איך היה היום שלכם?

Julia16

New member
איך היה היום שלכם?

אוקיי, היום שלי התחיל דיי מוקדם, בשבע בבוקר, למרות שלא הייתי צריכה ללכת לשום מקום ואין לי בית ספר ולא כלום. תמיד אני מתעוררת מוקדם כי המשפחה שלי הולכת לעבודה ועושה מלא כעש, אבל לא משנה. דווקא שמתי לב שככל שקמים יותר מוקדם ככה מספיקים לעשות יותר ויש יותר זמן במשך היום. אניוואי, לפני הצהריים הלכתי עם אמא שלי למספרה לקצר ולעשות מדורג. אנשים, מה אני אגיד לכם, האנגלים פשוט לא יודעים לספר!!
כאילו, מי שמספר שם זה ילדות בנות 15 שלא בטוח לתת להם מספריים ליד לדעתי כי הם פשוט הורסות לאנשים את השיער! אוקיי, אולי זה קצת הגזמה, (עכשיו בטח תצעקו עליי שאני מכלילה ושיש המון מספרות טובות באנגליה ובלה בלה בלה..) אז אוקיי, אולי יש, אבל זה באמת כל הסלונים היקרים שלוקחים ממש מלא כסף לתסרוקת ואני עוד לא ממש יכולה להרשות לעצמי ללכת לכאלה מקומות..
בקיצור, האנגלים ממש לא יודעים לספר, והם לא יודעים לעשות תסרוקות ותספורות כמו בישראל. הפעם היחידה שהסתפרתי פה והייתי מרוצה זה היה כשמשהי איטלקיה סיפרה אותי ואז זה באמת היה משהו יפה. בקיצור, גם בקושי עשו לי משהו בשיער, מדורג זה לא נראה, וגם שילמנו הרבה כסף. עכשיו, אני כידוע בחיפוש אחרי עבודה לקיץ.. אז לפני המספרה נכנסתי עם אמא שלי למן משרד תעסוקה כזה, ומה קרה: הם היו בטוחים שאני מעל גיל 18, אז הם נתנו לי מן טופס כזה שאני יוכל למלא בבית ואז לשלוח בחזרה. אבל אני אז אמרתי להם שדרך אגב, אני עוד לא בת 18... אז, אוי ואבוי..ישר לקחו ממני את הטופס, והתחילו להטיף לי שאסור לאנשים מתחת לגיל 18 לעסוק בכל עבודה שהיא, ובלה בלה בלה... בקיצור, דפק אחד גדול
. אין סיכוי שאאני הוכל לעבוד באיזה שהוא מקום בקיץ הזה ואני יהיה חייבת לחכות עוד איזה שנה וחצי.. אחרי המשרד כמו שאמרתי לכם הלכתי למספרה, ואחרי זה אני ואמא שלי נפגשנו בבית קפה עם איזה אחת פה מהקהילה היהודית שהיא מהעשירות של הקהילה
... אז כמובן שהיא לא צריכה לעבוד בכלל, והיא גם מסוג האנשים האלה שתמיד מתלוננים על משהו.. תמיד כשואלים אותה מה שלומה אז היא טורחת להגיד :not too bad... אף פעם לא 'נהדר' או אפילו סתם 'בסדר' קטן, אין מצב. תמיד כואב לה זה כואב לה הראש, כואב לה התחת חחח...לא משנה מה, היא כבר תמצא משהו. וכל מה שהיא אוהבת לדבר עליו זה רק תכשיטים ושמלות ובגדים, ואמא שלי היא מזה לא טיפוס כזה...אין לה אפילו תכשיט אחד נראה לי והיא אולי קונה לעצמה בגד פעם בחודשיים.. אז ככה שהיא לא ממש אוהבת את האישה הזאת ואין לה בכלל דברים משותפים איתה, אבל ההיא דיי נדבקת אליה אז אין לה ממש ברירה. טוב, לא משנה... נראה לי שהחלק האחרון כבר לא היה ממש קשור, אבל היה בא לי לספר עליו..חיחי... טוב, אז תספרו על היום שלכם! ביי-ביי ליבוש

