איך הימין מוכיח את אפסיותו

מוחמד5

New member
הימין מצ'וקמק

התגובה של טיבי הייתה במקום,נכונה,מדודה היטב ולעניין. הבחור מפגין יכולות נדירות לסתימת פיהם של אנשי הימין. אפילו אולמרט אתמול בניאום שלו התעלם מהימין
באמת שהימין הולך ונעשה הזוי מיום ליום, בגלל העדר תוכניות,יוזמה ,חזון ,הם מתעסקים באיך לתפוס את X ואת Y , כאילו שהם ציידים ,רובצים לאחרים ומחכים לטעויות שלהם בכדי שיהיה להם על מה לדבר. הזויים

יותר נכון, שלטון החוק מוכיח את אפסיותו

מצד אחד יש חוק שאוסר על ביקור במדינת אויב, מצד שני מי שמבקר לא עושים לו כלום והוא ממשיך לבקר במדינות אויב. אין לנו להלין אלא על עצמינו, אני לא מאשים את טיבי או זחאלקה או כל אחד אחר מהמפלגות הערביות, זה ברור לי שהם אוהדים ואוהבים את אותן מדינות הרבה יותר מאשר את ישראל, אני לוקח את זה כנתון מובן מאליו, הטענות צריכות להיות לחוק, זה ברור לי שאם אחרי הביקור הראשון אותו ח"כ היה נכנס לכלא, כל ה"אבו עלי" המתלהם שלהם היה נרגע במקום, בהתחלה הם היו מתמרמרים, כרגיל על "גזענות" ואחר כך היו פשוט מקבלים שזה החוק, כן צודק, לא צודק, זה החוק וזה הכל. אבל כאשר חוק הוא לא חוק, אין שום סיבה שח"כים ערבים לא ימשיכו לבקר חופשי במדינות אויב.

LiorShap

New member
"אין בעיה שיילך יש בעיה שיחזור" ../images/Emo6.gif

חחח אהבתי

jwin

New member
יש לי מספר שאלות.

אני לא בטוח שישראלים יהודים אוהבים את הרעיון של חניית ביניים במדינות אוייב. אישית אני מוותר על הזמנות וכנסים במדינות רחוקות (אוסטרליה למשל) אם אני צריך לטוס מעל מדינות שלישראל אין עימן קשר או הן מוגדרות "אוייב". מה גם שאני יכול להסתובב בעולם עם דרכון אחר. אני מאוד פוחד ורוצה למנוע בעיות מעצמי. ואם אני ממש חייב ( אני מתעסק גם עם רפואה אונקולוגית באפריקה ולפעמים אני לא יכול לומר שאני מפחד...) - אני טס ליעד בטיסות עוקפות (לדוגמא מילנו- מוסקווה -וולאדיווסטוק ומשם לאוסטרליה). אבל זה אני, ואני אדם פרטי. אני יכול להבין שאחמד טיבי לוקח טיסה עם חניית ביניים בלבנון. נראה לי מוזר (אין תימן-עמן-ביירות? או תימן-קהיר-עמן?) - ויותר מכל נראה לי שבהתנהגותו יש חוסר כבוד לפרלמנט שהוא יושב בתוכו. אם החוק אומר שאסור למדינת אוייב, כזאת או אחרת, מדוע 'נבחר עם' (והוא נחשב על ידי לכזה!! לא משנה מה הדת שלו, לא משנה לי מי בחר אותו - מבחינתי יש לו את הכבוד של 'נבחר עם' כלפיו - מדוע אדם כזה לא מקפיד להתנהג על פי חוקי המדינה? ואני הולך צעד קדימה : גם תימן היא מדינה עויינת. מדוע הוא נסע לשם? השאלות שעוברות לי בראש עברו גם לו! הוא ידע שהוא עובר על החוק. הוא יודע שהוא שליח ציבור וצריך לכבד את חוקי המדינה. הוא יודע שהוא צריך להיות דוגמא. הוא יודע שמיד ידברו על גייס חמישי. אני לא יותר חכם ממנו. הוא חשב גם על כל זה. השאלה היא על התייחסותו אל החוק. אני באמת תוהה. אולי בתימן היו דברים שעיניינו אותו מבחינות פוליטיות, חברתיות, אישיות. אני איפה שהוא יכול להבין שערבי מוסלמי יכול לרצות לפגוש את הדומים לו בכנסים שונים ולהתערות בבעיות-מדע-פוליטיקה-אומנות של מזרח תיכון בשפתו הוא. אני יכול להבין. כל מה שתרצו. אבל טיסה עם חניית ביניים בלבנון - הייתי עושה רונדלים בעולם על מנת שלא לעבור על החוק. הייתי עושה את הכל על מנת לומר : לתימן נסעתי כי הכנס היה שם והוא מאוד עניין אותי. אם הכנס בתימן אני לא יכול לנסוע לקטמאנדו לשמוע אותו - אבל, אבל עשיתי רונדלים של טיסות על מנת לחזור הביתה מבלי להכנס למדינה עויינת, על מנת שלא יגידו. זה מה שהייתי עושה. ואני שואל - - - יהודה.

