איך היה לכולם היום

mona18

New member
איך היה לכולם היום

בבית הספר ???? ועם תחילת השנה יש תמונות חדשות של ג'ן והנה לכם....

mona18

New member
והנה לכם

הורדה של הפתיחה ושל שטיח האדום. http://www.jlo.30.pl/

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואי איזה תמונה מושלמ

תתתתת איזה שיער יפהההההה אני רוצהההההההה ולי הלך יופי טופי!!! המורה שלנו ליהדות חולה בראש..והשכבה שלנו כבר לא כמו שהייתה..אבל היה אחלה.=)

היה דווקא מזה אחלה

WOOHOOOOOOOOOOOOOOOO עברתי תמבחן *מי ישמע.. 50 גיאומטריה 74 לגברה אבל עליתי ל4 יחידות ייאיייי* ואממממ... וואי היה היום מצחיק בטירוףףףףףףףף אבל המערכת שעות הח-ר-א ברמות שעשו לי!!! בביצפר הפלצני שלנו לכל תלמיד יש מערכת אישית ושלי חרא!! שיבצון אותי במתמטיקה עם ריצ'רד הזבל!! ודפקו אותי באיזה תיגבור מסריח בהיסטוריה... שלא נדעעעע חפיףףףףףףף מחר על הבוקר ישירות על הבוקר להגיש ערעורים :))) חחחחחח

mona18

New member
חחחח אצלי

המערכת שעות שלי ממש קלה ונחמדה אני לומדת כל יום בערך רק 4 שעות ומתחילה ב10-11 רוב הזמן. יש לי מחנכת חדשה והיא נראת מזה רעה :(

itay is back

New member
לי היה יום משולם../images/Emo70.gif

עברתי בסוף ל5 יחידות אחרי שקיבלתי 89 במתמטיקה
לא האמנתי כי זה הציון הכי גבוה שלי אי פעם במתמטיקה, חח כנראה שהקורס הכנב שעלה לי 690 שקל באמת עזר, וכבר הזמנתי את חבילת הסינגלים של ג'ן, וגם לנו יש מערכת שעות אישית לכל אחד, ואתם לא תאמינו, אני מתחיל יומיים בשבוע ללמוד ב9:30 ומסיים ב12:30, ויש לי הרבה שעות חלון, חח זה בגלל הפטור מערבית, ויש לי סה"כ 34 שעות שבועיות...

הקורס אצלנו יותר זול../images/Emo3.gif

600... מצד שני לא הרבה עברו אז.. חחחחחחחחח ואמאלה 89?? איךךךךך?????? ואמאלה איזה לא פייר זהההההה!! אנחנו מתחילים כל יום בשעת 0 *8 בבוקר...* ויש לי 37 שעות בשבוע *מצד שני אם אני לא טועה התגבור ב@#$$@ שתקעו לי בהיסטוריה זה הרבה שעות ואני מתה להחליף אותו במקצוע נורמלי *אהם תקשורת* אז אולי יהיה פחות שעות ויש לי איזה שעתיים חלון בשבוע.. למה?? שיקחו תחלונות שלהם וידחפו אותם אני לא יגיד לאן ובמקום זה ישחררו הבייתה מוקדם... כאילו לכל אחד יש חלונות בשעות שונות אז בראסמי מה עושים בחלון כשכולם בשיעורים??? אם אני ירצה לעשות לי חלון אני יבריז לא צריכה תטובות שלהם.. וואטאברררררררר

Lopezit

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

כל כך לא התגעגעתי למקום הזההההההההההההההההההההההה חרא חרא חרא חרא כל יום אני מתחילה ב8!! ואין לי שעות חלוןןןןןןן!!! אבל יהיו לי בגלל שיש לי פטור מערבית אנחנו 11 בנות ו30 בנים!!!!!!!!!!!!!!!! מילא היו בנים נורמליים אבל כולם מעפנים!!! בקיצור.. אני רוצה חופששששששש

itay is back

New member
חחחח גם אני לא האמנתי על ה89

טוב, אבל שאלה אחת בגאומטריה זה שישיב לידי גילה לי
והקורס אצלנו עלה ככה כי זה לא היה בבית ספר זה היה פרטי בקבוצה של 6 ילדים... ואצלנו יש את "שיטת המנות", שיטה מפגרת שבגללה אי אפשר להבריז יותר, השיטה אומרת שאם במחצית את לא באה לשיעור מסויים יותר מ8 פעמים אז יש לך ציון שלילי בתעודה, גם אם היה לך 100 במבחן
בעעעע אין יותר הברזות, ובראסמי השעת חלון הזאתי מפגרת, אבל מותר להריז פחות מ8 פעמים, חח והם יכולים ליהיות בטוחים שאני הולך לנצל את כל ה-7 פעמים בכל שיעור

itay is back

New member
איזה שוווה../images/Emo99.gif

ככה היא הייתה צריכה לבוא לטקסף בלי הכובע הזה, כי זה לא מתאים כזה, שמלת ערב וכובע...

חרא..

המערכת שהביאו לנו חרא.. עדיף ללמוד יום שישי פול שעות חלון ומסחחמים ב-14:30-16:45 אתם מאמינים?? אף פעם לא סיימתי אחרי 14:30 ועכשיו יש גם עד רבע ל-5 גאד לא נכון..

אבא שלי סיפר לי את זה מאות פעמים

אבל בלי סעיף 3.... בראסמי שחושבים על זה סעיף 3 דבילי!!! אל תפסיקו לשמוח אל תפסיקי לשיר אנשיםםםםםםםםם!!! WOOHOOOOOOOOOOOOO

שלא תעיזו להתלונן

אני לומד כל יום עד רבע לשבע בערב חוץ מיום שלישי שזה עד ארבע וחצי ויום שישי שהוא חופשי! אז שלא תעזיו להתלונן!!!!!!!

למעלה