איך בדיוק נראה מעגל?

• פותח הנושא jock
  • פורסם בתאריך

jock

New member
איך בדיוק נראה מעגל?

אני יודעת שהוא צריך להיות עשוי מנרות, אבל איזה נרות? ובאילו צבעים? ואיזה צבע איפה? וגם איפה נמצא כל כלי (גביע, פגיון וכו')?

St Frangelico

New member
בקשר לנירות

הנירות צריכות להיות בצבע שאת רוצה לדעתי מבחינה פסיכולוגית זה אמור להשפיע עליך המ..יש פה לינק של אתר אם כל מיני דברים כאלו..אני ממש אוהב את האתר הזה

jbu

New member
מי אמר שהוא צריך להיות עשוי מנרות?

זה כמו לשאול איך נראה טקס, כול אחד עושה מה שבה לו, אני בדר"כ משתמש בנרות לבנים (שאת המספר שלהם משתנה לפי הצרכים שלי) למרות שלא חייב להשתמש בנרות. לגבי המעגל, יש כאלה שמשתמשים בגיר, חבל או כול אמצעי לסימון במעגל יש כאלה שמצירים סמלים יש כאלה שהם עושים את זה רק מנטלית ועוד ועוד ועוד ועוד ...... בכלל לא חובה להשתמש בנרות, והרבה פעמים לא השתמשתי בנרות כלל (חוץ מל-the lord of the watch tower) אבל לא חובה לזמן אותם. תחקירי לבד על הנושא באיטרנט (עדיף בספרים) ותראי שיטות שונות ותחלטי מה את מעדיפה, ומה הכי מתאים לטקס שלך, אני ממליץ לשנות את הדיאלוג של המעגל ולא לעתיק אחרי 100 אתרים צריך להיות לך מושג קלוש על המעגל. בהצלחה עם המעגל.

jbu

New member
איזה גישה יש לך ...

http://www.magick.co.il/shomigdal.htm

jbu

New member
ואתה מוזמן לראות את זה

ואתה מוזמן לראות את זה ולהגיד לי מי עתיק ממי, יש מלא עותקים כאלו באטירנט
אני מרחם על מי שכתב את זה במקור בגלל שהעיתקו לו את זה. הינה עוד משהוא נחמד. ול-jock תעשי מה שבה לך, את לא חייבת לשים את הכלים בכול צד או להשתמש לנרות בשביל המעגל את יכולה להכין אותו רק מחבל, המעגל הראשון שהטלתי (לנסיון) היה רק עם חבל כך שתראי מה נוח לך ולא לאחרים.

אני חושב

שמי שמעתיק, לא ישים זכויות יוצרים (אני מכיר את האתר "הזה", מצאתי אותו גם). רק באתר של grey-wing הם מופיעים. (אני בכוונה מתעלם מכל מיני אתרים ישראלים שמפירים זכויות יוצרים על ימין ועל שמאל... אבל זה משהו אחר).

מורגיין

New member
יש רק דרך אחת לגלות...

והיא להטיל מעגל! תמצאי דרך שקורצת לתת מודע שלך (יש כמעט בכל אתר מאגיה דרכים להטלת מעגל), תכיני את עצמך ואת החומרים, ותנסי! אני לא מוצאת את המאמר המקורי, נדמה לי שזה היה סקוט קנינגהם שהמליץ למכשפים מתחילים להטיל מעגל, ואז לראות מה קורה, לנסות להרגיש אותו, לבדוק את הגבולות שלו (האם הם פיזים, מנטליים...), לחוש אותו, לחוות אותו, לדמיין אותו. יש הרבה מאוד דרכים לראות מעגל, ודרכים שונות בהתאם למטרת המעגל (הגנה, שמירת אנרגיה, בועת מעבר למקומות אחרים וכ'), ככה שדרך ראיית המעגל שלך תתאים מן הסתם למטרת המעגל.

צבעים וכלים

אם את כבר משתמשת בנרות, הפרידי בין הנרות עימן את מסמנת את המעגל לבין הנרות עימן את מזמנת את היסודות. לרוב, בזימון היסודות, נהוג להשתמש בצבעים הבאים: 1) מזרח - צהוב 2) דרום - אדום 3) מערב - כחול 4) צפון - חום/שחור/ירוק כדאי שהנרות לא יהיו נרות ריחניים. כדאי לטהר אותם ולמשוח אותם קודם לכן. הכלים יכולים להיות על הרצפה לרגלייך או על מזבח, כאשר כל כלי נמצא על המזבח בכיוון המתאים. הכיוונים הם לרוב: מזרח - פגיון דרום - מטה מערב - גביע צפון - פנטקל. יש כאלו שמניחים את הכלים ליד הקצוות המתאימים במעגל, אך זה לא נוח כאשר מדובר במעגל גדול. לדעתי כדאי לשים על מזבח, משום שזה נוח יותר. ואין כזה דבר "צריך להיות עשוי מנרות". המעגל הפיזי הוא משני למעגל ה"אנרגטי".

jock

New member
תודה

הטלתי פעם אחת מעגל (בערך) לא היה לי הרבה ניסיון, וגם הכישוף שעשיתי לא היה סדיוק מה שהיה צריך לעשות, למרות שמסיבה לא ברורה זה עבד... בכל אופן, אני חשובת שמצאתי את הדרך שלי, אני באמת רק צריכה לנסות את זה עכשיו... בקשר לכלים: אני אישית רואה את הפגיון שייך ליסוד האש ואת המטה ליסוד האוויר, מקווה שזה גם בסדר. וזה בסדר להשתמש בנר לבן במקום צהוב במזרח?

אין "בסדר" או "לא בסדר"

יש מוסכמות, לשעיתים יש מאחוריהם הסבר הגיוני כלשהו. לגבי החלפת היסודות - באחד המאמרים בו בפורום, על כלים, בהחלט מוזכר גם כי קיימת האסכולה הטוענת לשיוך הכלים כפי שאת מעדיפה לעבוד איתם. תמיד טוב לדעת שאת לא לבד, נכון? הכי חשוב - אם זה עובד לך, אין סיבה לשנות. בקשר לנר לבן - לרוב, כאשר חסר נר בצבע מסויים, נר לבן משמש לתחליף (בסופו של דבר, באור לבן קיימים כל הצבעים...). אני מוצא לנכון להדגיש שוב - כל הדברים האלו - צבעים של נרות, צ'נטים, כלים וכו' הם דברים חיצוניים. החשוב יותר הוא העבודה המתבצעת בפנים.

למעלה