איך בחרתם?

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Philip Jr

New member
לא יכול לענות..

כי מערכת המסרים של תפוז היא אחת הנוראיות ביקום.. "שליחת המסר נכשלה, אנא פנה למנהלים של תפוז". יופי באמת. שלחי לי מייל ל: [email protected] שמרתי את התגובה שלי בקובץ..

BigMatilda

New member
לרוב זה בגלל שהתוכן ארוך מדי

כמובן שהם לא יטרחו לתת הודעת שגיאה אינפורמטיבית... נסה לפצל את המסר לכמה חלקים.

Philip Jr

New member
תודה!

אבל זה בהחלט לא יגרום לי להשתמש במערכת הזו, היא פשוט לא טובה.

Nimst

New member
2

Sonic hedgehog

New member
עשיתי רשימה של האנשים שאני רוצה לעבוד איתם

ונתתי לכל אחד מספר מ1 עד 5 כמה אני רוצה לעבוד איתו, בסוף עשיתי סיכום והלכתי למקום בעל הסכום הגבוה ביותר. יש לסייג שכולם היו מקומות באותו עיר אחרי שבחירה אחרת שלי נפלה בגלל העבודה של הבן זוג.

BigMatilda

New member
ככה אני בחרתי את המקום לפוסט

עשיתי רשימה של אנשים שיעניין אותי לקשקש איתם על הפרוייקט שלי, וקולומביה יצאה פשוט הרשימה הכי ארוכה. זה אחרי שהורדנו מקומות שבעלי לא רצה ושאני לא רציתי מסיבות אחרות (מזג אויר, חור נידח, וכיו"ב).

Sonic hedgehog

New member
טוב, אצלך הפוסט שונה

מפוסט סטנדרטי ויותר דומה לבחירת משרה. בדרך כלל בפוסט הסביבה פחות משנה והמנחה הספציפי הוא הקובע.

אור302

New member
מה טיב היחסים עם המנחה של הפוסט?

הרי בסופו של דבר את כבר דוקטור. מה הוא מנחה בדיוק? רק יועץ בכתיבת הספר שלך? מנהל מעבדה שבה את משתמשת?

Gidi Shemer

New member
כמו במקרה של מנחה לדוקטורט

התשובה נפרשת על כל רוחב הספקטרום.

אפילו בפוסט יש כאלו שיהיו מיקרומנג'רים. נכון שבפוסט גם מפוסטדוקטורנטים פחות "עצמאיים" באופיים מצופה יותר עצמאות, ראיתי כבר לא מעט יחסי מונחה ומנחה בפוסט שדומים ליחסים כאלו בדוקטורט.

BigMatilda

New member
נכון אבל...

גם אנשים אצלנו שכביכול באו לעבוד עם מנחה ספציפי על גראנט ספציפי יוצרים הרבה קשרים מעבר למנחה הזה, ונעזרים באנשים אחרים, ומשתתפים בקבוצות קריאה שמעניינות אותם ולכן זה טוב שיש מכוון רחב של משתפי-פעולה בפוטנציה.
לגבי תפקיד המנחה בפוסט -- אצלי התפקיד העיקרי שלו זה, כהגדרתו, להיות "מעודדת עם פונפונים". כלומר בכל פעם שאני נתקפת התקף חרדה על זה שכל מה שאני עושה זה שטויות והנה תיכף כולם עוקפים אותי בסיבוב ובכלל מה הסיכוי שכל זה אי פעם יצליח, הוא מושיב אותי על הספה במשרד ומסביר לי למה אני מדברת שטויות. הוא טוב בזה

עוד תפקיד זה להסביר את ניבכי החיים של מדען עצמאי, כמו איך לגייס כספים, איך לכתוב גראנטים, אסטרטגיה של מה לפרסם מתי, איך לשנות כיוון בלי להתרסק חזק מדי...

אצלנו גם יש מערכת מאורגנת של פידבק שנתי, והמנחה הוא זה שנותן עלי את הפידבק מול ראש המכון.

אה וכמובן - מימון לנסיעות לכנסים כשנגמר לי הכסף של עצמי

Sonic hedgehog

New member
מעניין

לא שאי פעם יש לי סיכוי לקבל עמדת פוסט תחרותית כזו אבל סתם לידע הכללי נחמד לדעת. תמיד חשבתי שבסיטואציה כזו המנחה הוא סתם לשם קישוט.

למעלה