איך הייתם מגדירים את ...

פולקה מזרח תיכונית

על הזין שלי חומד!

TheHead

New member
האלבום הראשון שוחרר

ב-92´ אז לא הייתי קורא לזה נו-מטאל, מה גם שאני מתעב את הז´אנר הזה. ברור כי במטאל היננו עוסקים. לדעתי לטראלוס מוכיח סופית שמדובר במטאל מתקדם (פרוגרסיב); ככה לפחות הייתי קורא לזה. אין לי מושג אם מישהו כבר קרא ככה לז´אנר אחר של מוזיקה, ומי הן הלהקות הנכללות בז´אנר הזה. אני קורא ככה לטוּל בגלל שזה 1) מטאל ו-ב) מוזיקה מתקדמת! יש להם כל-כך הרבה אלמנטים בלתי-שגרתיים במוזיקה, כל-כך הרבה שבירת תבניות ויצירתיות, שאני חייב לשייך את זה לרוק המתקדם. מחזק את דבריי סיור ההופעות שערכו טוּל בשנה שעברה עם אחת מלהקות הפרוג-רוק הטובות ביותר - קינג קרימזון. מיינרד אמר, "מה שאני מפחד זה שאנשים ישמעו את קרימזון ויגידו, ´היי! טול גונבים מהם כבר במשך שנים!´. הם ממש השפיעו עלינו." בברכת צוּף במקום לוּף, המהר"ל. (כן כן, המהר"ל כתב את הקטע הזה, אפשר למצוא אותו בסידור רינת-ישראל. אני סתם העתקתי את זה לכאן. --ראש.)

TheHead

New member
תחפש ב-IMDB

את The Head, או MTV Oddities´ The Head . ראיתי את זה לראשונה בגיל 12 (!) ומאז... מאז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scary_face

New member
טול זה לא מטאל

הם פרוגרסיב משהו דרים הם פרוגרסיב מטאל

TheHead

New member
פורום טוּל הוא הזדמנות נהדרת

לא להזכיר את דרים. באמת!!!!!!!

scary_face

New member
בעיה שלך שאתה לא אוהב אותם

אני יכול להזכיר אותם מתי שאני רוצה דרים דרים דרים

תֶּשֶׁת

New member
גם אני יכול

דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים דרים
דרים
דרים
דרים
דרים
דרים

virginsuicides

New member
אשקרה, כל הכבוד head

לא צריך להזכיר את דרים, לפחות לא כאן יש מספיק גיטריסטים wannabes שעושים את זה בלי הפסקה גם ככה

the use

New member
../images/Emo177.gif הא הא... רק אני צודק...

טול זה הצד הכי אפל של הגראנג´. לא מטאל. אולי פרוגרסיב גראנג´ אם תרצו.. נשבע לכם. תקשיבו להם טוב טוב. ואחר כך ל down on the upsid של soungarden. שום מטאל. מטאל התחיל ברוק המחורבן וה"גוטי" של שנות השמונים. (לא.. לא אינדסטריאל) ומשום מה נמרח עד לימינו. דרים (סליחה) זה פרוגרסיב מטאל. יש להם את הדיסטורשיין המחורבן שיש בלהקות מטאל, את הטייפינג והסולואים המהירים מהירים מהירים האלה שאני שונא, למרות שזה מרשים. (בכל זאת, פרופסורים למוזיקה צריכים להראות שהם פרופסורים למוזיקה..) אז טול זה גראנג´ אפל, או פרוגרסיב גראנג´. ואל תתנו להגדרות להפחית מהערך של המוזיקה. (למרות שמטאל זה חרא, הנה אמרתי את זה שוב..)

למעלה