Odish16

New member
המממ תורי..חיחיחי

אוקיי...נתחיל קצת מאתמול..חחח בא לי.. P: הממ ישנתי 12 שעות..שירן- זה מסביר את היעלמותי מהאייסיקיו לפתע..מצטערת..:/ וקמתי כזה בבוקר בארבע..וחזרתי לישון..וכל מה שחשבתי זה על ג'ון ומה יהיה היום..היתה לי הרגשה שנתנשק היום..ונחשו מה קרה..חחחח כן כן, התנשקנו..פעם ראשונה..יופי יי! טוב..נתחיל קצת יותר מהבוקר..קיי?:) אז פיטרו תמורה שלנו לעברית..הקיצר לימדנו איזה ילד אחד מהכיתה שלי להגיד דברים רעים...ואז המורה הופיע לפתע..והילד הזה אמר לו שמוק..חחחחח היה משעשע למדיי! אחרי זה יש לנו 3 שעות עם המורה לעברית..אז סתם הלכנו לאוניברסיטה..שזה 5 דקות מהבית ספר..(זה אחרי שהינו באיזה מקום של מחשבים) לא משנה..הקיצר קנה לנו ארוחת בוקר ושתיה וזה.ולא נעים לי..אז לקחתי רק שתיה..ואחים השמנים שלי לקחו סנוויץ ענקי כזה..וגם שתיה..חחח ואז הוא אמר.."תרגישו חופשי! היום אני הכספומט שלכם" חחחח ואני בתגובה אמרתי.."כן..כמו כל יום רביעי"..חיחיח..(כל יום רביעי פוגשים אותו)..הקיצר אכלנו וזה..אחרי זה הוא הביא לנו ספרים בעברית..אבל של ילדים קטנים..אז לא לקחתי..והביא כמה בנורבגית..לקחתי אחד..שתנחשו..אני לא היתי מאמינה שנורבגי כתב את זה! הקיצר זה היה על התעמולות של הערבים בעולם נגד ישראל..לא הכללל אבל רק חלק קטן היה שם..וזה היה החלק של הבולים..ורק שפתחתי תספר חשבתי כזה.."אני הולכת לראות כאן הרבה שטיפות מוח" וכך היה..בבולים היו דברים מזויעים על ישראל!! אתם לא יודעים רק עד כמה..והיתי בשוק..אלפיייי בולים עם "תעמולה" נגד ישראל..מראים בבול את ירושלים ואת ערפת..או שיש את ישראל ומראים גדר תיל וליד יונה שיש בה מן מגן דוד..וחרב עם דם ליד..וכמובן את ירושלים גם בצד והחרב מופנת לדגל העירקי אני חושבת..אני לא בטוחה..הקיצר..תראו כמה שטיפת מוח יש בבול אחד מסכן..שאם יש אלפי בולים..אנשים שולחים מכתבים לאנשים מהעולם..גם הם עוברים שטיפת מוח..הקיצר..הלוותי את הספר הזה ממנו..ואני עוד אעיין בו. מה עוד היה? הראיית את הספר לג'ון ולא ממש שמתי לב לתגובה שלו..אני עדין היתי שקועה בספר. המממ אחר כך סתם היה לנו 3 שעות במחשב..וכשהחלו השלוש שעות התחלתי לדבר עם דניאלה..(ילדה מהכיתה) ובחיים שלי לא דיברתי כל כך פתוח עם אףףף אחד! היא פשוט היתה שם להקשיב לי ואני לה..היו לנו סיפורים קצת דומים..והיא ילדה ממש אחלה..וזה הוריד לי הרבה אבן מהלב..אהבתי ממש לדבר איתה..דיברנו על מה או יותר נכון מי שהשארנו מאחורה..ולה יש סיפור אהבה כזה יפההה! והכל הולך להסתדר לה..אני פשוט בטוחה..הממ לא משנה.. הקיצר לדבר איתה עשה לי את היום...סוף סוף הרגשתי שאני לא היחידה בעולם שחושבת ככה וככה..והיה כיף! וסתם..אחר כך היתי קצצצת עם ג'ון ויצא לנו להתנשק בתחנת אוטובוס..כמי צופה בנו??? אח שלי! חחחחח פאאאדיחות! המממ וזהו..עכשיו אני מרגישה קצת רע בגלל ג'ון.אבל זה כבר סיפור אחר.. מי שקרא את כל הבולשיט שלי...תנקיו וורי מאצ! וגם מי שלא..לא נורא:) פרקתי הכל..השתחררתי.. מה איתכם? איך עבר יומכם?

