איך הוא עושה את זה????!

הרבה דיסטורשן

אה, ויש גמד קטן שמותח לו את האצבעות כשהוא מנגן... את זה באמת לא ניסיתי, לקצר את החגורה למחנק-צוואר, לא צריך מישהו שיוריד אותה אח"כ? :p

Mr Boggy Man

New member
הגיטריסט הזה נראה מגוחך עד דמעות

חוץ מזה זה 10 דקות סרט - הוא מתעלל בגיטרה בניסיון להוציא סאונד מיוחד, אבל בעצם זה נשמע כמו....מישהו שמרביץ לגיטרה שלו... חוץ מזה הוא עושה הרמוניקות טבעיות על סריגים 3-5 בגיטרה ועושה אפקט כלשהו עם גשר צף וזה מייצר סאונד שורקני בעזרת הדיסטורשן המטורף הזה... בחצי השני של הסרט (אחרי 5 דקות של צפייה לא מעניינת ולשמוע אותו עושה את השריקות המשעממות שלו) הוא עושה משהו מדהים ועובר לעשות את השריקות שלו על כל הגיטרה. ב6:00 הוא מתקופף וקם מהר וזה מגניב. (לא) ב6:17 הוא עושה לצופים זין ב6:28 הוא מנגן מנגינה קצת בשביל הכיף 6:41 הוא עושה מנגינה צורמת על כאב ואיזה טאפינג קטן ב7:10 הוא מגלה שאפשר לעשות הרמוניה טבעית גם מתחת לגשר...המיתרים המתוחכמים האלו! ואז ב7:31 הוא עושה משהו נחמד עם הרמוניות והאמרים ופולים - שווה לראות ב9:05 הוא מרביץ שוב לגיטרה... 9:18 - משהו סטייל מיכאל אנג'לו ב9:44 הוא מנגן כמו אידיוט ואז אתה מגלה שיש עוד דקה לסרט ובא לך להתבאס ב10:25 הוא מסביר איך הוא עשה את הקטע מיכאל אנג'לו - מעניין לי......ת'**** (אחרת ימחקו לי את ההודעה...) שווה משהו? לא! אבל מגניב לראות את זה -> http://www.youtube.com/watch?v=Fxki377n0ds גם דרום אמריקאי - גם גיטריסט מעולה.

sheepeH

New member
וואו

אני מרגיש דחף בלתי נשלט לבעוט בו. הו, הרמוניות עם הוואמי בר! כל כך אוונגרדי!

terje

New member
אני לא מאמין

שבזבזתי 20 שניות על זה. איזה איש מיותר לעולם, אני רק מאתר לעצמי כמה זמן הוא בזבז על השטויות האלה...

maco taco

New member
אוי ואבוי

היתה לי הרגשה שזה יהיה נוראי אבל איפשהוא קיויתי שלא... שמישהו יסביר לי מי זה האידיוט הזה? הא? מה זה צריך להיות???

The Walrus

New member
../images/Emo45.gifאהבתי!! איזה מלך!!

סתם נראה לכם??? ביזבוז של שתי דקות (אחרי זה כבר סגרתי).

קלפטון1

New member
לא מבין אותכם אני אהבתי

האמת שלא. אבל תנו לו כבוד הוא עושה מעצמו צחוק כמו שצריך.אולי הוא בכלל סטאנדיפסט?

the mnm factor

New member
אתם לא יודעים להעריך

חוש אפנה משובך! ראיתם איפה המכנסיים שלו ממקומות?

the mnm factor

New member
ואני עילג!

משובח... כמובן. ומכנסיים ממוקמים. יצאתי האגריד.

FuryUri

New member
../images/Emo6.gif והגיטרה אפילו עוד יותר גבוהה../images/Emo6.gif

moshikobahar

New member
נראה לי שהבנתי מה הקטע שלו

הוא מאלה שהתחילו לנגן על גיטרה בשביל זיונים והמשיכו לנגן בגלל אותה סיבה :/

שאני אבין....

על הדבר הזה אתם פותחים דיון שלם ואין תגובה על זה? http://www.youtube.com/watch?v=Vk5VGcPgz00 אני נעלב בשמם של האחים ווטן.

למעלה