איך הייתם מגדירים את ...

virginsuicides

New member
גם אני חשבתי....

שטול מזכירים חלק מעבודות של סאונדגארדן בתקופה המוקדמת שלהם

j i m m y

New member
גם אני אמרתי את זה.

תסתכלו בדפים הראשונים, מימי הקמת הפורום . היו כמה שלא חשבו ככה. אני עדיין אוחז במחשבה הזאת.

sasops

New member
בולשיט

כל מה שאמרת על מטאל ואיך שהוא התחיל זה בולשיט... המטאל לא התחיל מגוטי, לא מאינדסטרייל ולא מכלום...הוא התחיל בשלבים,אם המטאל התחיל ממשהו אז מלהקות כמו קיס, אם כבר! ובערך באמצע שנות ה 80 המטאל והרוק התפצלו למליון ואחת סגנונות.. טול אולי מלשבים גראנג´ במוזיקה...הם משלבים פול סגנונות במוזיקה שלהם, ועל כל דיסק שלהם אפשר להגיד משהו אחר.. אבל כמו מה שמישהו אמר פה קודם, טול הם פרוגרסיב...משהו גבולי בין מטאל לרוק... הם בהחלט מטאל, והם בהחלט ניו מטאל (כמה שאנשים לא אוהבים לשמוע את זה) בקשר לדרים...באמת לא מתאים להכניס אותם לפה, כי דרים עשו בדיוק ההפך ממה שטול עשו...הם לקחו את הפרוגרסיב רוק הישן ופשוט השאירו אותו כמו שהוא בלי לחדש כלום, ועם כל הקיטצ´...הם אולי יודעים לנגן טוב, אבל קודם כל שיעבדו על מקוריות... טול לקחו את אותו סגנון ועיבדו אותו דרך המוח שלהם כשהם אחת הלהקות המקוריות ביותר שנשמעו... וללא ספק הלהקת פרוגרסיב (רוק\מטאל) הכי טוב שקיימת!

the use

New member
נוווו....

טול זה לא ניאו מטאל. לא הסגנון. בניאו מטאל יש מהמאפיינים של טול. אבל זה לא עובד ההפך. ומטאל כן התחיל אי שם בשנות השמונים. וכל המטאל מסתובב סביב אווירה גותית. אז מה מפריע לך? שלבים... ברור שהיו שלבים... אבל טול זה לא ניאו מטאל. זה פשוט לא זה. לא אותה אווירה, לא אותם תכנים... נכון ששיר 7 בלטרלוס מזכיר. אני הכי פחות אוהב אותו אגב. אבל זה לא משליך על כל הלהקה. רבאק, יש שם גם את שירים 10, 11, 12... ממש לא ניאו מטאל.. זה גראנג´ אפל. בליינד. קח את סאונדגרדן למקום הכי חשוך שלהם, ועדיין בוגר ושם תמצא את האווירה של טול

למעלה