איך היה היום שלכם?

sivani

New member
היום שלי

אז קמתי בבוקר,הלכתי לבצפר וכל זה. החברה הכי טובה של אמא שלי חזרה היום לקליפורניה. אז הלכתי לבצפר,שלוש שעות ראשונות לא עשינו כלום כי זה כבר סוף השנה. בספורט גיליתי שאני מקבלת רק 72 ובשליש הקודם קיבלתי 89 וזה ממש מעצבן אותי
לא יודעת למה קיבלתי כל כך נמוך
בלאנץ' הלכתי עם חברה לקניון (שלא כמו אתמול,כי הברזתי משעתיים אחרונות בגלל מישהו...נחשו מי...(לא הפרסי)...אח"כ היה לי אומנות אז עבדתי על העיצוב של הקעקוע חינה שאני עושה מחר בתור הפרוייקט סיום. אני אעלה את העיצוב אח"כ. ואח"כ היה לי מדעים,הפרסי כיתה לידי,לראות אותו פשוט הרס אותי שוב...הרגשות המעורבים...
היה לי מבחן שלא ידעתי עליו כי הברזתי אתמול כדי לראות את החבר שלי, אבל הלך לי די טוב חוץ מאיזה תרגיל אחד שלא הצלחתי לפתור ופאק איט,יש לי 98 במדעים הכי גבוה בכיתה!! זה כזה מעצבן. ועכשיו זה בטח יוריד לי באיזה 2-3-4 אחוזים
לא רוצה
ואז הלכתי עם ארוויק הביתה,היה נחמד וסתם דיברנו וסיפרתי לה ה-כ-ל (נעמה,ליבי,שירן...אני עוד חייבת לכן פרטים על הימים האחרונים איתו,דברו איתי!
) ועכשיו חזרתי הביתה והוא פה ואנחנו מדברים ומצחיק איתו הוא מתחנף כזה וחמודי
וזהו

canadit

New member
אל תשאלו על היום שלי כי היה נורא../images/Emo7.gif

זה התחיל טוב ואז בשיעור הראשון היתתי צריכה לעשות BOOK REPORT ואז שמתי לב ששכחתי חלק אחד אז היא הורידה לי על זה נקודות אז אני לא יודעת כמה קיבלתי..... אחר כך בשיעור השני היה בסדר עשינו קצת חזרה למבחן ביום רביעי הבא.. ואז הרגע הנורא ההפסקת צוהרים..הייתי בקפיטריה ואכלתי עם חברות שלי LUNCH ואז התכוונתי לעלות למעלה ללוקר ואז ללכת לספרייה שליד בית ספר אז אחת החברות באה איתי היא גם מישראל עמדנו ליד הלוקר שלי בזמן שקצת סידרתי שם וכבר התכוננתי לזוז ואז הדבר הנורא קרה. החברה שלי היא חולת אפילפסיה והיא קיבלה התקף ממש לידי וממש נבהלתי כי לא ידעתי מה לעשות אז החזקתי אותה שלא תיפול ודיברתי אלייה אבל פחדתי נורא ואף אחד מהתלמידים שעברו לא עזר לי אחרי 5 דקות באו שני בנים מהכיתה שלי ואצרתי להם ללכת למשרד הראשי ולקרוא למישהו והם עשו זאת בינתיים היא כבר איבדה שיווי משקל והשכבתי אותה כמה שיכולתי על הרצפה ואז ראיתי אור באחת הכיתות ונכנסתי לשם והייתה שם מורה ואז אני הלכתי למשרד הראשי ואמרתי להם שיש לה אפילפסיה ויש לה התקף כש חזרתי משמשרד הראשי היא כבר הייתה בסדר והיא כבר התאוששה.... אבל אני נבהלתי מאוד כי לא ידעתי מה קורה לה ולא יכולתי לעזוב אותה לבד ואף אחד לא עזר וזה היה פשוט נורא.... אני עדיין קצת בהלם ממה שקרה לה אבל כל היום בדקתי מה איתה כי היא החליטה להישאר בבית ספר למרות מה שקרה והיא אמרה שהיא מרגישה טוב והיא אמרה שהיא הרגישה רע לשנייה אבל בשבילי זה לא הייתה שנייה אלא כמעט 10 דקות שמתתי מפחד כי זה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה ואפילו בהתחלה לא הבנתי שזה התקף פשוט חשבתי שהיא לא מרגישה טוב ואמרתי לה בואי נלך לשירותים והכל והיא לא ענתה ואז הזזתי אותה כזה וראיתי שהיא עשתה במכנסיים ואז כבר הבנתי מה קורה ונלחצתי עוד יותר.תודה לאל לבנים מהכיתה שלי שעברו שם וגם אחרי שהיא הייתה על הרצפה יכולתי לקרוא בעצמי לעזרה.. אז היום שלי היה יום נורא ומפחיד ואני מקווה שזה יהייה גם האחרון שלי.

kit k@t

New member
wow...

that is really scearry... ורק שתדעי לעתיד שכדאי שתשימי לב שהיא לא בולעת את הלשון... kat

CosmikDebris

New member
בהפסקה :) חיחיחי! הזמינה אותי אליה

היום. רק ניתן לזה יום יומיים.

