איך היה רוקנ'עוד?

giba70

New member
איך היה רוקנ'עוד?

מישהו כאן היה בהופעה בפסטיבל העוד? ואם לא, אולי ענבל (נטוסים) תתרום איזו סקירה מפרי עטם של הוריה שהיו בהופעה?

זה מה שאמא ואבא סיפרו:

ההופעה בהחלט לא הייתה הופעת רוק, אלא הופעה מסוג אחר. יאיר דלאל וברי סחרוף (הגדולים מכולים) בליווי התופים המדהימים (אמא אמרה) של זוהר פרסקו ביצעו על הבמה את הלהיטים של ברי (ההורים שלי לא ממש מבינים בשמות, אבל הם התקשרו להשמיע לי את ככה זה ולב שלם, נשמע טוב
) ובנוסף שירים מזרחיים- לייט של דלאל. אמא שלי הייתה משועשעת עמוקות מהמשפט "יש לנו על הבמה טורקי אחד ועיראקי אחד" שנראה לי שיאיר דלאל אמר, אולי כי אבא שלי חצי טורקי חצי עיראקי
אמא שלי אמרה לי שברי נראה כאילו ממש קשה לו לשבת כל ההופעה (הם הופיעו בישיבה וגם הקהל ישב) ושהוא ממש יפה (אבל היא הייתה בשוק מזה שכל השיער שלו לבן), אבא שלי אמר שהוא לא מחליף בגדים
זה בערך מה שהצלחתי להבין מהם, אבל גם חברה שלי הייתה בהופעה (גם עם ההורים שלה אגב) אז אולי היא תתרום עוד פרטים. אמא שלי הייתה מאד מרוצה מהעניין שברי הצליח להביא קהל של רוקיסטים לשמוע הופעה בסגנון מזרחי יותר, היא אמרה גם שבסוף ההופעה יאיר דלאל התלהב מהמחיאות כפיים ואמר "זה קהל של רוק, אני לא מכיר את זה", היא אמרה שהקהל היה מורכב מכל הגילאים ושכנראה היו שם הקבועים של ברי כיה יא ראתה אותו מסמן בעיניים לאנשים מהקהל שהוא ראה אותם... אבא שלי סיכם את ההופעה במילים "אני חייב לראות אותו פעם עם אהוד בנאי", אם זה יקרה- הפעם הוא הבטיח לקחת אותי. הכי קרוב לסקס, אהה ?

ענת1986

New member
תמסרי תודה להורים שלך ../images/Emo51.gif

ממש שמחתי לקרוא שהם נהנו, ולשמוע שהיה ערב מצוין! אני מקווה שמישהו הנציח את ההופעה הזו. הייתי מאוד רוצה לשמוע את כל העיבודים שהם ביצעו. לפי עיתון הארץ, השירים של ברי שנוגנו היו: עיר של קיץ, חם על הירח, ניצוצות, ככה זה (לאהוב אותך), לב שלם, בואי הביתה, ובטח עוד כמה. זה חייב להיות מדהים. השילוב הזה בין רוק למוסיקה ערבית, מזרחית- מוליד הרבה דברים חיוביים. צירפתי שתי ביקורות על ההופעה. אחת מעיתון "הארץ", והשנייה מ"וינט". בראשונה תוכלו גם לקרוא על הופעת העשור של שליחי הבלוז.

למעלה