הדג נחש מסכמים את הFאנק 2003-2005
אין שם יותר תואם להופעה הזאת... איזה גרוב מטורף... הFאנק שהיה אתמול בהופעה לא מבייש הופעה לזוזית מצויה. פתיחה מסעירה עם יציב (עברה שנה ו8 ימים בדיוק מאז שיציב בוצע בהופעה גדולה פעם אחרונה, גם אז זה היה במסגרת סלקום וגם אז הוא פתח את ההופעה) - ערן, סמוך על החושים שלי פעם הבאה בקטע הזה
המשך בלא פראיירים, משם ללזוז (סלוצקי ושלומי וירטואוזים בכל קנה מידה אפשרי... גיא, סלקטעעעעעעעע!!!), לבראשית, אחר כך להקלה קומית קלילה - "סובארו עצור בצד" המהווה הכנה נפשית (
) לכל המנאייק {שאני לא זוכר מתי התפרקתי ככה פעם אחרונה, אגב}, כל המנאייק, אף אחד, הכאפה המצלצלת, חליפות, רציתי שתדע, מה נעשה, וסיום קדחתני בסטיקרים (שאנן, אותך למחלקה סגורה!!!) ועוד אנשים אשכרה ביקשו גבי ודבי.. על המונח "שיעמום היסטרי" שמעתם? היה בן זונה בכל מובן אפשרי וכמה הערות קטנות לסיום: - יפה לראות שהדג החזיקו את ההופעה הכי חזקה שלהם בלי שום ספק בזמן האחרון בלי שום אורח - חסרונם של מספרים וגבי ודבי לא הורגש כלל, ההופעה עכשיו לטעמי הרבה יותר זורמת, סוחפת וקצבית - היה בן זונה שהכניסו אותם לאולם ממוזג ולא בכיפת השמיים, אבל כשיצאתי מהאולם (שאירח בפברואר האחרון את טקס פרסי ערוץ המוזיקה למיטיבי לכת) עם הסוף של עברי לידר ראיתי שמדליקים את כל האורות ואכלתי את הלב: למה המון ווליום והדגים מבזבזים עשרות אלפים על תאורה מושקעת (יזהר רוזנטל המלך! שום דבר אישי...) ואפקטים משעממים של מנורות במה כשאפשר פשוט להדליק את כל אורות האולם? רק בגלל זה אני מתגעגע להופעות שישי אחר הצהריים החינמיות בארנה בהרצליה... זהו זה היה נחמד לראות את כולכם, פורום בלתי ניתן לגיבוש שלי ד"א זוכה טורניר ההוקי שולחן של הפורום ע"ש עוזי חיטמן הוא גל ManchesterUTD שקיבל חסינות מחסימות כפרס