איך הייתה הבגרות?

Ofer89

New member
גם אני עשיתי 3 יח"ל..

היה לי קל יחסית למתכונת! [ד"א, אני ממש שמחה לראות שיש פה פורום כימיה.. לפני הבגרות חיפשתי בנרות, ועכשיו, אחרי שכבר עברתי את זה, מצאתי! ממש חוק מרפי!] השוותי עם המורה שלי תשובות באמריקקי וצדקתי בהכל, אבל בתשובות האחרות אני מתחילה מ96.. אבל יכול להיות שגם לה יש טעויות חישוב או משהו, לא פוסלת שום אפשרות. השאלה עם הפחמימנים הייתה ממש קלה! בכלל, ציפיתי למשהו הרבה יותר קשה ומסובך.. אני לא מאמינה שסיימנו את זה!

talmo11

New member
מישהו עשה את השאלון השלמה מ3-5?

עם המעבדה ממוחשבת..המספר שאלון מסתיים ב02.. יש מישהו שעשה ורוצה להשוות תשובות?

McBlack

New member
עשיתי...

ב'- CN ו-OH הם רדיקלים חופשיים בגלל שיש להם אלקטרון בלתי מזווג (?) ג'- עשיתי שאלה "האם וכיצד כמות ה-משהו- משפיעה על כמות הרדיקלים החופשיים" או משהו מופלץ כזה. ד'- I משתנה תלוי זה מס' המולים (מה שהיה כתוב בציר ה-Y) משתנה בלתי תלוי זה סוג החומר. II בגורמים קבועים עשיתי ריכוז וכמות המשקה (כי זה משפיע על מס' המולים) ורמת pH כי יכול להיות שב-pH קיצוני (חומצי/בסיסי מאד) מבנה הקבוצה הפנולית(?) עלול להיהרס.

Ofer89

New member
גם המורה שלי.. :\

אבל היא אמרה שאולי יקבלו גם את 2..

tal afula

New member
בתכלס לא נראה לי שיקבלו...

כי אם לדוגמא X=3 וY=2.... אז זה לא ממש משפיע...

a221

New member
התשובה חייבת להיות שתיים

בשני היו קשרי מימן וכדי שהטמפ' תהיה יותר גדולה אז זה חייב להיות 2 בשום מצב זה לא יכול להיות משהו שונה ותחשבו על זה....

tttttttttt1

New member
מהההההה??? ב-3 יחידות???

שאלה ח' ב-3 יחידות? מה פתאום ץשובה 4-התשובהה היא 2..

Ofer89

New member
מורות.. מה הן יודעות?... :D

אנחנו נראה מחר בעיתון.. בסופו של דבר, מי שקובע זה מי שכתב את הבחינה..

H e l p3

New member
אני סימנתי 2, והמורה אמרה שזה נכון.

לדעתי זאת התשובה. הרי אומרים שטמפ' הרתיחה של התרכובת עם ה- X גבוהה יותר משל ה-Y. במולקולה עם ה- Y יש קשרי מימן, מה שאומר שקשרי הון דר ואלס המולקולה עם ה-X חייבים להיות מאוד חזקים (הענן האלקטרוני צריך להיות מאוד גדול), וזה יקרה במצב הזה רק אם המולקולה עם ה-Y תהיה יותר גדולה .

rain18

New member
בא לי למותתתתתתת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה פשוט לא היה הוגן עזבו שהבגרות היתה קשה וארוכה רצח הביאו לנו מחברות רבע שעה אחרי הזמן אז היו אמורים להחזיר רבע שעה אבל החזירו רק 10 דק' (וכן 5 דק' לקראת הסוף זה ממש קריטי ומשנה, זה שווה 5 נק' של עוד סעיף) וכשאמרתי שאני אתלונן על זה הבוחן חטף לי את המחברת לפני הזמן עשיתי שאלת תאים חשמליים, 2 החלבונים ובפולמרים הראשונה (7) עשיתי רק א' וב' בחפיף בלחץ לא עשיתי ב-7 את ג, ד, ה - ז"א כבר פחות 15 נק' הציון שלי מתחיל מ85 אבל יש לי עוד מליון טעויות וכן למדתי לזה והתכוננתי! אם לא יהיה לי פחות מ80 אלוהים קיים גאד זה היה ממש לא הוגן

תתלונני עליו באמת

אין לו סמכות לקחת לך את הטופס לפני הזמן, מה הוא נוקם או משהו? ואם הלך ממש רע אפשר לעשות מועד ב' עם איזה קורס קטן, אם המבחן היה קשה את כנראה לא תהיי היחידה.

rain18

New member
זה כימיה אין מועד ב' זה רק בקיץ

וכן, הוא עשה לי "דווקא", שאמרתי שאני אתלונן לבכירים שלא מקבלים עוד 5 דק' (כי מגיע לנו רבע שעה נוספת ולא 10 דק') אז הוא בכלל לקח לי 5 דק' לפני הזמן, בקיצר לא קיבלתי 15 דק' לא 10 אלא 5 וזה לא שצעקתי את זה או שרבתי או התכווכחתי, סתם מלמתי לי, אבל הבוחנת התקרבה אליי ושאלה מה אמרתי ושחזרתי על זה הוא פשוט בא ולקח

Tal2012

New member
כמו שקרה לנו באנגלית..

עשינו את מודל E , המבחן היה צריך להתחיל ב14:45 ועד שהגיע משגיח ועד שהביאו את המחברות היה כבר 15:00 ובסוף בקושי החזירו את הרבע שעה של הבגרות :\

or1013

New member
שאלות על האמריקאי דחוף../images/Emo206.gif../images/Emo198.gif

באמריקאי: מה התשובה ב-ג' ? האם זה 1? ומה ההסבר לתשובה בסעיף ז'? בנוגע לשאלות הפתוחות מה התשובות לאנרגיה? מה עושים? מה התשובות שם??

tttttttttt1

New member
תשובה לשאלה ג-3!!

התשובה בסעיף ז'-הדלתא T אם עשית הכל נכון יוצא 4,ואם הטמפרטורה הייתה 25 ועלתה ב-4 אז: 25+4=29!!

למעלה