איך בחופש?

קוקי15

New member
איך בחופש?

אצלי משעמם קצת כי לא מצאתי עבודה בינתים.. :( טוב חפיף..

sweetdreams

New member
חופש?? איזה חופש?? ../images/Emo13.gif

אנחנו סיימנו את הסמסטר ביום חמישי שעבר.. שזה ממש לא אומר חופש, זה אומר שהבלגאן האמיתי רק מתחיל עכשיו... היה לי היום מבחן ראשון, בתורת הקבוצות. היה קל. ביום שישי יש לי מבחן נוסף, במדעי המחשב, שגם הוא אמור להיות בדיחה.. ואז יש הפסקה של כמעט שבועיים, עד לסיפור האמיתי: מבחן באלגברה א', ושבוע וחצי אחריו מבחן באינפי... שאילו שהמקצועות הכבדים של הסמסטר. אבל אני מרגישה בסדר גם לגביהם, זה פשוט אומר שצריך קצת להשקיע, וזה לא לגמרי טריוויאלי שהמבחן יילך חלק, כמו המבחן בתורת הקבוצות לדוגמא.. זה אמנם קצת רחוק ממני.. אבל התחלתי לברר ולשאול לגבי מסלולים לתואר שני.. לדעת איזה קורסי קדם צריך לקחת, ומאיזה מסלול של תואר ראשון כדאי לצאת.. קיבלתי תשובות מאוד מעודדות.. אהבתי את מה ששמעתי
חוץ מזה שהשכלתי, באמת חידשו לי כמה דברים שלא ידעתי, או שחשבתי שאני יודעת, אבל מסתבר שלא.. אבל זה כרגע רק בראש.. גם ככה סמסטר שני ושלישי זה עדיין לפי המערכת המומלצת כמו תוכי.. לעשות את מה שצריך, ולעבור הכל בציונים טובים.. וככה בסמסטר שלישי צריך להתחיל לחשוב על קורסי בחירה שאני רוצה לקחת בסמסטר הבא, ולבדוק שאכן יש לי את כל הקדמים הדרושים.. אני אוהבת מתמטיקה

מתגעגעת לתיכון? P:

ליד האוניברסיטה, התיכון והבגרויות נראים ממש בקטנה.. חח קיצר שיהיה לך המון בהצלחה בכל המבחנים :) ובקשר להודעה של קוקי החופש שלי אני מנסה לעשות אותו כמה שפחות בבית כדי לנצל את הזמן שיש לי לפני החזרה ללימודים (מה לעשות שחודשיים עוברים כמו כלום) בין השאר יש מועד ב' במתמטיקה ומתי שאני בקיבוץ אני עובדת קצת עד עכשיו נסעתי די הרבה, שבוע הבא אנחנו ננסה לעשות קייצת טובה לחניכים (יומיים אבל עדיין משו) ואח"כ יוצאים איתם לטיול של יומיים שזה גם יהיה סיפור לא קטן אם החניכים שיש לנו פה אח"כ יש עוד כמה נסיעות ותכנונים ובאמצע אוגוסט יש קורס מש"שים (מדריכי שנה שניה) ועוד איזה משו ביחד עם זה 4-5 ימים אני הולכת להיות אצל דני כניראה... סוף סוף הוא החליט שאנחנו ניפגש, אז אם לא יהיה פתאום איזה משו באמצע כניראה סוף סוף ניפגש כמו שצריך ויהיה לנו זמן לדבר (יש מצב אני גם ישנה אצלו) מוזר... דוגרי אפילו כבר עבר לי מה שהיה לפני שנתיים איתו.. מה שנקרא היה טוב וטוב שהיה.. אבל עכשיו אני מרגישה שאנחנו ממש ממש קרובים אפילו יותר ממתי שהיינו ביחד.. אני יכולה לדבר איתו פשוט על הכל... גם אם זה רק במסנג'ר או בטלפון עדיין יש בינינו קשר חזק ואני רואה אותו בתור ידיד ממש ממש טוב שלי... אולי אפילו יותר מזה לא יודעת אבל בגלל המרחק אין מצב שיתפתח משו רציני.. ארגג לא משנה חחח קיצר החופש סבבה ואני מנסה לנצל כל שניה שיש בו :)

sweetdreams

New member
חח לא ממש מתגעגעת :)

בתיכון הכל היה אמנם קל, אבל משעמם ולא מאתגר... באוניברסיטה אני לומדת רק את מה שאני אוהבת, וברמה שמצליחה לעניין אותי. חוץ מזה, שבנתיים שום דבר עוד לא קשה מדי.. אני דווקא מסתדרת

sh53

New member
עוד לא יצאתי לחופש ../images/Emo7.gif

רוצה להרגיש את החופש כבר

mr dude no 1

New member
חופ-מה? לא מכיר את המילה הזאת!

שמעתי עליה פעם...זה מתתיי שעושים כיף או משהו נכון??? חחחחחחחחח הימים שלי מורכבים מ...לימודים..עבודה...לימודים..עבודה...וכך הלאה. אייזה כיף!!

למעלה