איך האוכל בצבא?

היי

יש הבדל בין יס"מ לימ"ס.. ימ"ס..אחח ימ"ס...

omeris

New member
תעשי לי טובה. טירונות במגל זה שכונה

טהורה. עשיתי 5 שבועות בניצנים, וזו התקופה הכי חפשנית וקלה שהיתה לי בשירות, ואני עוד עושה יומיות.. המשמעת שוק, האוכל טוב, זמנים זה לא זמנים - וגם אם נותנים זמנים קצרים אז שמים על המ"כים פס ועושים מה שרוצים באיזה זמן שרוצים. מה יקרה? יצעקו עליך? בקיצור, צאי מהפוזה שזה טירונות קשה ושעושים בה הרבה. את התכנים של הטירונות הזו אפשר להעביר ביום וחצי + יום מטווחים. סתם מותחים אותה כמו מסטיק.

במפי19

New member
ששון קטן

לא כל מה שקל לבנים בהכרח קל לבנות חמוד אצלנו הבנות די טחנו בטירונות ואם לא טחנו אז בהחלט טחנו לעומת טירונות הפקידות שהיא עשתה במשך שבוע ואין עליי שום פוזה הבחורה הזאת מעצבנת אותי זה הכל ובכלל בכלל אף אחד לא אמר לקוף כמוך להתערב

מי השווה אותה לשלי? ->../images/Emo191.gif

תוציאי את התסכולים שלך לא עלי.בזה סיימתי להגיב לך בכלל

במפי19

New member
בטח כל מי שלא מסכים איתך

הוא חייב להיות מתוסכל אז חמודה אני בכלל לא מתוסכלת להפך כייף לי אבל אנשים כמוך מעצבנים אותי

חפרת.

ומיצית. ובפעם המאה- ממש לא מעניינות אותי החפירות שלך. אני פקידה, זה לא מעניין דברים כאלה
קשה מידי לקריאה.

George G

New member
א. אני בת!!!

ב. מהבית? להביא פירות ושימורים - חשבתי... ג. לקחת מהאוכל בטירונות ולשים בקופסא למהלך היום...

RastaIntrusta

New member
איזה חמודה!

למה שפשוט לא תתקשרי לחדר אוכל ותגידי להם שאת רוצה את הסטייק שלך מדיום , בלי יותר מדי בצל. שיארזו לך את זה ב TAKE AWAY ואת הכרטיס גרוד יישמרו לעצם! :)

למעלה