איך הזוגיות שלכם?

גופפי

New member
איך הזוגיות שלכם?

ראיתי היום את הסרט "אדם וסטיב" הסרט מדבר על שני צעירים שנפגשו לסטוץ כושל בעבר וכעבור 17 שנים הם נפגשים בנסיבות בלתי צפויות ומתאהבים זה בזה, והיה שם קטע מסוים שסטיב אומר לאדם שהוא לא רוצה זוגיות שהיא בעצם חיקוי עלוב של הזוגיות הסטרייטית והוא לא רוצה להיות כמו כל ההומואים ולהיות במערכת יחסים פתוחה. קטע שגרם לי לחשוב על הזוגיות בין הומואים. איך אתם מגדירים את הזוגיות שלכם?.. הביחד והחיקוי של הזוגיות הסטרייטית או שבעצם הזוגיות שלכם היא מערכת יחסים פתוחה.? (שלרוב הומואים מעדיפים מערכת יחסים פתוחה.) או שבעצם הזוגיות/מערכת יחסים שלכם היא שונה או בנויה בצורה שונה ממה שרשמתי שבת מטורפת לכולם.

גופפפפי ../images/Emo9.gif

מניש? שבת שלום נשמה! זה נשמע כמו סרט שחייבים לראות.. אני חושב שזוגיות בין הומואים יכולה להצליח בדיוק כמו זאת של סטרייטים. בעיני זה לא חיקוי עלוב של מערכות יחסים בין גבר לאשה, ואני מכיר כמה מערכות יחסים כאלו שנראות מושלמות באופן שאפילו סטרייטים היו מקנאים בהם. אני חושב שלמרות שכולם פה מחפשים את הקשר-לטווח-ארוך-משפט-טחון-שכזה, הסיבה שיוצא שהרבה פה לא במערכת יחסים הדוקה כבר היא כי הם לא מצאו את אותו אחד שהדרך חיים שלו מותאמת לשלהם. ויש הרבה אנשים בעולם שבמבט ראשון אתה חושב שהם ה-אחד, ומסתבר שהוא בכלל הסוג האפתי ביותר שיגרום לך לשארית חייך למרוט שערות מהאדישות שלו וברור שלא תתאימו ביחד, גם אם הוא נראה סוף הדרך. מי שרוצה יחסים רומנטיים ואנטימיים צריך למצוא את האחד שאוהב בדיוק את זה, כי אם הוא יהיה בקשר עם הטיפוס שאוהב חופש, שקט וספייס עצום אתה תמיד תשאר עם לב רעב לדברים שהוא בחיים לא יוכל להעניק לך. ולא משנה שאתם חושבים אותו הדבר ונראים מושלם ביחד. בגלל זה הרבה גברים שאני באמת מאמין שמחפשים קשר לטווח ארוך לא מוצאים בסופו של דבר את האביר על הסוס הלבן שלהם.. כי הם לא מצאו את הבנאדם שגם יראה להם, גם יחשוב כמוהם, וגם הדרך חיים שלו תהיה כמו שלהם. אני חושב שעל מראה אפשר להתפשר, על חשיבה אפשר להתגמש אבל על דרך חיים חייבים למצוא את אותו אחד שדרך החיים שלו כי כמו שלכם.

גופפי

New member
דינוששש חייממשלי

אתה צודק בקטע האחרון ברור שאפשר להתפשר על מראה [לא הרבה.. אבל אפשר] על דרך חיים אי אפשר להתפשר נכון.. אבל גם על האופי של הבן אדם אי אפשר להתפשר. אבל מה איך הזוגיות שלך ושל X?

גופפי

New member
:) צודק

חחחחח דינוששש מה יש לי לספררר לךךךךךךך אתה לא מבין מי היה אצלי עדד עכשיוווווווווו קולולולולולולול =] בוקר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

גופפי

New member
ו...?

כל הכייף לעשות את זה במקומות ציבוריים =] שבת מטורפת לך

TheMessyOne

New member
מממ =]

אני אישית מאוד קנאי :( אז אני מעדיף את הבן זוג שלי לעצמי חחח... ולא ידעתי שהומואים מעדיפים מערכות יחסים פתוחות.. זה חדש בשבילי : | .

גופפי

New member
:)

חח שאני יבין אתה קנאי לפרטיות שלך ומעדיף לא לחשוף את הזוגיות שלך בפורום או שבעצם אתה קנאי לגבי הבן זוג שלך? בשביל זה אני כאן :) בשביל לחדש לאנשים =] שבת מטורפת חמודון

TheMessyOne

New member
חח רק לגביו : )

מממ אין לי בעיה לחשוף... עם יש משהו לשאול בכיף : ) אני לא יודע עם אתה בן או בת : | חדש פה *מסמיק*

גופפי

New member
:) ../images/Emo3.gif

חחח ברוך הבא חדש דשדש :) ואו מה אתה עושה בשעה כזאת מוקדמת ער? כריש אתה =] חחח ואני בן
דרך אגב מאור =] נעים להכיר :)

נשמה

פה אין ממש על מה לדבר בקשר לזוגיות פתוחה ומושלמת. זה רחוק . במיוחד כאן... האנשים שכאן הם לא בדיוק חומר למחשבה על זוגיות. ולמה ? כי כאן זה רוב אנשים ללא בני זוג שמחפשים נואשות, או כאלו שבכלל בארון לגמרי.

Naych

New member
ממש לא פתוחה.. ../images/Emo3.gif

אנחנו מאוד קנאים אחד לשני... ואממ... אנחנו ביחד כבר שנה. יש לנו זוגיות לכל דבר.. כאילו... אנחנו לא שונים מזוגות סטרייטים חברים שלי, וגם לא מזוגות של לסביות שחברות שלי.. הוא ישן אצלי בבית חופשי, ממש גר כאן, אממ.. מקבל את האוטו מההורים, יש לו מפתח לבית, יש לו מדף בארון שלי, הוא בכל הארוחות המשפחתיות ואפילו הולך עם אמא שלי לקניות.. בחיים לא חשבנו על זוגיות פתוחה, וזה נשמע לי עלוב להגיד שזוגיות בין הומואים היא חיקוי לזוגיות סטרייטית- מי שאומר דבר כזה סובל מהומופוביה עצמית. זה מה שיש לי לתרום בנושא

למעלה