איך האוכל בצבא?

בסדר, אז מה...

אם רוצים תנורים חלביים - אפשר להביא, זו לא הבעיה

בעובדה יש ארוחת בוקר קבועה

רק פעם ב.. הם מגוונים. הנה היא: גבינה לבנה לחם גמבה אדומה חתוכה מלפפונים חתוכים קוטג' פרילי/שוקו/דני גבינה מותכת/ריבה

samata

New member
בבסיסים הוא לרוב על הפנים

בגדודים זה בדרך כלל רמה יותר טובה (עם יותר מגוון).

George G

New member
תודה רבה!!! ועוד משהו קטן...

יש אפשרות לקחת קצת אוכל בקופסא כדי שיהיה במקרה והרעב יתקוף פתאום? בטירונות למשל?... יש בכלל זמן בטירונות במהלך היום? נגיד הפסקה של כמה דקות?

חחחח

למה פשוט לא להתגייס קודם, ולראות איך הדברים עובדים?
כל מקרה, תוכל לקחת חמגשית, ולשים בה אוכל. אם אתה בטירונות בטח לא ירשו, וכן, יש לך פריסות במהלך היום - מוציאים קצת פירות, לחם עם שוקולד, ריבה או משו כזה...

בטירונות?!

אתה תוכל לחיות עם אוכל של הבסיס, כולם עושים את זה. גם אתה תעשה את זה. איזה אוכל בקופסא כבר תביא? ואני בספק אם יהיה לך כוח וזמן להביא את זה אלא אם אתה הולך לעשות טירונות שכונה בזיקים/מחנה80 בלה בלה.. שעל כל דבר יש אחרי 3 שעות הפסקה

atypique

New member
כה אמרה הטירונית של שלדג...

עם כל הכבוד, לעומת ביסמ"ת, מחנה 80 זה סיירת מטכ"ל...

במפי19

New member
מאיפה הפלצת את זה?

נראה לי בטירונות שלך היה ככה שכונה לא במחנה 80 ולא בזיקים ולא בניצנים יש על כל דבר הפסקה בטח בטירונות של ה9 ימים שלך היה יותר מידי בית זונות

במפי19

New member
ואל תשחקי אותה

כולך פקידה בסך הכל והטירונו שלכן בעובדה הייתה בית זונות אחת גדולה

חח וואו מישהי לקחה קשה../images/Emo122.gif

זה השלב ששואלים אם את רוצה לצאת החוצה? אלוהים. מה שאמרתי, אמרתי לפי שיחות עם אנשים שאני מכירה <בזמן שהם היו בטירונות מפאת זמן חופשי רב> צאי מהלחץ. ואם כבר שאלתם,הכי הרבה הפסקה אצלנו היה חצי שעה אחרי האוכל, וגם לא תמיד זה - מדהים.

במפי19

New member
ממש לא בא לי לצאת החוצה

להפך בכל אופן במחנה 80-ניצנים זיקים עושים הרבה יותר ממה שאת עשית כל החיים שלך טירונות חודש לשם שינויי ולא 9 ימים תיכף תבואי ותגידי שהטירונות במג"ב או בקרקל גם שכונה ליד שלך

atypique

New member
טוב נו באמת, בוא לא נהיה מלודרמטיים

זה אמנם יותר רציני מטירונות ביסמ"ת, אבל בכל זאת...

במפי19

New member
בהרבה יותר רצינית

פשוט היא באה לפה מזלזלת בטירונויות הרבה יותר קשות משלה באנשים שעושים הרבה יותר ממנה וזה מעצבן לשמוע את זה אני לפני שעברתי להיות לוחמת עברתי טירונות במחנה 80 של 5 שבועות וטחנו לי תצורה בשמירות...ולשמוע על פקידה שמשחקת אותה ימ"סניקית

למעלה