איך הימין מוכיח את אפסיותו

איך הימין מוכיח את אפסיותו

אחמד טיבי: "אסע ללבנון מתי שאחליט" בימין זעמו לאחר שחבר הכנסת הערבי שהה בבירת לבנון, המוגדרת כמדינת אויב. ליברמן: "אין לי בעיה שייסע, יש בעיה שיחזור". בתגובה אמר טיבי: "זו הייתה בסך הכל חניית ביניים, אם היו יודעים שאני שם היו מקבלים יפה את פניי. לא אפעל לפי צעקות הימין". רק כששמעו שהוא נחת בלבנון התחילו להזיל ארס בכל כלי התקשורת, התברר שזו הייתה נחיתת ביניים, לא שלטיבי איכפת מהם, תהיתי אם בכלל מותר לנסוע לתימן?, הרי היא מדינת אויב לפי החוק הישראלי אז למה לא רעשו הרוחות מזה שהוא שם?, ובכלל איזה סודות ביטחוניים יכול האלוף במילואים אחמד טיבי לספק למדינת לבנון כדי שתוכל מדינת לבנון למחוק את הישות הציונית במערכה הבאה? מה עם העיתונאים הישראלים שנוסעים למדינות ערב כל הזמן או יהודים בעלי אזרחות כפולה? למה לא מסלקים אותם מהמדינה?

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

עוד ביקור הזדהות.. וזה לא משנה אם זה חניית ביינים ואם הוא היה שם לשעה או לחצי שנה (מי יתן), זו מדינת אויב ולכן אם הוא נוסע בלי היתר, זו כבר הילה לשלוח אותו לכל הרוחות (עזוב שצריך להעיף אותו ממזמן על תמיכה בטרור והסתה בלתי פוסקת).. ומי יתן שהחוק ההוא יכנס, מי שנוסע למדינת אויב בלי היתר, לא יוכל להיות ח"כ.

respecta1

New member
מאז הסיפור על זוג שנסע מאיזה מדינה באירופה

ונחת בסוריה בגלל תקלה במטוס, לא שמעתי על כזה סיפור שנוחתים במדינות אויב בתחנות ביינים :)

המון ישראלים שנוסעים להודו דרך ירדן

נוחתים נחיתת ביניים במדינות ערב או המפרץ, זה לא כל כך מרגש, אנחנו חיים במזרח התיכון ולפי דעתי קשה להתעלם מהן.

respecta1

New member
מה קשור להתעלם?

קודם כל שיהיה נגיד לא שמעתי על דבר כזה.. ב' לא כל מדינות ערב והמפרץ מוגדרות כמדינות אויב ג' זה חבר כנסת, אם הוא נוסע למדינת אויב בלי אישור ועוד אומר לכולם אני הולך בכוונה בלי אישור ועוד שונאי ישראל כאלה תומך טרור כזה.. להעיף מהכנסת זה המינימום של המינימום ועוד אפילו להגיד אל תסע למדינת אויב אף אחד לא אמר.. אבל מה פתאום שהלאומנים הערבים האלה יבקשו היתרים - הייתי אומר בגידה אבל זה אפילו לא, כי בשביל בגידה הם היו צריכים להיות מתי שהוא חלק מישראל, הם לא בוגדים - הם פשוט אויבים.

respecta1

New member
לא להשמיד, לדכא.

להכניס לכלא, או מינימום פשוט להעיף מהכנסת.

טיבי תומך טרור? מאיפה הבאת את זה?

וממתי מפריע לך לאומנים, רק כשזה בצד השני? אתה לא רואה את עצמך כלאומן?

respecta1

New member
וואלה לא..

לעומת זה אני רואה אותך כלאומן.. אבל זה כבר לא קשור וטיבי אמר כבר שהוא "גאה שהשהידים הראשונים באו מהפת"ח" ובנוסף הוא אמר בשבועות האחרונים "ההתנגדות לכיבוש היא אפשרית, מותרת והיא אחת הזכויות" בטלוויזיה הפלסטינית.

בעיניך התנגדות באשר היא לכיבוש היא טרור

אבל זה לא כך. לא מכיר את המשפט שלו שציטטת, אבל נניח שנאמר- אתה צריך תזכורת מיהו שהיד. אם צה"ל בא ומחסל פלסטינים, הם נקראים שהידים. כשטיבי יבוא ויתמוך בפיגועים אז יהיה אפשר לקרוא לו תומך טרור.

respecta1

New member
חח נו באמת חבוב

כשהוא עומד בג'נין או איפה שזה לא היה מלהיב את הקהל וצועק אני גאה שהשהידים הראשונים מהפת"ח זה לא משתמע לכמה צדדים וכשהוא אומר בטלוויזיה הפלסטינית התנגדות לטרור לגיטימית זה מה שזה.. דיי סלטעון גם אתה לא מאמין לעצמך עכשיו, מה חשבת שהוא יבוא ויגיד אני תומך ברצח חפים מפשע? לא, הוא אומר שההתנגדות לכיבוש היא זכות לגיטימית ואפשרית, איך שלא תנסה לפרש את זה זה ישאר זה.

רספקטה אחי, מה יש לפרש פה?

זה הראש הפרנואידי הרגיל שלנו בארץ שחושד שכל ערבי עם תודעה לאומית, שבעצם בליבו הוא תומך ברצח חפים מפשע, אבל בגלל שיש לו טיפה שכל בקדקדו הוא שומר את זה לעצמו ובפומבי אומר שהתנגדות לכיבוש היא לגיטימית.. בהחלט יתכן שיש גם כאלה, אבל לא כל מי שמכיר בלגיטימיות של התנגדות צבאית לכיבוש צבאי הוא גם תומך בטרור. שוב לגבי ג'נין אין לי מושג באיזה הקשר הדברים נאמרו כי רק ממך שמעתי על זה- אם זה היה בהלוויה של שהידים מהפת"ח שרצחו אזרחים אז זה ברור שאתה צודק. בהקשר אחר- בכלל לא בטוח.

בדיוק מה שחשבתי.

דרך אגב, קראתי כמה מהפנינים האחרות של הרן פרחי הזה, באתרים אחרים, הניסוחים שלו ממש משעשעים, לפחות לאזנים לא ציוניות...
הוא שוטף מוח ברמות.

respecta1

New member
והקשר הוא?

ומין הסתם לאוזניים אנטי ציוניות כמו שלך לקרוא "ניסוחים" של מישהו ציוני לא ישמע טוב, זה לא משנה את העובדה שלא תצליח לשנות את הנושא פה :)

אין מה לשנות כפרה- תקרא את הכותרת- זה בדיוק

מה שחשבתי, בניגוד לכל מיני רבנים שקוראים לתלות ילדים, ח"כ טיבי לא קרא לרצח של אף אחד.

shm490

New member
שמת לב שהאדון טיבי הוא

חבר כנסת ולא אדם פרטי . אם הוא רוצה לבקר בלבנון אין בעיה רק בתור אדם פרטי אחרי שהתפטר מהכנסת . אין דבר , הימין אמנם אפסים אך אחרי הבחירות כשהימין יקבל רוב גדול (בגללכם ) יעברו חוקים שח"כ טיבי אם יסע עוד פעם יעוף מהכנסת ואז יוכל לנסוע לכל מקום כמו בשארה .

למעלה