נעמצי

New member
חחחחחחחחחחחחחח

היום שלי. למי שתהה למה נעלמתי אתמול ( סיון, באיזה שעה תהיי במסנג'ר? אני רוצה להתעדכן!!!) אז זה בגלל שאני חולה. יש לי וירוס של הקאות ( אמרתי להארווי שזה בגלל שהוא הכריח אותי כבר להעלות ל750 קלוריות ליום ) ואני לא מפסיקה להקיא ......... אז עכשיו אני בבית. וכריס בא לבקר אותי אתמול ( מסכן , כל שניה רצתי להקיא וצחקתי עליו ואמרתי לו בציניות שהוא גורם לי בחילה והא נעלב, כי מה לעשות , אין להם חוש הומור , ולא רציתי לנשק אותו כי זה מה זה דוחה לנשק מישהו שהקיא כמה דקות קודם......... בכל אופן, אני בית וכל הזמן שותה תה ( בחום של שלושים ומשהו מעלות זה לא דבר נחמד ) ואני לא מסוגלת לאכול כי את הכל אני מקיאה ואבא נורא לחוץ ורוצה בית חולים ואני כזה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. בכל אופן, כריס חמוד!!!! יום נעים!, עכשיו כבר הפסקתי להקיא אז אולי נצ'פר אותו היום :-:-:- יום טוב!

Odish16

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo7.gif היום שלי..

זרגים ממוזרגים! היה נחמד היום וזה..והיום אני כאן חמש חודש..ולא היתי כל כך מאושרת היום..אלא ככה ככה...ואני וג'ון התכתבנו בשיעור מתמטיקה..ואמרתי לו שיש לי משהו להגיד לו אבל זה יפגע בו..(זה קשור לעצם העובדה שכשאני איתו אני חושבת על מישהו אחר)..ולא אמרתי לו בכלל כלללום על כלללום..וישר אחרי שהוא קרא את זה..הוא נעלם מהאופק..וגם אני.אני עליתי לקומה למעלה ששם אף אחד לא הכי עולה..וישבתי וחשבתי..והגעתי להרבה דברים מהחשיבה..ואחד הדברים זה היה על ג'ון..למה אני לא הכי אוהבת להיות איתו לפעמים..וידעתי שאני לא יכולה להחזיק חבר יותר משבוע..גג שבועיים..וזה כולה היום השני..? השלישי? בעעעעעע הקיצר המסקנה שהגעתי.הוא אומר לי דברים כאלה נחמדים וזה פשוט מרחיק אותי..ממש ממש נחמדים..למשל הוא סיפר היום שהוא היה ילד ממש קטן הוא שיחק עם ברביות..חחח ואני כזה..נו טוב..הוא היה ילד קטן..ואז הוא אומר..גם עכשיו..חחחחח ואני כזה אומרת לאח שלי בעברית.."אוקיי..עכשיו הוא כבר מתחיל להפחיד אותי" ואז אח המטומטם שלי תרגם לו..חחחח הקיצר הוא אמר שזה בצחוק והברבי היחידה שיש לו זו אני...או שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי..בעעע..והוא לא! הוא פשוט..לאאאאאאא! אנחנו לא מכירים אחד תשני..קפישה??? ואני באמת לא רוצה שהוא ייצא נפגע מזה.. הקיצר כל היום בכלל בקושי דיברנו..וגם הוא מן ג'נטלמן כזה..אז שעתיים לפני סוף היום..(הפעם האחרונה שראיתי אותו היום) הלכתי עצובה כזו במסדרון..והיתי צריכה לעלות קומה למעלה.והוא אמור להשאר למטה כזה...ושתקנו כללל היום..הקיצר ראיתי אותו במדרגות בכלל..שזה רחוק מהדלת..ובשניה שבאתי לפתוח תדלת בשיר הג'נטלמניות הוא פתח אותה בשבילי והסתכלנו בעיניים אחד לשני..ואני שתקתי..התעלמתי והמשכתי ללכת..:( אני לא יודעת מה לעשות..אני לא יודעת אם אני רוצה להיות חברה שלו..ואני גם לא רוצה להפסיד אותו..הוא באמת בנאדם טוב.. מישהו יכול ליעץ לי או משו? אם למישהו יש משהו להגיד..לא משנה טוב או רע..יתקבלו בשמחה ושדרגו גם תיום שלכם לוב אודיש

בובע../images/Emo24.gif (בלי חיוך אלא....