../images/Emo6.gif למה לא מסלקים את העיתונאים או את בעלי

האזרחות הכפולה? נו אקרא, זה בגלל המילה הזאת שנורא קשה לימניי הפורום הזה לבטא אותה- גזענות או רדיפה פוליטית של הערבים הלא מתרפסים .מה זה משנה חניית ביניים או לא? זה טיבי? אפשר להסית נגדו קצת? יאללה
אני שמח שהוא בעצמו לא לוקח את האיומים שלהם ברצינות. עם כל הכבוד לציונות, זה שבאו כוזרים או ברברים למזרח התיכון זה עדיין לא נותן להם את הזכות להגיד לבני הארץ לנתק את קשריהם עם הבני דודים שלהם מהצד השני של הגבול

respecta1

New member
תעמולה במיטיבה אתה עושה סלטעון

לא משנה כמה פעם יוכיחו את הטעות שלך אתה תחזור על השקר, שוב ושוב ושוב.. עד שזה יחלחל לאנשים ודין עיתונאים לא דין נציגי ציבור, דין אזרחי לא דין נציגי ציבור. אף אחד אפילו לא אמר שיבקרו את ה"בני דודים שלהם" (כמה בני דודים יש לו פיי.. משפחה גדולה) אתה נוסע תקבל היתר, אתה לא מקבל היתר אתה עובר על חוק, אתה עובר על חוק חל עליך עונש. אם אתה ערבי יהודי טיבטי הודי תימני או כולם ביחד.

ואני חשבתי שבדמוקרטיה יש דין אחד לכל

ולא דין אחד לאזרח רגיל ודין אחר לחבר כנסת ערבי לא מתרפס. הרי זה בדיוק מה שאמרתי לך, יש כל מיני בעלי אזרחיות כפולות שביקרו- מישהו נטפל אליהם? למה לא? וזה שוב חוזר לסיבה הפשוטה שציינתי. ענישה שמיושמת רק ממניעים פוליטים היא ענישה פוליטית. מעבר לזה- מה זה בכלל עניינך אם טיבי היה בתימן או המטוס שלו חנה חניית ביניים בלבנון? הוא מייצג אותך או את ציבור הבוחרים שלו שהוא פלסטינים אזרחי ישראל, שיש להם קשרים עם הערבים האחרים. אם יטענו נגדו שהוא ריגל וזה יוכח זה יהיה עניינך, עד אז זה ממש לא.

respecta1

New member
חבוב פה זה לא מחוזות

הוא נבחר לכנסת ולכן הוא נציג ציבור גם שלי, וברגע זה כל מה שהוא עושה בחייו הלא אישים זה ענייני וזה שהוא בקר במדינת אויב זה עוד יותר ענייני.. קודם כל לא מטפלים בהם זה כי כמו ברוב המקרים שחקיקה לא מיושמת כי אין ענישה ברורה. ב' זה לא קשור, החוק בא לחברי כנסת, (וכן יש הבדל בין נציג ציבור לבין כל אזרח אחר) והוא אומר שמי שמבקר במדינת אויב , ללא היתר....... תפסל מועמדתו לכנסת הענישה לא מיושמת ממניעים פוליטים הענישה תיושם (ביינתים היא לא מיושמת - עד שלא יוכנס החוק) אחרי שהחוק יכנס כי החוק לא ברור מספיק, והחוק ביינתים לא חל על כולם.. ומי יתן שהחוק ההוא יכנס ואז הוא יחול על שונאי ישראל בשם טיבי זחלאקה וחבריהם.

primus solus

New member
זה טיעון חצוף של אימפריאליסט בדם

יהודים וברברים חיו בשלום בצ. אפריקה הרבה לפני שהאימפריאליזם הערבי כבש את האזור, גם כבשתם את ארץ ישראל במאה ה-7, גם כבשתם את צפון אפריקה וביערתם את התרבות המקומית, גם התנכלתם ליהודים שחיו שם, גם גירשתם אותם בחזרה לארץ ישראל שהצלחנו לשחרר מכם, ולצרפת וקנדה, גם היגרתם לצרפת וקנדה רק כדי להתנכל ליהודים גם שם ולבער את התרבויות המקומיות. זאת המורשת שלכם? להתנכל ולגרש יהודים ולבער תרבויות מקומיות?

jwin

New member
לא דברתי על עונש. שאלתי על עקרונות!

