איך הייתה הבגרות?

Flash Button

New member
../images/Emo168.gifמה שאתם אומרים כאן..

שאם אני טוב באנגלית ורוצה לעשות בגרות ב- יא', הבית ספר חייב לאשר לי את זה?

לא. זה תלוי עד כמה הוא נחמד

אבל בדר"כ הוא מאשר כי בכל מקרה שכבת י"ב ברובה עושה אז אתה עושה יחד איתם.

Ez sLeeP

New member
צריך לברר איך זה אצלך בבי"ס..

אצלנו יש בחינה שחייבים לקבל בה ציון מסוים, טרם מתחילים קורס המכין אותך פחות או יותר לבגרות תוך השלמת החומר שלומדים בי"ב.

תודה

עד כמה שזה לא מעודד אותי... הסתכלתי בתשובות של אנקורי.... ורק התבאסתי. השאלה הזו היתה ממש מכשילה... קודם רשמתי משהו אחד , מחקתי, ואז רשמתי את כל הקטע עם המצלמות וכו', ומסתבר שטעיתי

בפירוש לא טעית!

האופציה של אנקורי היא לא האופציה היחידה, והיא גם יכולה להיות לא נכונה(כמו שלצערי כנחתי לדעת באזרחות)! בכל מקרה הקטע עם המעקב בעזרת מיקרופונים ומצלמות נכון בטוח! אפילו המורה שלי אמרה!

שעטנז

New member
באנקורי, בחלק של הסרטים שהם אמרו

האם הביקורת גורמת לך לרצות ללכת לסרט, ולמה. אז הם נתנו YES (מה שאני עשיתי). אבל הרי זה ברור שאפשר גם לחרבש משהו עם NO. בקיצור לא צריך לקחת את התשובות שלהם כתורה מסיני!

כמובן. אני אמרתי שלא

NO, BECAUSE IT(THE REVIEW) LACKS THE GUIDING OPINION OF THE WRITER. לעזאזל, יש לי זכרון טוב...

גם אני

אמרתי לא אבל אניר שמתי שזה מבלבל את הקורא ולא נותן שום דיעה לכאן או לכאן בגלל שרשום שהסוף גם מפתיע וגם צפוי.

שעטנז

New member
אני אמרתי שהבחירה של המילים

שלו. אינאוויטבל ואנאקספקטד באותו משפט נותנות מימד של סקרנות. הרי איך אתה גורם לסוף צפוי להיות בלתי צפוי.

כן../images/Emo9.gif

בדיוק אחרי זה דיברתי עם מקורתיי שאמרו שבמעריב יש עוד תשובות. 9 נקודות. לרגע נלחצתי. אבל, יש לי הרגשה שיש לי המון טעויות בקלאוז. יותר מאחת. (ולקלואוז זה הרבה). תודה בכל מקרה.

למעלה