איך הכרתם את טורי?

Mr Green Genes

New member
איך הכרתם את טורי?

אני בטוח שלכל אחד יש סיפור איך הוא שמע אותה בפעם הראשונה. אומן שאני ממש אוהב שקוראים לו קווין מור כתב באחד השירים שלו "get this tape to tori" ולא הבנתי על מי הוא מדבר מסתבר שהוא עשה רמיקס לאחד השירים שלה, הלכתי וקניתי את Little Earthquakes מאז אני מכור!!!!!!!!!

gelrad

New member
הסיפור שלי...

זה היה בערך לפני כ 15 שנים, כאשר ההיתי סטודנט עתודאי בתל אביב. באחת החופשות נסענו חבורה ששיחקה D&D ליוקנעם כדי לשחק יומיים מרוכזים. ה DM היה מעריץ טורי, ונתן לי לשמוע באוטובוס בדרך לצפון את LE בווקמאן... רק חבל שזה היה כמה חודשיים אחרי ההופעה של בארץ, למרות שההופעה היתה רק לעיתונאים...

behappy

New member
היינו ילדים וזה היה מזמן

זה היה בגיל 13 בערך, הייתי מכורה אז למוסף "תרבות מעריב" [הו, ימי שבת גשומים עם מוספי תרבות כאלה! וסרטים בערוץאחד!
] ואם אני לא טועה יוסי חרסונסקי כתב ביקורת על אנדר דה פינק עם תמונה של האלבום. היא הסתכלה עלי במבט כזה שובה-לב, עם השמלה הלבנה והשיער הג'ינג'י, והמבקר השתפך על הפסנתר והשירה והכל=] אז הלכתי לחנות תקליטים [!] היחידה שהייתה בנהריה והספיק לי לשמוע קצת מפריטי גוד ייר כדי לקנות [בקלטת! אללי!] ואז לחזור ולקנות את LE ושמעתי אותם עד שהורמוני גיל ההתבגרות חברו להם לשירי טורי ויצרו דיכאון למופת. סתם, לא. היא דווקא די שימחה אותי. הייתי מסתובבת עם הווקמן שעות ליד הים! רק שתדעו לכם שבימים ההם הסתובבתי בעיקר עם אנשים ששמעו טו אנלימיטד וד"ר אלבן [don't even ask] ואף אחד לא הבין מה אני רוצה עם הטורי הזו. מי מסדר לי דיור מוגן?

rfranko

New member
עד היום אני לא ממש יכולה להסביר למה...

...אבל פעם לפני שנים רבות היא הופיעה פה בארץ הופעה סגורה ובמעריב לנוער (כן, קשישה!) פורסמה ביקורת על אותה הופעה מפורסמת והיה שם משפט שתפס אותי, משהו כמו 'בחורה קטנה עם ג'ינס וחולצת טריקו שחורה כבשה/הרטיטה עם השירים והפסנתר -או משהו ממש דומה, אני כבר לא כל כך זוכרת ואז הלכתי ורכשתי במיטב כספי את הקלטת (כן כן !) של U.T.P ומאז זו היסטוריה ולעיתים היסטריה 15 שנה עברו מאז, והיא לא עזבה אותי.

benjo11

New member
אצלי

לא זוכר, אך לפני שנים רבות, הלכתי לטאואר רקורדס, ועל אחד הדיסקים היה כתוב: זהו דיסק שכתוב כמו יומן ונותן לך אגרוף חזק בבטן... עקב יצרים מזוכיסטים מסוימים, מיד קניתי, ועל השמיעה הראשונה התאהבתי... ואז שבוע אחרי שבוע קניתי את שאר הדיסקים, אחד אחרי השני :) ומאז אני איתה :)) (עוד 9 ימים פריז!)

gelrad

New member
דרך אגב,

כאשר תהיה בפריז תלך גם לרולאן גארוס? (טניס...) אמורים להיות שם כמה שחקנים ישראליים שלא יזיק להם עידוד...

