איך הייתה הבגרות?

OldRedEyes

New member
איך הייתה הבגרות?

לי היה בהחלט לא קל, אפילו קשה. איך היה לכם?

אשכרה!

יצאתי עם הרגשה לא משהו אבל גיליתי שהלך לי די טוב (השוואת תשובות)... מזל שיש לי מגן 100 =\ אחרת הייתי מתבאסת. החיבור של המכתב הרשמי היה ממש מעיק! הכי מוזר היה שיצאנו חבורה של יא'-ניקיות מהמבחן הרבה לפני יב' (ישר אחרי הlistening)...

היה קשה יחסית

המתכונת שלנו פשוט היתה קלה למדי. באנסין עם ה-LIFELAB היו השאלות הכי קשות לטעמי, אבל ממה שהשוויתי עם המורה שלי הכל אצלי נכון(חוץ מ-WRITING שלא יכלתי להשוות). תגידו, רק אצלי המכתב הרשמי לא נכנס במקום המיועד לו והיה צורך להמשיך בעמוד ליד(כן, זה המיועד לטיוטא)?

שעטנז

New member
כן היה ממש מעצבן, ומרגיז, ומעצבן../images/Emo70.gif

וב-LIFELAB, הפיטשורז הביאו לי את הסעיף!!! אינעל העולם!!! המגן שלנו היה לכיתה א'! אשכרה אי אפשר להשוות!!! בקיצור אני עושה מועד קיץ!!! *רציתי 100*
נ.ב: המכתב רישמי יצא לי מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, היה לי עט נובע, והמחובר שלי יצא כמו בסרטים
כמה התלהבתי

נכון!

ונייט, לכולם המכתב הרשמי היה במעט מדי מקום... אמרו לי להמשיך לכתוב על הטיוטה ולכתוב "המשך" למעלה.

Lady of Buffdom

New member
אוי, זה באמת הרגיז! מאוד!

ותגידו, במיני קלוז של המשחק של הגו, התשובה הייתה שהמנצח הוא מי ש-owns more territories ? או occupies?

Flash Button

New member
../images/Emo168.gifהייתה היום בגרות../images/Emo35.gif

הייתה היום בגרות באנגלית

Lady of Buffdom

New member
תגידו

עיירות פיתוח זה developement towns או developing towns? כי רשמתי developement ואח"כ רציתי לשנות אבל לא הספקתי.

לא היה לי קשה

רק לא היה לי מספיק זמן לחשוב שוב על התשובות. אם ראיתם את הבגרות חורף של השנה (שהיתה המתכונת שלי) אז אז תראו מה זה להידפק בטקסטים. נקווה לטוב.

Flash Button

New member
../images/Emo168.gifשאלה

באיזה כיתה אתם עושים בגרות? זה קבוע או משתנה בכול בית ספר\קריטריון אחר?

יא'

בב"ס שלי יש אפשרות לעשות גם לפני יב' בהתאם לרמת האנגלית שלך והחלטת המורה.

כעיקרון בי"ב, אבל אפשר בי"א

וזה נתון בעיקר להחלטת התלמיד. בכל מקרה, אני בחרתי לעשות בי"ב כי הלחץ בי"א הרבה יותר גדול. ד"א אם מישהו מעוניין, כאן תוכלו למצוא את פתרון הבגרות באנגלית של אנקורי.

למה לחץ יותר גדול?

מה פתאום? דווקא מוריד הרבה לחץ גם מיב'... אני עושה השנה (יא') ולדעתי זאת הקלה ענקית.

שימי לב לבגרויות שלי בלי אנגלית:

י': לשון, הסטוריה(יחידה ראשונה), מדעי המחשב(3 יחידות מתוך 5). י"א: פיזיקה(1.5 מתוך 5- מכניקה), מתמטיקה(3 מתוך 5), אזרחות, תנ"ך, מדעי המחשב(2 אחרונות מתוך 5). י"ב: חיבור, פיזיקה(1.5 חשמל, 1 מעבדה, 1 פרקי בחירה), היסטוריה(יחידה שניה), מתמטיקה(2 יחידות אחרונות מתוך 5). אז קודם כל ב-י"ב בגרות אחת פחות, כמו גם בגרות בחיבור שלא לומדים אליה. ובכל מקרה לא אכפת לי באיזה שנה הייתי עודשה אנגלית כי זה המקצוע הכי קל בשבילי, מה גם שעכשיו הידיעות שלי באנגלית הרבה יותר גבוהות מאשר שנה שעברה.

למעלה