היום שלי עבר...

מצוין עד עכשיו ששמעתי על הפיגוע בירושלים ויש 15 הרוגים

sivani

New member
חחחח אודיש

אני שמחה בשבילך ובשביל ג'ון!!
לפחות את לא צריכה לעזוב אותו בעוד חודש ו-10 ימים
בלעכס את חושבת שזה פאדיחות? מה תאמרי אם תהיי עם ג'ון בחדר שלך בדלת סגורה באחת בלילה,ואתם מתמזמזים וכאלה... ואז תצאי מהחדר איתו ותלכו החוצה,וההורים שלך יתקעו בו מבטים של "אנחנו לא יודעים מה עשיתם שם,אבל אנחנו מקווים שלא נסחפתם" סיפור אמיתי משבת בערב
ועוד שואלים אותי אח"כ איך היה...

kit k@t

New member
i dont get it

on one hand u wannaleave, but on the other hand u dont... i think u should make up your mind.... oh, actually i think u already did... it sucks finding a boyfriend and leaving him.... i hope u dont love him... kat

sivani

New member
קאט,זה מסובך

מצד אחד אני מתה לחזור לארץ לחברים אבל מצד שני יש אותו,והוא כזה מותק והכי כיף לי איתו שבעולם,אבל אנחנו חוזרים וזה כבר סופי. מה שבטוח,אני אתגעגע אליו. נשארו לי חודש ו-8 ימים איתו

justnoa

New member
בינתיים.....

קמתי (כן, אשכרה.. תאמינו או לא) גם צחצחתי שיניים וקפצתי למחשב! הכלב שלי כבר הספיק להתעצבן עליי קצ שרציתי לקחת אותו אליי לשמיכה הנעימה ולמחמם... אבל בעייה שלו! סנוב בטטה! אופ... ואין הרבה אנשים מחוברים... קקי!

draedalus

New member
היה לי יום בסדר

לא משהו מיוחד... לא למדנו כלום בבית ספר...וחזרתי הביתה והתחלתי לארוז והכל היה טוב ויפה עד שהגב שלי החליט שנמאס לו והוא יצא מכל העניין אז הייתי חייבת להפסיק..ועכשיו הוא כואב לי, ארג! ארזתי כבר 4 ארגזים ויש לי עוד הרבה...ואני לא לוקחת את התוכים (אבל זה נותן לי 100% לגבי החתול)...ואני עושה עוד פירסינג...:) איזה חיים נחמדים..:)

EROTOMANIA

New member
.....

מה זה כאן, יומן אינטרנטי? סתם סתם.. אממ... היה לי היום step up day והלכנו לשיעורים שלנו של שנה הבאה... יש לי את המערכת שעות הכי גרועה בעולם, עם המורים הכי גרועים חוץ מספרדית וגיאומטריה... אז מחר אני הולכת להחליף. U.S history זה זין. האמריקאים האלה סתם אגואיסטים.. ספרות אמריקאית.. היסטוריה אמריקאית.. טיפשות אמריקאית...