InBaR 85

New member
הסיפור שלי

קראתי סיפור קצר באינטרנט שמבוסס על A Sorta Fairytale ומאוד הסתקרנתי לשמוע אותו.. ואז כמובן השגתי אותו וממש אהבתי אותו..אבל משום מה לא הורדתי עוד שירים שלה
ואז יום תמים אחד גיליתי שלאחותי יש דיסק שלם שלה...ובואו נגיד "השאלתי" אותו..מאז אני מכורה
הו וביום הולדת האחרון שלי קיבלתי מכל החברים את האוסף המדהים שלה

ofirshai

New member
טוב אז אצלי

עד לפני חצי שנה היה לי קארש מטורף על אלאניס. בגלל שבפורום כל הזמן הזכירו טורי ופיונה, החלטתי לנסות את שניהן. מפיונה די התאכזבתי, ציפיתי למשהו דומה יותר לאלאניס. אחרי הרבה זמן הורדתי את האוסף, והשיר הראשון ששמעתי הוא השיר שפתח אותו, פרישס טינג. מאוד אהבתי (ועדיין מאוד אוהב) את השיר הזה, אבל שניסיתי להקיב לשני השירים שאח"כ (אנג'לס וסיילנט) די נרתעתי, זאת לא אותו סגנון כמו אלאניס. האמת שלפני זה פעם שמעתי במצעד הקאברים של וואלה את סמלס לייק, אבל לא ממש ידעתי אז הרבה על טורי. היום טורי החליפה את המקום של אלאניס בתור האהבה הכי גדולה (היא חולקת אותו ביחד עם מדונה וגארבג').

קראתי את חלף עם הרוח

חיפשתי את סקרלט באינטרנט. ומצאתי לעצמי סקרלט אחרת, אמיתית. [עכשיו אני חושבת על הדמות של טורי לעומת הדמות של האסופית. כפרה עליה].

frostatmidnight

New member
ההכרות שלי עם טורי

הייתה כשהתגייסתי לצבא לפני 10 שנים. למעשה זה ממש היה בדיוק במאי 1997 (מרגישה ממש זקנה פתאום...) הייתה איתי מישהי בטירונות באותו אוהל והתיידדנו. כשהטירונות עמדה להסתיים, היא פתאום באה אלי ואומרת לי - "את יודעת, יש לך אופי מאד מעניין, אני חושבת שאת תאהבי את הזמרת טורי איימוס. תקשיבי לדיסקים שלה. במיוחד לדיסק under the pink..." זמן קצר אחרי זה הסתובבתי בסופר זאוס (ז"ל) ופתאום נתקלתי בדיסקים שלה אז קניתי את UTP, הקשבתי לPretty good year וישר התאהבתי. אחרי זה כבר קניתי את Little Earthquakes והפכתי למכורה כבדה וגאה :) ומאז כל אלבום שיוצא אני רצה לקנות כמובן :)

במקור,

גיל איזה 12, ומי זו הזמרת המשוגעת הזו במחשב של בת דודה שלי. אח"כ, יעלי והניקים שלה בפורומים, מסנג'ר, ואיפה לא, וכשטרחתי לשמוע את בלז, נדהמתי. אבל לא חיטטתי מדי... הייתי עסוקה אז בדברים אחרים
ועוד ועוד וכו' וכו', ואז ואז ואז! סתם נפלתי על פנדורה. בדיליי כמובן, כמו שאני בד"כ עם רב הדברים... ואמרתי, נו, שמעתי שההיא כמו שרה וזה, ובדיוק הייתי בקטע של שרה שוב, ואמרתי, נחפש אותה שם כי אם כבר הזדמנות ו- גאדדדדדדדדד זה היה אז בול במקום. מאז, מכורה קשות.

כןכן ואגב!! זכויות אם כבר -

ליעלי על ההיכרות עם הבלתי מנוצחים
LE וUTP אוחאוחאוח.
אני גם לא אשכח כשבאת אליי ממש בהתחלת הטורי כשעוד הייתי תקועה עם הראש בפנדורה ואני כולי, מה זה השיר הזה [סוויט דרימז] מה נסגר עם המשוגעת הזאת, בחיוך חצי משתהה חצי מתלהב, ואת כולך, טאמטאמטאמ הוז יור דאדי
ואת הפעם ההיא שרצנו בכל *עיר של פאקצות* ושרנו הפי פאנטום בקולי קולות [שהפקאצות ירקבו אם יש להן בעיה, נו
] וזה היה באותה הפעם? כשבאת ושמעתי LE בכאלה קולי קולות שהיית צריכה לבעוט בדלת ממש חזק כדי שאני בכלל אשמע אותך ואמרת גאד, ידעתי שאת שומעת טורי חזק מדי ולא תשמעי אותי דופקת... ומאז את כל פעם דופקת כמו בהמה אלוהים יעזור [ע"ע היום?!?!!?!?!] ובאמת שאני זוכרת בפאקינג ספטמבר 05 [השם ישמור אותנו מהחודש סרט הזה
] שהייתי אצל בת דודה שלי כל הזמן בחיפה והיא שמה לי UTP וישר אמרתי לה, בלז, שימי בלז שימי בלז! ואפילו כתבתי לך על זה נההה! [נראה לי סבא שלי חושב עלינו, דברים, מוזרים עכשיו, and a, bit of a shout, a, ....]
כפרעליךךךך

