חופש?? איזה חופש?? ../images/Emo13.gif
אנחנו סיימנו את הסמסטר ביום חמישי שעבר.. שזה ממש לא אומר חופש, זה אומר שהבלגאן האמיתי רק מתחיל עכשיו... היה לי היום מבחן ראשון, בתורת הקבוצות. היה קל. ביום שישי יש לי מבחן נוסף, במדעי המחשב, שגם הוא אמור להיות בדיחה.. ואז יש הפסקה של כמעט שבועיים, עד לסיפור האמיתי: מבחן באלגברה א', ושבוע וחצי אחריו מבחן באינפי... שאילו שהמקצועות הכבדים של הסמסטר. אבל אני מרגישה בסדר גם לגביהם, זה פשוט אומר שצריך קצת להשקיע, וזה לא לגמרי טריוויאלי שהמבחן יילך חלק, כמו המבחן בתורת הקבוצות לדוגמא.. זה אמנם קצת רחוק ממני.. אבל התחלתי לברר ולשאול לגבי מסלולים לתואר שני.. לדעת איזה קורסי קדם צריך לקחת, ומאיזה מסלול של תואר ראשון כדאי לצאת.. קיבלתי תשובות מאוד מעודדות.. אהבתי את מה ששמעתי
חוץ מזה שהשכלתי, באמת חידשו לי כמה דברים שלא ידעתי, או שחשבתי שאני יודעת, אבל מסתבר שלא.. אבל זה כרגע רק בראש.. גם ככה סמסטר שני ושלישי זה עדיין לפי המערכת המומלצת כמו תוכי.. לעשות את מה שצריך, ולעבור הכל בציונים טובים.. וככה בסמסטר שלישי צריך להתחיל לחשוב על קורסי בחירה שאני רוצה לקחת בסמסטר הבא, ולבדוק שאכן יש לי את כל הקדמים הדרושים.. אני אוהבת מתמטיקה