איך הווליום עולה?

Jimmiet

New member
אז.. איך היה?../images/Emo9.gif *סלקום ווליום ת"א*

כל האירוע כולו - נחמד. הגעתי רק ב11 אחרי שנגמר כל הכוכב נולד.. היישר לכלא 6 ה.. די מעפנים. יש לי חיבה אליהם אבל הם מצליחיםן להרוס אותה, רק הדרדרו תאמינו לי
ומשם לדגנחש. אחרי שכל החודשים האחרונים הייתי בעיקר בהופעות של מוקי / יהודים / רוק אחר... הגעתי שוב למסקנה ; אין אין אין איןןןןןןןןן על דגנחש בהופעות!!! גרררררר!!!!! איזה מעולה היה. אמנם שותפתי לא זרמה [נשמע סוטה..חח], וכוווולם הבריזו לי [כן! זה כולל גם אותך אביחי. חח.. ועוד ביום השנה!
איזה סימבולי.
] אבל היה מדהים!
שאנן היה קצת מסטול, או שזה רק אני? חחחח והיה גם קצת קצר... אבל.. לונרא. עידו, היה נחמד לפגוש אותך אחרי שחצי הופעה אני צועקת "עידו!! עידו!!" ואז כשאני משדלת מישהי לדפוק לך על הגב אתה אפילו לא מזהה אותי
גם אותך ערן :) ואביעד :) ועברי. אוי. עברי...
עברייייי...!!!
קצת אכזבה שהוא לא התפשט ושלא היו מספיק אנרגיות במרי לנצח. אבל פאק, עברי. גררררררר... היה כל כך מטורף. כל כך מטורף. לא היה מקוםמ לזוז, בגלל זה הרגתי כמה בנות סביבי [וקצת בנים].. אבל.. עברי
*אני חוזרת על עצמי?* טוב, זזתי לפגישת הכנה לפולין, חפרתי שרשרו חוויות

Skicker

New member
חזרתי עכשיו מת"א

היה סבבה הדגים דפקו הופעה טובה לטעמי קצת קצרה אבל לא משנה פגשתי את עידו ואת רן וזהו אני עוד שניה נשפך כאן נכותב יותר מפורט אח"כ

Funky Giraffe

New member
בכלל לא שמתי לב אליהם :|

הנהירה לבאקסטייג' אחרי ההופעה הזכירה לי את היי פייב (ששלומי אלון מיודענו ניגן איתם בזמנו) בימים הטובים שלה... אמא, כמה קהל...

Funky Giraffe

New member
הדג נחש מסכמים את הFאנק 2003-2005

אין שם יותר תואם להופעה הזאת... איזה גרוב מטורף... הFאנק שהיה אתמול בהופעה לא מבייש הופעה לזוזית מצויה. פתיחה מסעירה עם יציב (עברה שנה ו8 ימים בדיוק מאז שיציב בוצע בהופעה גדולה פעם אחרונה, גם אז זה היה במסגרת סלקום וגם אז הוא פתח את ההופעה) - ערן, סמוך על החושים שלי פעם הבאה בקטע הזה
המשך בלא פראיירים, משם ללזוז (סלוצקי ושלומי וירטואוזים בכל קנה מידה אפשרי... גיא, סלקטעעעעעעעע!!!), לבראשית, אחר כך להקלה קומית קלילה - "סובארו עצור בצד" המהווה הכנה נפשית (
) לכל המנאייק {שאני לא זוכר מתי התפרקתי ככה פעם אחרונה, אגב}, כל המנאייק, אף אחד, הכאפה המצלצלת, חליפות, רציתי שתדע, מה נעשה, וסיום קדחתני בסטיקרים (שאנן, אותך למחלקה סגורה!!!) ועוד אנשים אשכרה ביקשו גבי ודבי.. על המונח "שיעמום היסטרי" שמעתם? היה בן זונה בכל מובן אפשרי וכמה הערות קטנות לסיום: - יפה לראות שהדג החזיקו את ההופעה הכי חזקה שלהם בלי שום ספק בזמן האחרון בלי שום אורח - חסרונם של מספרים וגבי ודבי לא הורגש כלל, ההופעה עכשיו לטעמי הרבה יותר זורמת, סוחפת וקצבית - היה בן זונה שהכניסו אותם לאולם ממוזג ולא בכיפת השמיים, אבל כשיצאתי מהאולם (שאירח בפברואר האחרון את טקס פרסי ערוץ המוזיקה למיטיבי לכת) עם הסוף של עברי לידר ראיתי שמדליקים את כל האורות ואכלתי את הלב: למה המון ווליום והדגים מבזבזים עשרות אלפים על תאורה מושקעת (יזהר רוזנטל המלך! שום דבר אישי...) ואפקטים משעממים של מנורות במה כשאפשר פשוט להדליק את כל אורות האולם? רק בגלל זה אני מתגעגע להופעות שישי אחר הצהריים החינמיות בארנה בהרצליה... זהו זה היה נחמד לראות את כולכם, פורום בלתי ניתן לגיבוש שלי ד"א זוכה טורניר ההוקי שולחן של הפורום ע"ש עוזי חיטמן הוא גל ManchesterUTD שקיבל חסינות מחסימות כפרס

