איך בדיוק

Sweet Fantasy

New member
מסרס**

ואמרתי לך, הניתוח הזה לא מפחית בריח.. תקרא פה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1381&msgid=66809321 ואם אתה מסרס הוא לא יוכל להזדווג מן הסתם.

Sweet Fantasy

New member
וכדי לחדד..

הבלוטות המדוברות הן בלוטות שהחמוס עושה בהם שימוש רק בעת בהלה,התרגשות ופחד. הריח שלהם לא נתפס ומתנדף דיי מהר (חוץ מאצל ענת שהחמוסה שלה פלצנית באופן יוצא דופן
) הוצאות הבלוטות האלה מיותר כיוון שהחמוס משתמש בהן לעיתים ממש רחוקות, הריח של החמוס נובע מבלוטות שנמצאות בכל חלקי גופו אלו בלוטות שומן שיוצרות ריח טבעי כמו ריח גוף של אנשים ושל כלבים ובכלל בעלי חיים, הריח המסריח הוא הריח הטבעי של החמוס!

odedmmm

New member
והוא לא צריך

הוא לא צריך להזדווג לפחות פעם אחת?או משהו וגם לא יודע כאילו בלי לפקפק או משהו כאילו את לא רופא אולי זה כן יכול לעזור באיזה מובן ואני לא יודע כל פעם שהוא יראה מישהו חדש בטח יפחד או יתרגש במשחק..

Sweet Fantasy

New member
אם אני לא רופא למה אתה שואל אותי

לא הוא לא צריך להזדווג פעם אחת, הוא יכול להשאר בתול כל ימי חיו ולחיות חיים נפלאים.
ומה הקשר פחד לסירוס. וואי נמאס לי מהשאלות שלך למען האמת הן טיפשיות לחלוטין..

odedmmm

New member
לא להתעצבן..):

ולא יודע קראתי שהוא צריך פעם אחת באיזה מקום ולא מדבר על החמוסה.. כל שנה הוא צריך גם חיסון מסויים?

Sweet Fantasy

New member
הוא לא צריך

אין שום חיה בעולם שזקוקה "לזיווג רק פעם אחת" כל שנה צריך לחסן, כלבלת כלבת ותילוע. הכלבלת זה הכי חשוב (משושה)

odedmmm

New member
בעעעע

אז על ההתחלה זה כבר יהיה איזה 800 שקל נכון?
נראה לי אבא שלי יעדיף ארנבון

odedmmm

New member
אלה

אלה אם אני לא יסרס אותו ורק יחסן בתקווה שזה לא מעל 100..

Sweet Fantasy

New member
800? הרבה יותר

ההוצאה הראשונית מסתכמת ב1000+ ואני לא מבינה מה הקטע עם הארנבון כאילו אלו 2 חיות שונות לגמרי.. תקח כבר חתול וזהו.

odedmmm

New member
כי ככה זה התחיל

זה התחיל מיזה שרציתי ארנבון... ואיך יותר? נגיד אני קונה אותו ב 300 מקווה בפחות אפילו חיסון עוד 100 וזהו.. כי כלוב יש לי תמלונה משחקים לא בעיה למצוא אם אני ימצא מישהו שנולדו לו גורים ומוכר ככה ב 150 כמו שמוכרים לחנות בטוח אני יסרס...

Sweet Fantasy

New member
מי שמוכר ב150 לא

שווה לקנות ממנו, לא משנה אתה לא תבין ואין לי כח להסברים בשבילך.. 300 חמוס 160 2x חיסון, לא 100 100+- חול, ארגז חול צעצועים, צריך כמה שמתאימים לחמוס לא כל דבר מתאים לו 300-350 סירוס נראה לי שלא שכחתי

odedmmm

New member
חול

חול אני יילך לגן יגנוב שם חחחחחח זה לא הבעיה וחיסון מה כוונה x2? יענו 320?

Sweet Fantasy

New member
זה לא חול של מגרש משחקים

אוף כמה אתה לא מבין, זה משגע פילים.. זה חול חתולים, אתה לא יכול להשתמש בחול רגיל.. וכן הכוונה 160 כפול 2 וזה רק חיסון אחד, המשושה.. יש גם כלבת ותילוע

odedmmm

New member
אז לפי מה שהבנתי..

אם אני רוצה יותר קטן עדיף נקבה? כי עלות סירוס ועיקור אותו דבר נכון?

odedmmm

New member
ואפשר פשוט

לא לעקר נקבה למצוא לה זיווג על ידי זה לשים אותה בחנות עם חמוס או למצוא מישהו ושם לשים אותה וזהו יותר היא לא תמות כי היא צריכה רק בפעם הראושנה

Sweet Fantasy

New member
לא רק בפעם הראושנה, בכל הפעמים

והבאת גורים לעולם זה פי 10 יותר יקר ומסוכן, הכי זול ובריא לעקר, ואם אין לך כסך תביא זכר ולמען האמת אל תביא לא זה ולא זה אני לא חושבת שזאת החיה שמתאימה לך

odedmmm

New member
מה כל שנה צריכה?

זיווג? ובקשר לכסף אני בטוח כל ההוצאות עיקור וחיסונים אבא שלי יסכים לי בקיץ..הבעיה אני רוצה עכשיו
ואני באמת יחשוב על זה עוד פעם אבל יש מצב אם אני לא יקנה עכשיו עד הקיץ כבר יעבור לי ואני לא ירצה יותר כי יהיה לי בראש דברים אחרים

למעלה