איך בדיוק

skarlet ohara

New member
אני מציעה לך לוותר.

אנשים מתחלקים לשני סוגים, אלו שמתרגלים נורא מהר לריח של חמוסים ואלה שלא מתרגלים לעולם. לצערנו, ולצערך, בחברה, בעבודה, בבית ספר, בבית-בכל מקום, נמצאים אנשים משני הסוגים. והריח מפריע לאלו הרגישים. אני אומרת לך את זה כי החברה הכי טובה שלי בלימודים כבר לא מצליחה לשבת לידי בכיתה. עצוב, נכון, היא חברה אמיתית- שלא תחשבו דברים לא נכונים פה אנשים!!!!, אבל כנראה שזה המצב. היא יושבת לידי ועושה לי פרצוף של (שימי יותר בושם/ תפסיקי להתקרב למוסי/ תכבסי כבר את המעיל). אני מבינה אותה, זה כמו שאני מרגישה ליד אנשים שמעשנים, אני לא מסוגלת לעמוד לידם. אז אם אתה מתכוון להתחיל לעשן ומקובל עליך שגם הקרובים לך יתרחקו ממך, אז אתה יכול להחזיק חמוס. ואם אתה ממש חייב את החברים שלך לידך והתנאי שלהם זה או אתה או החיה עם הריח המוזר... אז כדאי שתשקול את זה טוב טוב. אני, אישית, עדיין מחפשת את הדרך להקל על חברה שלי ועם זאת לבלות עם החמוסון האהוב שלי.

odedmmm

New member
אווף/:

לא ידעתי עם הריח זה עד כדי כך שגם נדבק לבגדים וכל זה... עד שאני לא ירח אני לא יידע סופית אבל אולי אני יירד מיזה וייקח ארנב אנגורה ננסי

Sweet Fantasy

New member
אני כבר הצעתי לך

להשתמש בבגדים אחרים שאת איתו, חולצה טישרט גדולה שמכסה גם את איזור הרגליים היא קלה ללבישה גם על הבגדים ותספוג את רוב הריח.. את שאר הבגדים תרחיקי ממנו.

odedmmm

New member
לא ראיתי

לא ראיתי תהצעה הזאת.. אבל לא יודע כל פעם להחליף בגדים והוא יסריח תבית לא חשבתי על זה ככה חשבתי שהוא כמו ארנב חמוד אבל יותר חכם וכייפי

Sweet Fantasy

New member
לא דיברתי אליך ../images/Emo13.gif

זה מופנה לעמית, לא אליך.. (תסתכל על השירשור)

skarlet ohara

New member
מיכל... חדר= בית.... הריח מתפזר,

גם לארון.... אין לאן לברוח, אני שטפתי את החדר וניקיתי למוסי את כל הארגזים ומממממממממש ניקיתי הכל, וחברה נכנסה שעתיים אחרי ששטפתי והיא אמרה שממש מסריח. זהו, אבוד לי עד שאעבור דירה בעוד כמה חודשים.

Sweet Fantasy

New member
עם החדר אין מה לעשות

אבל בגדים שבאים במגע ישיר עם החמוס יסריחו הרבה יותר מבגדים שסתם היו בחדר מסריח.. את יכולה גם לשים בישום בארון.. שגימזו היה אצלי בחדר הבגדים לא הסריחו אלא אם נגעתי בו איתם.

odedmmm

New member
בעעעעע

לא ידעתי זה עד כדי כך..... איזה ניתוח עם יש מוריח ממש כמעט את כל הריח?

odedmmm

New member
ניתוח להסרת בלוטות הריח בחמוסים

זה.. מישהו יודע כמה עולה?

zulli

New member
זה כבר ממש גובל בחוסר אחריות

עוד אין לך חמוס, אתה מראש אומר שאין לך זמן להשקיע בו ועכשיו אתה רוצה להעביר אותו את הניתוח הכי מיותר שאפשר?!?!? אולי דיי, תוותר על הרעיון ודי.

odedmmm

New member
..

מה מיותר וכואב פה אני לא מבין? זה בטח בהרדמה מלאה והוא לא מרגיש כלום כמו בכל ניתוח.... ואם זה יעזור אז מה בעיה

odedmmm

New member
באותה מידה

" עיקור הזכרים גם כן עוזר להפחית את הריח, ולאחר העיקור הזכרים הרבה יותר נחמדים ורגועים. ישנו גם ניתוח מיוחד להסרת בלוטות הריח, אך ניתוח זה לא מומלץ ע"י הרבה וטרינרים." כתוב שגם עיקור לא טוב

Sweet Fantasy

New member
איפה רשום שעיקור לא טוב?

ניתוח מיוחד להסרת בלוטות הריח, אך ניתוח זה לא מומלץ ע"י הרבה וטרינרים רשום פה שהניתוח של הוצאת הבלוטות לא מומלץ. הבנת הנקרא ילד.

zulli

New member
מה שמיותר

הוא שכל ניתוח שהוא אינו חובה נחשב מיותר. יש הרבה ווטרינרים שהיום לא יסכימו לערוך את הניתוח הזה. ניתוח בבע"ח קטן הוא בעל סיכוי גדול יותר למוות. אם אתה לא יכול להתמודד עם הריח זה לא בע"ח בשבילך.

odedmmm

New member
לא יודע

קראתי באיזה מקום שאתה יכול לחפוף אותו בשמפו של חתולים ללא שתיפה ואז הוא יריח טוב או שהריח שלו כמו של כלב רטוב ששיחק בחוץ

odedmmm

New member
לא הבנתי גם

איך הניתוח יכול להיות שנוי במחלוקת או שזה יעזור או שלא...כן לא וגם אם אני מעקר אותו הוא לא יכול להזדווג נכון?

למעלה