../images/Emo6.gif

אמממ... דבר ראשון, אני מאוד עייפה. יש לי מחר בחינה במתמטיקה ואני כל כך הולכת להיכשל... אמממ... שוב חזרתי להיות משוגעת כמו שהייתי
ולקחת הכל בסבבה! אני ממש נהנית בביצפר
אמממ... אה שמעו קטע: היום כזה בשיעור ציור אני ופאדיה יושבות כזה ומדברות ואיזה אחד חתיך שסיים ביצפר ובא להשלים משהו ישב מולנו כזה... אז כזה פאדיה עושה לי:"שירן אני צריכה שתבואי איתי אחרי ביצפר לשולאנדס אני חייבת לקנות משהו..." ואני: "מה את חייבת לקנות?" והיא:"אמממ... *לוחשת* חזייה..." (לחשה ממש בשקט) ואני: "קונדומים????
" טחחחחחח..... כולם מה זה נשפכו מצחוק... והיא כזה היתה המומה וצחקה.. ונהיינו מה זה אדומות...
אז אחר כך היא כזה עושה: "טוב אז את באה איתי?" אני כזה: "רגע! כמה את צריכה???"
ושוב כולם צחקו... עד שהיא התעצבנה כזה ואמרה לי בצחוק: "אוי לכי תזדייני! את באה?" אני: "יאפ..." וזהו אחרי ביצפר הלכנו והיה נחמד חזרתי ב9 וחצי ולא למדתי בכלל למתמטיקה ואני כועסת על עצמי בטירוף! טוב לא נורא- דיברתי עם איזה מורה על זה והיא היתה ממש חמודה... טוב אני ממש עייפה. אין לי כוח להגיב לשאר ההודעות בפורום אז... לקים (או MISS UNKNOWN) מזל טוב על החבר!!!
לאודיש- מזל טוב! נישקת אותו??? מהר לאייסי! (אה את בטח כבר במיטה חורפת...)
ולסיונה- אמממממ... מה בדבר עדכונים???
טוב אני רואה שאני נשארתי דיי בודדה אז החלטתי להגיד לבלונדי היי היום אבל לא יצא לי... (חחחחח
) אז תמיד יש את מחר..! אוי אויייייייי שכחתי!!!! חחחחחחחחחחח אתמול אני פשוט נשפכתי מצחוק בכיתה... היה לנו שיעור ביחד ויש את הזואי הזאת שיושבת לו על הנשמה... (מן הסתם גם יושבת לידו) אז בסוף השיעור הוא כזה נשען על השולחן והיא באה אליו וחיבקה אותו כזה כאילו הוא חבר שלה או משהו (קלטתי הכל מהזוית של העין ועם כמה מבטים לעברם) והוא כזה הוריד בעדינות את הידיים שלה ממנו... והיא כזה המשיכה... והוא המשיך להוריד... והיא כזה עושה לו:"פליז אנדי... פליז..." חחחחח שתבינו שהיא התחננה! וממשיכה לנסות לחבק אותו... חחח... ואז הגיע הקטע שהיא ניסתה להגיע עם הפנים שלה לצוואר שלו... (???????) והוא מה זה דחף אותה! חחחחחחח אני מתתי מצחוק ואני כזה עושה לפאדיה:"וואי פאדיה אני חייבת לספר לך משהו שעכשיו ראיתי!" והיא כזה:"ראיתי לפנייך!!!"
וזהו...
מצטערת שהיה ארוך ומשעמם... אבל אני עייפה ואין לי כוח לפרט יותר מידי. מה גם, שאני כרגע עפה ללמוד..... ביי אנשושים!

M o n t a n a

New member
חח...

אין לך כוח לפרט יותר מדי? פירטת יפה מאוד אני במקומך הייתי כבר נרדמת על המקלדת..

EROTOMANIA

New member
......................

סתם להבהיר לך, למקרה שלא ידעת.. אני קים.. Miss Unknown זאת עדן בכלל...

EROTOMANIA

New member
.........

חבר לא רשמי אני מבקשת. למה מתבלבלים ביני לבין עדן בכלל...

MissUnKnown

New member
___

בטח שהוא חבר... כמו חבר בקיבוץ...החבר בעל הזוג מכנסיים ואין לי מושג למה מתבלבלים בינינו תשאלי אותם

EROTOMANIA

New member
........................

אם את יודעת למה אני מתכוונת.. אני יודעת שאמילי יודעת.. :)

למעלה