RESTO

New member
יצאתי כלכך מלך שאין לכם מושג!!!

היה ערב מושלם! ויש לי ת'פריט אספנים הכי ענק שיש!!! פירוט ותמונות (של הפריט,) ואולי קליפ מההופעה אחרי שאני אקום... יומטוב!

Funky Giraffe

New member
יציאת הערב ללא ספק שייכת לשאנן:

"תמחאו כפיים, גם אתה שם עם האדום מאחורה, מה קרה, נתפסו לך הידיים מרוב ששלחת SMS?"
אבל חבל ששאנן אמר את זה בנימה/טון מזלזל ברמות ובגיחוך-עצוב שכזה..

../images/Emo9.gif היה סבבה לגמרי

יפעת יו, לא ידעתי שבאת בסוף, לא ראיתי אותך |מתאבדת| אבל ראיתי את אביה, עידו, ערן ושיר [שירו נו
]
אנשים טובים
ההופעה התחילה מוקדם יותר ממה שאמרו, ואני הייתי בביתן של ההיפ הופ, וסתם יצאתי ב1 כדי לתפוס מקום, והגעתי ב1 ורבע, ואני קולטת את שאנן באמצע הופעה! אררררר. למה לא מודיעים שזה השתנה? אני אמורה לנחש?! אבל בכל מקרה נראה לי שראיתי את הרוב, ונתנו בראש
היה מאווווד כיף
אח"כ עברי לידר, שיואו.
אבל הייתי הרוגה כבר
לא התאים.

Skicker

New member
טוב התעוררתי...

טוב הגעתי אתמול בדיוק ב5 ממש שסינרגיה התחילו לנגן היה מעולה ביותר אח"כ הגיים בויז עלו והם פשוט חרא ניסתי למצוא לאיפה לברוח... ואז שבוטן עלו היה פשוט מעולה הייתי ממש באמצע מול הבמה אבל מה בדיוק איפה שהתחילו את הפוגו בהתחלה כאילו אלה שהייו לידי התחילו את הפוגו וזה היה די כואב אח"כ היה את בית הבובות ואז את הגמר של כוכב נולד שגם אז חיפשתי מה לעשות ואז ככה לפני הסוף עמדתי בכניסה לאיפה שהדג היו אמורים להופיע כדי לתפוס מקום כזה שפתחו לנו היתה מין ריצה מטורפת תחשבו על האולם הזה ריק ואיזה כמה עשרות רצים כדי לתפוס מקום תפסתי שם מקום ככה איזה שורה שלישית - רביעית וכשהדגים עלו עם יציב איזה איכות הייתי בטוח שתהיה הופעה ענקית (אפילו "הווליום עולה" עלה לי בראש) אחח איזה אנרגיות ושאנן השרוט הרג אותי בצרחה בסוף ובזה שהוא חזר על מה שהוא אמר כמה פעמים והיו לו עוד פול יציאות אחח איזה הופעה ענקית!!! אח"כ הלכתי פגשתי את עידו ונאלצתי לברוח החוצה לחפש את חבר שלי שנעלם לי בסוף התיאשתי וחזרתי לעברי ולא היה לי כח לעמוד אז ישבתי פתאום גל ענק של אנשים שבאו לעברי... לא היתה לי ברירה למרות שעברי איכזב אותי קצת אבל לא משנה היה פשוט ענק!!!

היה ממש כיף!!

חח מאוד אהבתי את ההופעה של הדגים חח שאנן היה כזה מצחיק כזה מסומם חחחחחחחחחחחח כמה צחקתי ממנו :) בקיצור הייתה אחלה הופעה רק חבל שהיא הייתה קצרה רציתי עוד... ולעיברי הייתה גם הופעה חמודה.. אבל לדגים יותר :)

למעלה