איך הכרתם את טורי?

פלוטו24

New member
אז ככה

לפני 4 שנים נכנסתי לטוואר רקורדס והדבר הראשון שמשך את עיניי הייתה העטיפה של FTCH. אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל הדיסק לחש לי: קנה אותי, קנה אותי...
אז קניתי בפעם הראשונה בחיי דיסק שלא היה לי מושג מה אשמע בו. את השם טורי איימוס הכרתי ממש בקטנה, חוץ מ CRUCIFY לא ממש ידעתי מה היא עוד שרה. בסופו של דבר הקנייה הזו הייתה אחת ההחלטות החכמות שעשיתי בחיי. ומשם קניתי עוד אלבום ועוד אלבום בקצב מטורף... זה היה כיף, לטחון כ"כ הרבה מוזיקה חדשה שלה. צריך לתת צל"ש למי שהכין את עטיפת האלבום הזה.

בהחלט אחת העטיפות המדהימות.

זה של צלמת שעובדת הרבה בטכניקה הזו, של לסרוק אנשים בסורק בגודל אנושי. היא נקראת קתרינה ג'ב (Katerina Jebb)

פלוטו24

New member
היא יכולה לעשות לי אחת כזו? ../images/Emo6.gif

בכלל, כל העטיפה, גם הצילומים מיוחדים.

rfranko

New member
ואלה, טנקס על האינפורמציה

הרבה זמן תהיתי איך זה נעשה אבל אפעם לא טרחתי לבדוק זו אכן עבודה מדהימה עדין יש לי איפשהו את הפוסטר של אותו אלבום שהוצאתי במרמה מזאוס

noosh

New member
זה הרקע בפלאפון שלי

איזו תמונה מושלמת. ממש מרגיש כמו אקווריום.

shiray

New member
לפני 5 שנים

בזכות "עין הדג" (כן כן, האתר ההוא עם הביקורות הציניות על סרטים, אתם לא אמורים להבין את ההקשר).- אחרי שראיתי מולאן רוז' וממש התלהבתי, נכנסתי לאתר וקראתי תגובות של אנשים. כשהזכירו את הקאבר שיש שם לSMELLS LIKE TEEN SPIRIT, מישהו הזכיר את הקאבר של טורי, שגרם לו להקשיב למלים ולאהוב את השיר עוד יותר. החלטתי להוריד ולבדוק על מה הוא מדבר, וזה גרר הורדת 20-30 שירים נוספים. באורח פלא, אחרי יומיים היה טופ 10 שלה בVH1 ו... זה הספיק כדי לגרום לי לקנות דיסקים שלה ולשמוע כל שיר אפשרי בערך

bendreaming

New member
לפני 8-9 שנים

הייתה לי חברה בבית-ספר שאהבה את טורי ובתור חובב ניל גיימן (סופר ויוצר קומיקס בריטי וחבר קרוב מאוד של טורי) כבר נתקלתי באיזכורים שלה והכרתי את השם וגם את Crucify, אז לקחתי מהחברה את Little Earthquakes והשאר היסטוריה... את יתר האלבומים השלמתי לפי הסדר ומאז FTCH, אם אני לא טועה, בזמן אמת.

shagook

New member
אי שם ב-1994

התגללה אלי קסטה של אוסף להיטים (אני חושב שזה היה now11) והיה שם את קורנפלייק גירל - נדלקתי על השיר, אבל לא ידעתי מי שרה אותו (חחח, זוכרים שהעתקנו קסטות אחד מהשני? מי טרח לרשום משהו??). כמה שבועות אח"כ קניתי דיסק אוסף "calling all angels", ואז פתאום הגיע טראק מספר 3 - זה היה china. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי מרוב אושר, גם כי השיר מדהים, וגם כי סוףסוף גיליתי את שמה של טורי. זמן קצר אח"כ קניתי את LE ואת UTP. הכי מדהים היה שבערך באותו זמן גם הכרתי לגמרי במקרה את rfranko ולגמרי במקרה גילינו ששניינו יודעים מי זו טורי איימוס. וכך נהיינו חברים טובים (עד היום), כי במשך הרבה זמן - דיברנו המון על טורי ועל המילים שהיא כותבת. הרגשנו בודדים ביקום, כי כל השאר לא הבינו על מי אנחנו מדברים. בד"כ זה היה נשמע ככה: - "איימוס? לא שמעתי עליה... מה היא ישראלית? - "לא." - "אבל יש לה שם יהודי" - "היא בת של כומר." - "אה...רוצה קסטה של אייס אוף בייס?" חחחח, אוי הזכרונות!!! מזל שהאינטרנט הגיע לעולם.

Bells For Her

New member
הממ

אבא שלי עבר דירה, ואני ארזתי את הארגז עם כל הקלטות והדיסקים. פתאום ראיתי שם את LE, והכרתי את השם tori amos בצורה כלשהי, רק ידעתי שהיא מפורסמת ואמורה להיות טובה, אבל לא הכרתי אף שיר. שאלתי את אבא שלי מה פשר הדבר, והוא אמר שהוא לא זוכר איך זה הגיע, ולקחתי את זה אליי. משהו כמו חצי שנה זה שכב אצלי בסטנד מבלי להתנגן פעם אחת, עד שהגיעה אליי חברה שלמדה ריקוד באותו זמן. היא סיפרה לי על איזה ריקוד חדש שהם עשו, על siren. הורדנו אותו, כי היא רצתה להראות לי, ונורא אהבתי אותו. פתאום נזכרתי בעובדה שיש לי את LE, ושמנו אותו, ושתינו פשוט התאהבנו. אני המשכתי עם ההתמכרות באופן קשה, ותוך משהו כמו שנה וחצי היו לי את כל האלבומים שהפסדתי (נו, הייתי תיכוניסטית מרוששת והאלבומים של טורי יקרים בארץ!), ו... זהו. דאגתי גם לקחת את הכל לאט לאט, לשמוע כל אלבום במלואו ולחרוש עליו כמו אנ'לא יודעת מה, לא לשמוע שירים מאלבום מסוים לפני שאני שומעת אותם בתוך האלבום עצמו וכאלה, לא לשמוע את השירים אם אין לי את האלבום המקורי ביד וכו'. הייתי קצת פסיכית בקטע הזה. כלומר, אני עדיין.

למעלה