איך הווליום עולה?

lioryifrah

New member
הייתה אחלה הופעה...

רק חבל שהבצפר הרס לי בסוף... עדיין לא הלכתי לישון מאתמול... רק בגלל הבצפר!!! אני ער כבר 30 שעות רצוף... נראה לי שהגיע הזמן שאני אלך לישון... אז לילה טוב...

אואואו ענק! ../images/Emo13.gif

ביום ראשון בבוקר, ממש בבוקר, חזרתי מתאילנד וסינגפור. הדבר הראשון שחשבתי עליו כשנחתנו, זה מה שאני הכי הכי רוצה זה איזו הופעה טובה של הדגים. הגעתי לשם אתמול עם חברים אחרי הליכה של בערך 40 דקות ברגל. תפסתי לי מקום בשורה הראשונה ו...חיכיתי שתתחיל ההופעה. האמת שמטרופולין, בניגוד למה שציפיתי, היו ממש טובים. אפרת גוש די מלכה
לא הרבה אחרי, עלו הדגים לבמה. איזו הופעה מעולה! איזה אנרגיות. האמת היא, שלא ידעתי למה לצפות מהופעה כזאת, בכל זאת, משהו גדול יותר, המוני יותר, אולי קצת מסחרי יותר. אבל באמת הייתה הופעה ענקית, כל הכבוד
אני כבר התחלתי לספור את הימים עד בארבי כפר סבא...

° w a v e °

New member
היה לי נחמד!!

ואתם יודעים מה עוד יותר נחמד? ה-93 שלי בהסטוריה!
שיו כמה בכיתי..כזה מרגש. אני שבקושי זוכרת תשם שלי אם לא מזכירים לי וקיבלתי 93!! בבגרות!!!11
טוב אמ, היה כיף. תלכס הם היו הכי טובים. הכי נהנתי. ממש אבל
עברי לידר היה מרדים, לא מתה עליו..מממ.. מטרופולין לא אוהבת כ"כ... והכי קקי זה שמישניה שלי לא עלה.
[שמעת דניאלע? אנחנו ננקום...
] עד שסימסתי לו כוסעומו!!
יומטוב
וואי ערן, נראלי ראיתי אותך שוב! אבל לא הייתי בטוחה, הייתי קצת מסטולה

° w a v e °

New member
מה איזה טמבלית אני

בוטן!!!!
יווווו איך התלהבתי כשהם עלו
והייתי ככה קרובה לגדי!!! והוא כזה מסוקס, יו
הוא אשכרה חתיך מדי
שמישהו יקנה לי אותו

וואוווווווווווווווווווווווווווו!!

93! י'זונע!!! אני קיבלית 62אבל בציון סופי קיבלתי 75... יאוווו מזל טוב לך:)

° w a v e °

New member
כן הא! ושמעי הכי מוזר זה שאני

אין לי זיכרון בשיט! כאילו, ממש. אני עדיין לא מבינה איך הצלחתי לקלוט כ"כ הרבה. בכיף שיהיה לי אבל, למה לא. :]

Amber68

New member
היה כייייייייף..!!

והדג נתנו הופעה מעולה.. חברות שלי דחפו אותי כדי שאני אתקדם וכל הבנות מסביבי רצו לרצוח אותי ( כולן חיכו לעיברי ) וכשאמרתי שאחרי הדג אני בעצמי עפה משם הן נרגעו טיפה.. והיה צחוקיםםםםםםםםםםםםםם.. הופעה מעולה רק חבל שכ"כ קצר.. היה מצחיק לקפוץ בפזמון של לזוז כשאף אחד מהזונות שהיו לידי לא קפצו, וננטשתי ע"י חברותי.. כמו תמיד בדברים כאלה הלכתי לאיבוד ובסוף מצאתי את עידו שנתן לי שיחה וככה מצאתי את עצמי מחדש.. אהההה וכבר בהתחלה בפוגו בהופעה של סינרגיה נקרעו לי ( שוב ) הנעליים..!! איזה מזל יש לי עם זה.. הנעל הרביעית העונה שנקרעת לי=( ולא היו שם לקנות.. אז הסתובבתי יחפה יממה שלמה בחוצות העיר !! וראיתי את כל מי שבא למפגשון, ערן אמר לי כל שתי שניות להיזהר לא לדרוך על זכוכית\משהו אחר, והכרתי את מנצ'סטר יונייטד ( גל נדמה לי, לא ?? ) והוא מותקקקק..!! ראיתי את אביעד לחצי שניה ( ואפילו לחצתי יד וקיבלתי כיף משאנן באותו רגע..) ומסתבר שעידו יורד ברכבת תחנה אחת אחרי.. היה מעייף לחכות שעתיים לרכבת.. הגעתי הביתה ב8, ישנתי עד 12 ועפתי לבייביסיטר.. אה כן, עשיתי קעקוע נצנצים חדש ומסתבר אלה אותן מוכרות שעשו לנו כזה בניצנים..ובצפת..! אבל הפעם חידשתי ועשיתי מלאך בגווני כחול.. יצא יפההה !! ובעיברי היה מרדים.. ניסיתי לישון אבל כל שתי שניות או עידו או ערן אמרו לי לילה טוב, וחברה שלי גנבה לי את השמיכה ונרדמה.. אז לא הצלחתי.. היה ממש כייף..! אממ וזה כל מה שאני זוכרת.. גל.. (מנצ'סטר).. שלח לי הודעה במסרים=) יומעולה לכם

RunNGun

New member
בואנה מקווה שנהניתם

מישהו היה בגמר של כוכב נולד? היה בן זונה של גמר לדעתי...

RoCk StaR 1

New member
הייתה הופעה מעולה!

הם כל פעם מוכיחים לי מחדש שהם אחלה להקה. הם אחת מהלהקות שממש מהנה להיות בהופעה שלהם. נהניתי נורא ^_^

למעלה