איך היה בלג בעומר??

איך היה בלג בעומר??

אני הייתי אמורה להיות עם כמה בנות ואז פגשנו את הבנים מהכיתה שלי אז עשינו איתם והיה נורא נחמד...אבל נשארתי רק עד 2 והם עד 5.... אבל היה כייף!!

אה והבנים

"שיו אני מאאאאאאאאאגניב שמעששן נרגילה!!! תראו אותי מוציא עשן שיו אני שווה.... יאאאאא בטעמים! שיו קלטו אותי!!! היש מגניב מעצמי? לא. אפילו אני מעריץ אותי עכשיו."

מעולה!!!

הלכנו לכיוון ההרים ועשינו מדורה ומישהו היה עם גיטרה! היה מה זה כיףףףףףף חחח והכנו תפוחי אדמה אבל הם נשרפו בטרוףףףףףףף

המחסנאי

New member
טוב אז ככה

היינו מעל 20 אנשים, גם בנים וגם בנות מי"א ואח"כ הגיעו כמה מי"ב. היה המון אוכל אבל לא הכל הכנו כי לאף אחד לא היה כח לשבת מול המנגל ולהכין לכולם אוכל. כל אחד היה צריך לדאוג לעצמו, לא נורא... היה שתייה קלה ומספיק שתייה חריפה כדי לשכר ליוויתן. אני לא שתיתי הרבה כי אני לא אוהב להשתכר. הקיצר היה אחלה.

היה סבאבה../images/Emo13.gif

בגלל שלא דאגנו לאסוף קרשים אז רק עשינו על האש אצל חברה שלי... היינו איזה 9 בנות ואז הגיעו עוד 4 בנות (ביניהן עדי
) ואז זה הגיע
מצב הכפית שלי
תהיתי לעצמי איפה הוא היה קודם...חחחחחחחח ליוינו את חברה שלי הביתה ובדרך פגשנו את בוקסי הכלב (
) והוא רדף אחרינו... ואני וחברה שלי נכנסנו ללחץ
ואחרי שהחזרנו את חברה שלי אז קפצנו לכמה שניות לשבט שלנו לראות מי שם... והיו שם סה"כ שני בנים מהשכב"ג+ בן אחד מהשכבה שלי (דוחף...) והם בדיוק התקפלו והם ניסו לכבות את המדורה עם הזרנוק... רק שהוא לא הגיע עד המדורה אז הם ניסו לעשות לחץ ואז שהמים יגיעו למדורה... *סתומים* היה מבדר.... ד"א:
היום יש יומולדת 19 למדריך קורס לשעבר שלי

היה נחמד.....

עשינו על האש ליד השבט ובשלב מסוים השכבג הגיע אז אמ חלק מהערב היינו איתם והייתי גם עם הכיתה שלי וגם עם הגדוד שלי אמממ אבל היה סתם משעמם ואממ זהו

היה ככה.... לא משהו מיוחד

סתם ישבנו רוב השכב"ג והייתה מדורה קטנה ועל-האש, בדיוק כמו שכל שבוע עושים בשבט....
ונישארנו עד לא מאוחר (4-5) כי רצינו להספיק לישון קצת ליפני השירבטון...

Azurnik

New member
איזה 4-5 ????

נשארנו עד 7 ככה במדורה העברנו אחר כך גם ציוד בחזרה לשבט היינו שם עוד הרבה אחרי שהתחילו להתפזר אנשים

תיקון טעות - נישארתי

אני יודעת שאני מורן עדי ומור הלכנו ב4 וחצי ככה, וגמזו ופכטר וגבע הלכו לא הרבה אחרינו. וטוב ליראות אותך פה
!

matansolomon

New member
היה ממש כ-י-ף../images/Emo70.gif

היינו בערך 50-60 אנשים, פשוט פול אנשים, והיה פוללללל נפצים, וכל שניה מישהו פיצץ נפץ וכולם נבהלו, ואיזה צחוקים היה, כל הבנות התחילו לצרוח על הבנים שיפסיקו, וזה היה מצחיק, וכל ניה הבהלנו את הבנות, ונרגילה היה כל הזמן... בסוף רק בשמונה וחצי בבוקר הגעתי הביתה... והיה מאוד כיף!

למעלה