איך היה במצעד?

איך היה במצעד?

ספרו ספרו, אז כך זה היה אצלי: הגעתי עם מיסטיק (הוריי למיסטיק שהגיעה למרות הכל!) , וראינו הרבה אנשים צבעוניים, גברים שהם נשים, נשים שהם גברים, גותים שהם פאקצות , פאקצות שהם אנרכיסטים בקיצור מיני צבע וצורה. הייתה מוזיקה כיפית ובמה מרכזית בה נשאו נאומים משעממים יותר ופחות, ואפילו הספקתי להזין את עיני בתדהמה בגותי מוזר שלבש גלימה-שחורה-ארוכה בחום הנוראי (סתם אני אוהבת אותו). הגיעו הרבה א-מיניים וילדת סוכר המקסימה נתנה לי חולצה למרות שהופעתי ברגע האחרון. יצאנו לדרך עם אנשים חמודים , מי מבינהם א-מיני ומי לא , והנפנו שלטים! ואז! הייתי חייבת להסתלק בגלל האוטובוס (אני גרה בצפון , נסיעה ארוכה ויום שישי וככככלללל זה. ומיסטיק לא הרגישה טוב =/ אבל לא נורא, יצאנו, נהנו , היה צבעוני וקסום ולדעתי אם זה לא בין הימים שבהם אני יותר נהנית בשנה , זה אחד הימים. מי יתן ונראה צבעוניות ושמחה שכזו בכל יום! וישר כוח לילדת סוכר ולכל מי שהגיע ותרם את חלקו :)

p019

New member
חםםםםםםםםםם ומוצלח לדעתי

נשרתי לכראת הסוף כי טמפרטורת המוח שלי הגיע למימדים מסוכנים. למרות ששתיתי ושפחתי על עצמי מים. הוררנו עיניין, גאיה דחפה לאנשים פליירים אם הם רצו או לא. היו תגובות חיוביות וגם התגובות הביזריות של "מה??!?? לא רוצים מין!?!?!??". צילמו אותנו די ארבה. היה שם בחור שעושה סרט על א-מיניים. והחולצות היו הצלחה גדולה. בפעם הבאה מדפיסים שלטים על .... אני צריכה לשאול את אחותי איך כראו לדבר הזה - זה מעין קלקר כזה בעמצע. אבל נראה לי שהוא יקרע במהלך הצעידה. וגם צריך שלטים משני הצדדים. תודה לכל מי שבא ולכול הקוראים של הפורום שלמרות שלא משתתפים פעילים כן משתתפים בפעילויות ההסברה.

היא שאלה איך קוראים

לחומר הזה שנראה כמו קלקר באמצע. אז שאלתי אם היא התכוונה ל"קאפה" (KAPA).

snoopytush

New member
אחותי שואלת מה היה השם שלך?

ותודה שבאת לעזור בהעלאת המודעות לאמיניות במצעד. אחותי זאת המחדל האנושי

תגובה והתנצלות לגבי הפלייר "אנשים מיניים למען

גאווה א-מינית". קודם כל לגבי הפלייר: פירסמתי אותו פה באמצע השבוע וביקשתי תגובות והצעות לשיפוצים, וקבילתי כמה תגובות ממש חשובות. אבל לא יישמתי אותן. כי לא היה לי זמן לעבוד על הפלייר בהמשך השבוע, וחלק מהן היו מהותיות ודרשו שינויים משמעותיים בניסוח. ולגבי המצעד: היה נהדר! הצטרפתי באיחור, ותפסתי את הקבוצה על פינת בוגרשוב ובן-יהודה. שמחתי מאוד לראות איזו קבוצה גדולה זו היתה, וכמה בולטת. תוך כדי המצעד הצעתי לאנשים הרבה פליירים ( והרבה באמת לקחו) ודיברתי עם די הרבה. היו קצת תגובות מגעילות, אבל הרוב הביעו עניין כנה ורצו לשמוע. אני מרגישה שבהחלט עוררנו הרבה מודעות. כל הכבוד לכל מי שצעד/ה!

ברומבית

New member
דיון כללי בעקבות פורום אחר, חצי ../images/Emo32.gif ../images/Emo115.gif

(טוב, אין טעם להסתיר. פורום נייטוויש+טאריה) שאלו אם מצעד הגאוה תורם באופן כללי (בלי אזכור של א-מיניים...) הם אמרו את מה שאני לפחות חשבתי (עכשיו אני לא סגורה)- שכבר אין טעם במצעד. שכבר מכבדים את הבלה"טים מספיק ואין צורך לחגוג. רק שיחיו את חייהם. האם הטבל"הים עוד צריכים את המצעד? אני אעביר את התשובות לפורום האחר
(אז מה אם הם לא התכוונו לפתוח על זה דיון
) אני מרגישה כמו מתווכת בשיח חירשים

p019

New member
הלוואי והם היו צודקים

אבל המצב רחוק מלהיות כך. בדיוק שבוע שעבר דיברתי עם חברה לסבית שההורים של החברה שלה התחילו לקבל את היותה לסבית רק לפני שנה. עדין יש סתיגמה קשה נגד הקהילה וזו הסיבה למצעד. האם המתכונת של המצעד עוזרת? לא יודעת. גברים חצי ארומים מזיעים (או בכלל אנשים מזיעים) שמתחככים באנשים זה לא בדיוק My cope of tee. אבל זה די נראה כמו חגיגה. ונראה שאנשים נהנים. אני יודעת שגם אנשים מחוץ לקהילה מגיעים למצעד רק בגלל סיבה למסיבה.

יש כל כך הרבה חוסר

סובלנות לכל מה ששונה במדינה הזו . לדעתי המצעד הזה הכרחי (רק שיוותרו על הסטרפטיז. זה לא במקום).

ברומבית

New member
בעצם הם אמרו

שגם אם אין סובלנות ויש סגיטמה, המצעד הוא לא הפתרון, כי הוא סתם צעקני תודה לד"ר רונית ולהמבורגר, העברתי

ברומבית

New member
~מעבירה עוד תגובה

שהמצעד רק גורם ללטב"הים להיראות חריגים, ולא מעביר את המסר שהם בסדר גמור ובסה"כ כמו כולם שיח חירשים פרק 3

למעלה