איך היה במירוץ?

אתם הרי לא תפסיקו לצחוק

אם אני אשים כאן תמונה של סוס עם רגל מקופלת בזוית לא אפשרית . אבל אין לי אפילו חשק לחפש את התמונות הללו
 
../images/Emo75.gifאני לא אצחק בכלל אם תשים

תמונה כזאת
אבל יש מרחק גדול בין רגל בתנוחה לא אפשרית, לרגל במצב של מנוחה אצל סוס
 

הורסמאן

New member
תתחיל באמת לבדוק

אתה יכול גם לשאול פה בפורום, יסבירו לך שכמו כל בעלי החיים, סוסים גם עוברים תאונות. סוסים שלא ראו מסלול מימיהם, שוברים רגליים, כתפיים, או נפצעים בצורות מחרידות. הרבה יותר סוסים נפצעים מתוך חוסר ידע של בעלים בלתי מנוסים, שאין להם שום קשר למרוצים, מאשר במסלולי המרוץ. אבל אף אחד לא מצלם את זה ומפיץ בכל הזדמנות, כי זה לא משרת שום אינטרס. מה איכפת לאחד כמוך אם סוס שבר רגל במרעה, איזה טענה תעלה בהקשר לכך?
 
../images/Emo75.gifסוסים לא תמיד שוברים רגליים

בגלל מישהו מסויים. הכרתי סוסה (לא מהחווה) שהייתה משוחררת במגרש. ואז הבעלים בא להחזיר אותה לאורווה והוא מצא אותה שרועה על החול במגרש עם רגל שבורה. ולא היה מושג ממה זה. בקשר למים, סוסים לא חייבים שיהיה לידם כל הזמן מים. לך תדע אולי כמה דקות אחרי הצילום נתנו לסוס לשתות. בקשר לחבל- לקשור סוס ולהשאיר לו חבל ארוך זאת רשלנות לשמה, אלא אם כן יש אדם שעומד ליד הסוס ומשגיח שהכל בסדר. אבל אם הסוס לבד עם חבל ארוך והוא נבהל ממשהו הוא יכול להסתבך עם הרגליים בחבל, להתהפך ולהיפצע, ולהגיע אפילו למצב של סכנת מוות. לסיכום: לפניש אתם קובעים אם מתעללים בסוסים או לא, תלמדו עליהם קצת, שלא יהיו לכם פאדיחות כמו זאת שמדברים עליה עכשיו.
 

PinkHorse

New member
וזה כי?

אף אחד לא צוחק על הסוס.. צוחקים על זה שכמו שמי שצילם ושם את התמונה (וכנראה גם השתתף בהפגנה) לא יודע בכלל פרטים. תבינו, לקחת עמדה זה נהדר ולתמוך בה זה עוד יותר נהדר כל עוד אנשים בקיעים בכלל בנושא. חוצמזה לקחת עמדה לגביי דבר מועיל שבאמת יכול לסייע בכלל יכול להיות נהדר!!
 

סוני DSCH1

New member
אני

חייבת להגיב כמה דברים 1 יש מצבים שהסוס לא דורך על הרגל כי ככה הוא עומד הוא נח הרגל נחה מה הבעיה?אני לא רואה שום דבר ברגל של הסוס שום פצע או משהו 2 קושרים סוס קצר שהוא לא יכניס רגלים או יעפו לאחור או משהו שיגרום לו פצע ואחרי זה אולי מוות 3 אז ביג דיל שלא היה ליד הסוס מים, אז מה כאילו מה את עושה סיפור מי זה הם יתנו לו לאחר מכן מים כול שעה או פחות. יש סוסים שיש להם בתא מים כמו אצלנו ושותים פעם ב שעתיים וגם זה לא אתה לא יכול לגרום לסוס לשתות
 

dixie chick

New member
בקשר לחבל ד"א

חוץ מלסבך בו את הרגליים זה יכול להגיע למצב שהם מורידים את הראש והחבל עובר מעל לראש שלהם, ואז כשהם ירימו שוב את הראש וירגישו את החבל... שמחה וצהלה (ולא לטובה!)
 

gideonh2

New member
אולי התלהבות של מירוץ ראשון

אבל היה פיצוץ. הייתי עם הילדים והייתה אווירה טובה הרבה אדרנלין ואירוע מושקע ברמה. הקטע עם המפגינים היה קצת לא נעים וצורם אבל זבש"ם. בקיצור, כן ירבו אירועים כאלה ואני אגיע אליהם
 

dim18

New member
הצחוק הזה יגמר בבכי...