החיבוקים האלה שמלווים בפרצוף כזה עצוב של כלבלב...) אני כל כך לא יודעת מה להגיד...
טוב אז יאללה... ביי ביי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
סתם בובה... אבל בואי נשאיר את זה לאייסי כי גם אני רוצה לספר לך דברים... מה שפה אני יכולה להגיד לך זה: "לכי בעקבות ליבך" (מישהו פעם ראה אצבעונית?
) ותעשי מה שאת מוצאת לנכון. אם הוא ממש טוב אלייך ונחמד ואת ממש מחבבת אותו והוא ממש אוהב אותך (לפי איך שזה משתמע) אז תני לזה עוד קצת זמן. אל תשכחי את התקופות בהן את ממש רצית אותו ורצית חבר. פשוט שיש לך משהו את כבר לא מעריכה אותו כמו כשאין לך. זה מה שאני יכולה להגיד לך, אני לא יכולה להגיד לך מה לעשות ומה להחליט, את זו שקובעת.
מתה עלייך יפיופתי!

Odish16

New member
חחח מותק

לפחות את מגיבה לי..תנקס האני אבל זה מן כזה דבר..ש..אתה רוצה משהו..שאתה רודף אחריו בתקווה שאתה תשיג אותו אי פעם..למרות שחושבים שבחיים לא נשיג.ואז כשמשיגים כבר לא רוצים את הדבר הזה..ככה זה אצלי.. זה כמו פנטזיות ויש לי הרבה כאלה

Julia16

New member
אני.

אוקיי, אני חייבת לזוז, אז אני אעשה את זה קצר. תשמעי אודיש, יש הרבה פעמים שאנשים אומרים כל מיני דברים שקצת מרתיעים אותנו, בין אם זה כשהם נראים לנו קצת מוזרים, בין אם זה כי זה משהו שאנחנו לא רגילים אליו, אני יכולה להבין. אני יכולה להבין למהזה שהוא אמר שהוא משחק בברביות קצת נראה לך מוזר ומטריד, אבל אנשים עושים כלמיני דברים ומי אנחנו שנשפוט? אם את אוהבת אותו ואת האופי שלו אז זה מה שמשנה. בקשר לזה שהוא אומר שהוא אוהב אותך ואת יודעת שהוא לא מתכוון... תראי, אני בהחלט מאוד מבינה את זה וזה תחושה מאוד מעצבנת שמישהו אומר כזה דבר שהוא כאילו רק להחניף או להתחבב וברור שהוא לא מתכוונן אליו. אני מכירה את זה, אבל דבר ראשון: איך את יודעת שהוא לא באמת אוהב אותך?? את הרי לא נכנסת לו ללב ומסתכלת מה בדיוק קורה שם, נכון? אולי הוא כן באמת אוהב אותך ואומר את מה שהוא מרגיש באופן הכי כנה ויפה? ואם לא, ואני יודעת איך זה, שאתה יודע שהבנאדם לא באמת מכיר אותך ואת הנפש שלך ואין סיכוי שהוא יכול באמת לאהוב אותך, אז אוקיי, אולי הוא עדיין לא באמת מתכוון לזה, או חושב שהוא אוהב אותך אבל בעצם לא, אז תני לזה צ'אנס. תני לו זמן, ותראי שככל שתכירו אחד את השני יותר טוב האהבה בינכם כבר תתפתח באופן טבעי. אני לא מבינה למה את לא רוצה להיות איתו, תהרגי אותי, אבל אני לא מבינה אותך אודליה. את זורקת משהו טוב. רק לפני כמה שבועות את בכית שאת ממש רוצה חבר ומממש זקוקה למישהו כזה שיחזק אותך ויהיה איתך וכל זה, ועכשיו זה בא. עכשיו זה פה, זה בידיים שלך אבל את משום מה, אני לא יודעת, אולי זה מפחיד אותך העיניין של קשר עם בחור, אולי פשוט הוא לא מוצא חן בעינייך, אבל את מחליטה לזרוק את כל העיניין לפח. אז לדעתי את עושה טעות וזה טפשי. כרגע אין לך אף אחד אחר שם, נכון? וזה באמת בחור טוב, ובנאדם שאת יכולה להיות איתו ולהנות איתו וכל זה, אז מה הסיפור הגדול?? טוב, תגידי מה את חושבת. בה בי, ליבי

../images/Emo45.gifכל מילה ליבי../images/Emo70.gif חוץ מהקטע של...

המשחק בברביות. כי הוא בעצם עבד עליה. הוא התכוון ש"כאילו" הוא משחק בברביות- כי אודליה היא הברבי היחידה שלו! הוא משחק רק עם ברבי אחת וזו אודליה...
אווו כמה רומנטי...
ואודליה- את בדיוק כמוני. טוב ויש לי חדשות מרעישות בקשר לאנדרו!!! תכתבי לי כבר באייסיייייי!!!

למעלה