לא אמרתי שצריך לגרש אותו. אפילו לא דברתי על להעניש אותו!! העלתי סדרת שאלות בדיוק בגלל העובדה שהוא נציג ציבור! שים לב. לא דברתי על עונש!! אני חושב שמי שאינו מקיים את הוראות המדינה בה הוא חי (כולל אנשים עם אזרחויות כפולות!!) - אני חושב שהם צריכים להענש. לא להיות מגורשים אלא להענש. הבט - אני בטוח שטיבי יודע, על נושאים מסויימים, יותר ממני. זה לא יכול להיות אחרת. הוא "קרוב לצלחת" ובתור שכזה הוא יותר מעודכן. אולי לא על רכש אסטראטגי (כי הוא ערבי ולא שרת בצבע וכל החינטרושים המוכרים) אבל בנושאים אחרים (יישוב בנגב, מגמות במים הטריטוריאליים של ישראל ומשק המים בכללותו, פיתוח רכבות בישראל ושימוש שלהם להעברת ציוד אזרחי או "אחר" - אני נותן רק דוגמאות) - משמע? זה לא אזרח מן השורה או ישראלי יורד עם אזרחות כפולה! אני יכול לחשוש שהוא נפגש עם גורמים זרים ויכול, אולי גם בטעות, להעביר אינפורמציה (שלו בכלל לא נראת חשובה.) אני לא מזלזל בו או אומר, חלילה, שהוא מרגל. אני אומר שבתוקף היותו איש פרלמנט הוא יותר מחויב לחוק מאשר אזרח קטן מן השורה. זו היתה השאלה. למה הוא אינו מכבד את חוקי המדינה שהוא נציג (!!) שלה, של הפארלמנט שלה?! בברכה יהודה.

primus solus

New member
אני במקומך לא רק שהייתי שותק, גם הייתי מתבייש

הרי ראינו מה קרה עם בישארה, ערבים נהרגו במלחמת לבנון השנייה בגלל בישארה, אתה לא מבין שהברית עם חזבאללה וחמאס הורגת גם אותך?

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif קראתי את כל התגובות

כמה כיף שיש את טיבי , אוי אוי , כמה שטוב.. כל דבר קטן שהוא עושה, כל פלוץ,כל חירבון שלו מקפיץ את הימין .. חחחחחחחחחחחחח היתכן שיש לכזה אדם,כמו טיבי כזה כוח בשבל לגרום לקהל כה גדול של ימניים לצאת מכליהם !! \ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה לי הוא עושה להם את הכל בכוונה.
חחחחחחחחחחח לא יכול להפסיק לצחוק. אני נזכר בסרטים של יום שישי ,כל בחורה שהייתה שומעת את הדרבוקה הייתה מתחילה לרקוד לצלילה,וכך הימין בארץ,בכל פעם שהשם טיבי מוזכר ,הם מתעוררים לחיים ונכנסים למוד של ויברציה אנטי טיבית וערבית. חחחחחחחחחחח

מוחמד5

New member
ימקין

אנו נזיל פי מטאר ביירות עלא שאן יסויט ללאסטאר אקדמי !!! או אינו סלטעון טלב מינו כתאב מוג'וד בס פי לבנאן !!
בוקר טוב אחי עמית.

אהלין כיי מוחה, אסּא ראג'ע מן ערד' ד2ית פיו

קיף אלמדאם וקיף אל2מיר אלזע'יר? עלא פקרה, מרּה ג'אי טיבי ראיח עלבנאן בדּי אטלוב מנּו שי תאני, ימקן יג'יב לי אימד'א לנור עיוני ראמי עיּאש

מוחמד5

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo1.gif../images/Emo88.gif../images/Emo1.gif אסנע אסמע

אל מדאם ואל ביבי בסלמו עליק כתיר ,כתיר. אל ביבי כבר 6.700 וגובה 65 ס"מ. הוא כבר גבר גבר.
האישה
היום התפרסם המאמר שלה\המחקר באופן רשמי בעיתון המדעי הכי יוקרתי בעולם ,כן כן אחי, בעתון המדעי הכי יוקרתי בעולם.שרק מעתים מאוד מעיזים לשלוח אליו את המחקרים שלהם, המאמר שלה התקבל ואף התפרסם היום באופן רשמי, כמאמר מקורי . ומה שמדהים עמית זה שהיא כמובן כותבת המאמר-ערבייה פלשתינית - והשם השני שמופיע במאמר גם של בחורה ערביה(כבר סיימה את תואר הדוקטור שלה )- זהו תקדים מבחינה אקאדמית\ערבית\פלשתינית ששתי בחורות ערביות זוכות לכזה פרסום. אינשאללה נחגוג בקרוב ,אירוע מצדיק חגיגה . וטלוב מין טיבי ערק זחלאוי אחסן

מוחמד5

New member
באשמת ביזבוז כספי ציבור

בכתבה יש עוד תמונות שלו במטוס,כולל צילומים של שדה התעופה בביירות מחלון המטוס. האם הוא היה במשימת ריגול לטובת ישראל

אז גם אתה הגעת למסקנה ../images/Emo6.gif

הח"כים - על תקן בדרנים... דרך אגב, גם הימין שולח לכנסת בדרנים משלו, שמצחיקים אותו בדיוק באותו אופן שטיבי הצחיק אותך: ליברמן, אסתרינה טרטמן ועוד...

למעלה