חחח מה שהאמא הפולנייה שלי תמיד אומרת לי... אבל עכשיו קצת ברצינות, אנשים אתם באמת לא מבינים את הסכנה שטמונה פה לבעלי החיים שאתם כל כך אוהבים אותם? נכון המפגינים שהיו שם אומנם איינם בעלי הבנה הכי עמוקה בבעלי חיים, So What? עם כל הכבוד אם רק מי שמבין על מה הוא מדבר יכול היה להגיד משהו רוב העולם היה שותק. בתכלס הם מודאגים מהעניין, בגלל שבדיוק כמוכם אכפת להם מהסוסים, יש שם פעילים שונים עם תפיסות מאוד שונות לגבי נושא הרכיבה. העובדה היא (וזה מצותת מכתבה בנושא באחד מהאתרים הגדולים), שכבר במרוץ הראשון נעצרו 3 אנשים על הימורים לא חוקיים, קלטתם עוד לפני שיש בכלל תשתית להימורים אנשים מתחילים לבצע הימורים לא חוקיים, זה מה שאתם רוצים שיהייה עתיד הסוסים בארץ. ונכון כל מי שיש לו אינטרס בעסק (למשל ראש המועצה המקומית שם) מדברים על "פיקוח", "השגחה" ו"הגבלות", אבל האם אתם באמת מאמינים שזה מה שיקרה? בדיוק כמו "הפיקוח" על גידול גזעי כלבים שכל ערס יכול להשיג ממרביעים פירטיים, או "הפיקוח" על פיטום אווזים שבו עד היום ישנם משקים שלא נסגרו, או כמו "הפיקוח" על פינות חי בארץ שישנם עדיין מקומות בהן מחזיקים בעלי חיים בתוך קופסאות. וכמובן בואו לא נשכח את "הפיקוח" על ניסויים בבעלי חיים כאשר כבר החוקרים מודים שיש ניסויים מיותרים. זה "הפיקוח" שאתם רוצים שיהייה לסוסי המרוץ? הייתם סומכים על כך עם הסוסים שלכם? קשה לי להאמין. אז וואלה נכון לרובכם כאן יש יותר ידע בסוסים ממני, אבל גם אני לא מבקש דוקטורט בזואולוגייה כאשר באים לבקש ממני עזרה בנואי כלבים/חתולים/עופות שבהם יש לי מספיק הבנה. בשורה התחתונה בלי קשר לכל הראיות והמחקרים שמוצגים כנגד מרוצי סוסים, בטענה העיקרית שבגללה אני לפחות מתכוון להתנגד לכך היא שרבים מהם יפלו קורבן לעברינות. אם היום אין בעייה לפוצץ מכונית תופת באמצע ראשון אני מבטיח לכם שלגורמי הפשע לא תהייה בעייה לסמם סוסים, או לשחד ווטרינרים כדי שאלו ירשו לסוסים לרוץ, בעצם אם חושבים על זה כאן מפקירם את הסוסים לגורלם. אז אתם מוזמנים לצחוק עכשיו, אבל חבל שהסוסים יבכו מזה אחר כך, קחו חמש דקות תחשבו על זה שוב, ותבינו שכל מי שהיה שותף אפילו מעט בפתיחת ההפודרום עושה את זה עבור שלוש סיבות, כסף, דעת קהל ועוד קצת כסף... לאף אחד (חוץ ממכם ומהמפגינים עלייהם כל כך לעגתם) לא איכפת מה יקרה עם הסוסים אחר כך. חומר למחשבה.
 

הורסמאן

New member
אבקש את תגובתך

על פרסומים של עמותת הכל חי שאומרים שתוחלת החיים של סוסי מרוץ היא 5 -6 שנים. פרסומים שאומרים כי אלפי סוסים מומתים. הכל חי יודעים שכולנו, (האנשים הנורמלים) לא מתיחסים לרכיבה על סוסים כניצול. לא מתיחסים לגידול סוסים כהתעללות. גם לא לרכיבה עם שוט, מתג, ודורבנות. מבחנתנו, מתוך הבנה והכרת העניין, מה שחשוב לסוסים זאת צורת ההחזקה שלהם. המצב הגופני והנפשי, המזון, תנאי האורווה, המרעה כשצריך, הטיפול. כל אלה ניתנים לסוסי מרוץ ברמה הגבוהה ביותר, וברמה שרוב הסוסים האחרים יכולים רק לחלום עליה. מאחר שהכל חי יודעים שהסיבות בהן הם מחזיקים אינם שוות התיחסות, הם המציאו את השקרים שהבאתי לעיל. איך אתה בתור פעיל למען בעלי חיים יכול לתמוך במסע ההשמצות שלהם, כאשר, כמו שהראיתי לך מרוצים מיטבים עם הסוסים יותר מכל ענף אחר? אנא אל תהיה מודאג מענף ההימורים. זה אינו בר ביצוע. גם אם היה (רק בתשובה להערותיך) בעולם הרחב זה לא מביא את הפשיעה שאתה מתאר. הפייס בארץ לא מביא את הפשיעה הזאת, וגם לא הטוטו. גם בעניין הזה אתה מחרבש במוח בהפחדות שלא קיימות.
 

