איך היא נו איך היא?
ל ליעדוש151 New member 20/8/02 #2 כמה דברים.... א. לא רואים שום דולי. ב. לא היית צריך לפתוח הודעה חדשה. ג. זהו!!
ל ליעדוש151 New member 20/8/02 #3 ואם כבר... ניצולים.... הנה 4 דוליז חדשות..(אם בא לכם תעשו להם שיער!!) ...אהה.. ולא הייתי הרבה זמן בפורום בגלל שהמחשב נפל, נדפק וכך גם האינטרנט..ואבא שלי הביא לי מחשב נייד ..(..זמני..)
ואם כבר... ניצולים.... הנה 4 דוליז חדשות..(אם בא לכם תעשו להם שיער!!) ...אהה.. ולא הייתי הרבה זמן בפורום בגלל שהמחשב נפל, נדפק וכך גם האינטרנט..ואבא שלי הביא לי מחשב נייד ..(..זמני..)
P Pucci New member 20/8/02 #9 ליעדוש את יכולה בבקשה...../images/Emo13.gif לתת לי את הבייסים של הדוליז האלה? תודה צליל
ל ליעדוש151 New member 20/8/02 #14 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif למרות שנדמה לי ששמתי אותה כבר פעם.. לא משנה..
ד דנדוש383 New member 20/8/02 #15 ליעדי! איך היה בבריכה??? הבנים שגעו אותך??? בקשר לדוליז... השתפרת!!! הכי אהבתי את האמא והילדה...
ל ליעדוש151 New member 20/8/02 #16 דנדוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי מתוקה!! לא.. נראה שאני אלך לבד לבריכה עם הבנים?????????? ועוד לבד.... לא התכוונתי בכלל.... אבל מחר.. זוכרת??????
דנדוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי מתוקה!! לא.. נראה שאני אלך לבד לבריכה עם הבנים?????????? ועוד לבד.... לא התכוונתי בכלל.... אבל מחר.. זוכרת??????
M manga girl New member 20/8/02 #18 משו אחד שאני לא מבינה ../images/Emo105.gif למה יש פה כמה בנות שעושות בול את אותו פוני הוא לא נכון בכלל לדעתי.... וגם הבגדים שלך מוצללים ביותר מדי צבעים....חוץ מזה יפה
משו אחד שאני לא מבינה ../images/Emo105.gif למה יש פה כמה בנות שעושות בול את אותו פוני הוא לא נכון בכלל לדעתי.... וגם הבגדים שלך מוצללים ביותר מדי צבעים....חוץ מזה יפה