היום שלי
אז קמתי בבוקר,הלכתי לבצפר וכל זה. החברה הכי טובה של אמא שלי חזרה היום לקליפורניה. אז הלכתי לבצפר,שלוש שעות ראשונות לא עשינו כלום כי זה כבר סוף השנה. בספורט גיליתי שאני מקבלת רק 72 ובשליש הקודם קיבלתי 89 וזה ממש מעצבן אותי
לא יודעת למה קיבלתי כל כך נמוך
בלאנץ' הלכתי עם חברה לקניון (שלא כמו אתמול,כי הברזתי משעתיים אחרונות בגלל מישהו...נחשו מי...(לא הפרסי)...אח"כ היה לי אומנות אז עבדתי על העיצוב של הקעקוע חינה שאני עושה מחר בתור הפרוייקט סיום. אני אעלה את העיצוב אח"כ. ואח"כ היה לי מדעים,הפרסי כיתה לידי,לראות אותו פשוט הרס אותי שוב...הרגשות המעורבים...
היה לי מבחן שלא ידעתי עליו כי הברזתי אתמול כדי לראות את החבר שלי, אבל הלך לי די טוב חוץ מאיזה תרגיל אחד שלא הצלחתי לפתור ופאק איט,יש לי 98 במדעים הכי גבוה בכיתה!! זה כזה מעצבן. ועכשיו זה בטח יוריד לי באיזה 2-3-4 אחוזים
לא רוצה
ואז הלכתי עם ארוויק הביתה,היה נחמד וסתם דיברנו וסיפרתי לה ה-כ-ל (נעמה,ליבי,שירן...אני עוד חייבת לכן פרטים על הימים האחרונים איתו,דברו איתי!
) ועכשיו חזרתי הביתה והוא פה ואנחנו מדברים ומצחיק איתו הוא מתחנף כזה וחמודי
וזהו
אז קמתי בבוקר,הלכתי לבצפר וכל זה. החברה הכי טובה של אמא שלי חזרה היום לקליפורניה. אז הלכתי לבצפר,שלוש שעות ראשונות לא עשינו כלום כי זה כבר סוף השנה. בספורט גיליתי שאני מקבלת רק 72 ובשליש הקודם קיבלתי 89 וזה ממש מעצבן אותי