרוך עד עפר על מישהו שרק בא לבקש עצה, (גם אם הוא לא ממש ביקש איך שהרוב רצו פה) ומה שאני מנסה לומר, זה שאפילו ששם הערתי על הדיבור כלפיה אני רשמתי את הנ"ל.. ופה התכוונתי על רוח טובה, למה להפוך הכל לשלילה?.. זה אכן היה ברוח טובה, וזה הדוגמא הכי טובה לביקורת ל-כתוב- ולא לכותב, נראה לך שאני באמת מכירה את יהודה?.. אמרתי עליו איזה שהיא מילה לא במקום?.. חשבתי שהוא פחות פיקח, חכם, מבין מהשאר?.. ממש לא... רק קצת הומור, לא יזיק פה.. אם אביא ציטוטים מהשירשור ההוא(שספק אם נמחק עד שאחרון האנשים קרא בו) איך שירדו עליה, ואני בטוחה שאת יודעת על מה אני מדברת.. ככל שהיא רשמה גרמו לה להבין כמה שהיא טיפשה, היא מספרת על חוסר ביטחון ואנשים מורידים לה את המעט ביטחון שנשאר, זה ביקורת על הכותב ולא על הכתוב.. ופה זה נטו על הכתוב, ובאמת סליחה אם לא הובנה כהלכה, אני מעריכה כל אחד ואחת פה מהפורום וגם את דעתם, ותיתפלאי, אם הייתי חושבת שהדעות שלו כ"כ מגוכחות לא הייתי טורחת לקרוא אותן(ולפעמים להגיב עליהן, ותיתפלאי שוב, תגובות רציניות) אך אני קוראת את כולן.סגנון הכתיבה(הרציני והספרותי משהו) מעלה לי הרבה חיוכים, אני לא חושבת שזה רע.. וחס וחלילהההה מעולם לא צחקתי על תוכן דבריו, כתיבתו דווקא גורמת לי לצחוק לא רואה צורך להתנצל,אלא אם כן לא הובנתי כהלכה, או שפשוט הומור אינו מושג ידוע לכל

abcd80

New member
למה הוא צריך לוודא?

זה לא בעיה שלו אם החבר שלה יידע או לא. זה הבעיה של הבחורה והיא זו שצריכה לדאוג שהוא יידע או שלא יידע.

נ ט ע 9 1

New member
אני דווקא הייתי מוודאת

שהחבר(אם יש כזה,או שהיא רק המציאה חבר וירטואלי) כן ידע מזה.. כי אם הוא שומר את עצמו לה והיא לא, אז מגיע לו לדעת שיש לו חברה בוגדת חחחחח סתם.. שלא יהרוג אותך בטעות.. קצת הזוי, יש מצב שיש לה חבר ויש מצב שלא, למרות שנראה לי שלא, כי פתאום חטפה פיק ברכיים וברחה אבל לא יודעת למה אני חושבת שלא, למרות שלא חסרות בחורות זו***

A d i 23

New member
איזו תגובה ילדותית..

וזה באמת משנה אם באמת יש לה או אין לה חבר.. ?! בשביל מה זה טוב להתעסק בזה ?

למעלה