איך היה במצעד?

אני שכנה

שלום לכולם, אני השכנה מפורום "נשים שלא רוצות ילדים" רציתי מאוד להגיע למצעד כדי לתמוך בחבריי (לצערי לא יכולתי כי הלכתי להלוויה), מחוץ לארון יש לנו בחבר'ה הומואים, לסביות ודו, ולדעתי א- מינית אחת בארון, היא גרה בארץ אחרת כרגע ולא מדברת על זה, כמובן שלשמחתי אצלנו החברים והחברות מכבדים כל אחד ואחת ולא מכבידים בשאלות חודרניות (בורכתי כי כל המשפחה והחברות האמהות מקבלות אותי כמו שאני, אצל רבים אחרים זה ממש לא ככה) היה לנו לינק בפורם לכתבה ב-ווי נט על הא-מיניים, ואני יודעת שהטוקבים שם ממש אידיוטים , ועדיין היה לי עצוב לקרוא את התגובות המרושעות . בכל אופן, רציתי לחזק את ידכם, כל כך חשוב לעורר מודעות ולהיות גאים , בטוחים ושלמים. שבוע טוב העוגית שלא רוצה ילדים

snoopytush

New member
עוגייה את טועה

יש לכן עוד כמה אמיניות שלא רוצות ילדים. המבורגר אני ( כרגע לפחות), ועוד כמה שלא בהכרח כותבות בפורום. לגבי הטוקבקיסטים זה אנשים שמחפשים כנראה להוציא עצבים ותסכול והבמה של האינטרנט ששומרת על האנונימיות שלהן מאפשרת להם זאת. לא חושבת שהם היו מספיק אמיצים להגיד את זה ככה בפנים.בכל מקרה אין מה להתייחס.

התכוונתי בחבר'ה שלי ולא בפורום

אני יודעת שבפורום הנפלא שלנו יש הכל מהכול, וכמובן כולם מוזמנים אני דיברתי כעל החברים והחברות הקרובים שלי מהבית, שאת חלקם אני מכירה מילדות, וכל אחד אצלנו מקבל את השני.

למעלה