בהנחה שאתה מדבר על קווין מור,

שהיה הקלידן של דרים ת'יאטר, אז אולי הסיפור שלנו די דומה
. מתישהו לפני איזה שנתיים בשלהי תקופת ה"פריקיות" שלי, כששמעתי דרים ת'יאטר וכו', נתקלתי בקאבר שלהם לווינטר. לקח לי זמן בכלל לגלות שזה קאבר, אבל החלטתי לשמוע את המקור, והוא נורא תפס אותי, ורץ בפלייליסט שלי די הרבה זמן. קצת אחרי זדה הכרתי את נועה וידעתי שיש לה איזה משו עם טורי, סיפרתי לה שנורא אהבתי את ווינטר, ואם יש לטורי עוד שירים כאלה בסגנון. היא כמובן המליצה על LE, ומהרגע שהצלחתי להתחבר אליו ולהבין כמה הוא מיוחד, טורי בראש הפלייליסט
.

Mr Green Genes

New member
קווין מור

אני מדבר על הקלידן של דרים ושכחתי לגמרי שהם עשו קאבר ל winter זה רק מראה איזה השפעה יש לאישה הזאת.

HorseTears

New member
לפני 7 שנים

למרות שמגיל מאוד צעיר אני מכיר את טורי. בעצם, מאז שיצא LE ואחים שלי האזינו לקלטת בבית.. (היום היא רקובה..) תמיד ידעתי לפזם את קרוסיפיי ו-ווינטר, אבל רק אחרי כמה שנים נפל לי האסימון ורכשתי את LE בצורת דיסק.. סתם כי נתקלתי בה ב``צליל`` והיה לי כסף עודף.... במשך כמעט שנה רכשתי את כל הדיסקורגפיה לפי סדר כרונולוגי והתענגתי כל חודש- חודשיים על אלבום אחר.. לימים גם רכשתי וקיבלתי Bsides ודיסקים של הופעות מהאוזן השלישית.. טורי פשוט טימטמה אותי. זה היה הרג איטי ובטוח, במיוחד בBFP שלא יכלתי להפסיק לשמוע.. ועד היום היא הורגת אותי לאט-מהר.. טוב בערך.. (ADP) /tapuzforum/images/emo13.gif

t O r i t

New member
אני ראיתי את הקליפ

לשיר sorta fairy tail ב vh1 עם אדריאן ברודי והופנטתי (הקליפ הזוי ברמות) עשיתי חיפוש באינטרנט והורדתי דיסק אחרי דיסק ולא התחברתי כל כך בהתחלה, אבל אחרי שראיתי באינטרנט את ההופעה שלה בניו יורק מ-98' פשוט התמכרתי

noosh

New member
כשהייתי בת 14-15,

חברה שלי נתנה לי לשמוע שיר בשם Hey, Jupiter. אודה ואתוודה - לקח זמן עד שנפל האסימון... אבל כשהוא נפל, היה די קשה לעצור את הנפילה, והתקחלתי להקשיב לה בסדר כרונולוגי, התאהבתי לחלוטין ב-LE, כשכל פעם גיליתי שם כל שיר אחרת. עד היום כשאני מקשיבה לו, יש לשירים שלו ריח של גשם בדרך לשיעור חליל בערב. בחיי.

jammy

New member
לפני כמה שנים

הכרתי אותה בהפוכה. בראש ובראשונה הייתי גרופי שרופה של ניל גיימן, ככה שהכרתי אותה רק דרכו, דרך ההקדמות שהיא עשתה לספרים, או דרך זה שהיא העץ בסטארדסט וגם "נו ההיא של קרוסיפיי והקליפ של הקופסא" עד שיום אחד חברה שלי גילתה שאני לא באמת מכירה אותה והכינה לי מיקסטייפ שלה (שעד היום הוא אחד המיקסים הכי אדירים שהכינו לי) ושלושה חודשים אחרי זה, ממש מתי ש BK יצא היא שלחה לי חבילה עם כל הדיסקים שיצאו עד לאותו הרגע. בהתחלה לקח לי זמן להתרגל לסגנון הכה מיוחד שלה, והכל שונה ממה ששמעתי בדרך כלל עד אז, אבל זה לקח יום חם אחד בת"א ודיסקמן שנתקע במשך שעתיים בריפיט על sugar, ומאז אני מאוהבת.

למעלה