dim18

New member
אנא המנע מלהגיב לי בעתיד

ההודעה שלי יועדה לאנשים שאיכפת להם מסוסים ולא מפוליטיקה (וכן מצע ההכפשות שלך נגד הכל חי זה פוליטיקה) שנעשת על גב הסוסים. איך שאני זוכר ניהלת דיון מרתק על מין עם בע"ח בפורום זב"ח, אני מציע שתמשיך בקו הזה. ולפני שאתה קובע כי פשיעה והימורים לא יכולים להיות בארץ, תנסה לגור פה כמה ימים (או אפילו יותר טוב לשרת בכוחות הביטחון) ואז תדבר, עד אז אתה היחיד שמחרבש במוח.
 

הורסמאן

New member
אתם מפיצים שקרים

ללא בושה, השמצות מכוערות ביותר. ועכשיו יש לך את החוצפה לדרוש ממני לא להגיב לחירבושים נוספים שאתה מפזר. פשיעה והימורים קיימים בארץ כמו בכל מקום אחר בעולם, אין להם קשר למרוצי סוסים עם הימורים מסודרים. אלה ממילא לא יכולים להווצר בארץ, אך אין שום מניע שבמסגרת הקיימת לא יביאו לשיפור התנאים שהיו קיימים עד היום. אתם יצאתם למסע השמצה מלוכלך ביותר, בטיפשותכם כי רבה, יצאתם למסע ההשמצה הזה, מבלי שתהיה לכם טיפת מושג בנושא שאותו אתם מנסים להשמיץ, והתוצאות מדברות בעד עצמן.
 

dim18

New member
כן כן מתי כבר שמענו את זה?

אמרו גם שלא יהיו הימורים לא חוקיים על ספורט אם ימסדו אותם באופן חוקי, אם היית חיי בארץ היית מכיר מצויין את כל הפרשיות שבהם שופטים/שחקנים היו חשודים במכירת משחקים. אז כאן יש הזדמנות לעצור את הסוסים מלהיפגע בגלל פשיעה לא חוקית, אני יודע שלאנשים מסויימים כמוך יותר חשוב לראות אותם רצים את הכמה דקות האלו יותר, מה לעשות לרובנו זה לא כך. אבל היי, בטח עכשיו תגיד שחוץ מזה שאתה עם סוסים 40 שנים בטח עשית תקופה דומה במשטרה, עוד דקה תגיד שאת בית הקזינו הלא חוקי הראשון שלך חשפת בגיל 11. התוצאות מדברות בעד עצמן, אין היום כתבה אחת בשום מדייה שלצד פתיחת ההפודרום לא מזכרת ההפגנה שהייתה במקום, וזה הכל להזכיר לך בגלל 20 אנשים. לא הייתה יכולה להיות פתיחה מוצלחת מזאת, ואתה הרי יודע את זה. אתה כל כך בלחץ שהקמת התנחלות שלמה בפורום זב"ח ואת כל הזמן שלך אתה שורף בלריב אם אנשים שם (אולי בתקווה שאם הם יתווכחו איתך הם ישכחו ללכת להפגנות, אל תדאג זה לא יקרה). ועכשיו אני מבקש פעם אחרונה באופן יפה |תפסיק להגיב לי!!!אין לי שום דיבור איתך, כשם שאין לי דיבור עם עורך קרבות כלבים.
 

הורסמאן

New member
מי זה רובנו?

אתה ועד כמה מעדת ה שוטים? באיזה מקום בדיוק אתם רוב? אולי אתה גם מציע לבטל את הכדורגל בארץ בגלל "כל הפרשיות שבהם שופטים/שחקנים..."? כמה פרשיות, הם "כל"? כמו הרוב שאתה מייצג, על איזשהו ענן. לי דווקא יש הרבה דיבור עם אנשים כמוך, אני ארדוף אתכם בכל הזדמנות.
 

dim18

New member
אם בגלל הפרשיות האלו

היו מתים אנשים, הייתי הראשון שקורא לבטל את כל המשחקים למרות שאני אוהד דיי שרוף ורואה משחקים כל שבת. באמת יחי ההבדל הקטן... "אתה הולך לרדוף אותנו",חחח מה אני אגיד לך שיהייה בהצלחה (זה קצת עצוב כל הקטע הזה, אבל הי כל אחד צריך תחביב) , בדיוק היום התחלנו לחנך באגודה גור קטן להפסיק לרדוף אחרי הזנב, מעניין מי ממכם ילמד קודם....
 
למעלה