איך בא לי

אני הקTן

New member
גם לי, מאד מאד

אני אומר לעצמי כל הזמן, שלפחות בשלב מסוים פתחתי את עיני, טוב מאוחר מ..... למרות שהייתי משנה המון דברים בעבר שלי. שבת שלום לך.

שבצ'לום גמלך!

טוב מאוחר מ...? (מלא כלום? אז מדוע לא סיימת ת'משפט?) אני מאמינה שפתיחת העיניים בשלב מסויים מגיעה מהתפכחות שלנו עם הגיל ועם השנים, ולכן בא לי לחזור לנקודת ההתחלה, למרות שאם היה אפשר יש סיכוי שהייתי אומרת את זה שוב, כי אני מאמינה שההתפכחות באה עם השנים, וגם אם אחיה שוב את החיים שלי מנקודת מבט אחרת עוד יהיה לי מה לתקן. אופס יצאה לי איזושהיא חפירונת. מקווה שהובנתי.

אני הקTן

New member
הובנת לגמרי,

ואת גם לחלוטין צודקת.. במובן מסויים יש גם כיף בזה שפתאום נפקחות העיניים, כי לתקן משהו, דורש מאמץ, ולפעמים הקרבה. ואז כשמגיעה תחושת השלמות. היא מעצימה אותנו. ויש בזה משהו מאד כנה של אדם עם עצמו. ובסופו של דבר, זה נותן כוח ורצון לחשוב עוד, ולשנות עוד.

טiבת לב

New member
בן אדם...

כל זמן שהוא חי יכול לשנות ולהשתנות... ובעצם זה תלוי בתבונה של האדם עצמו...

אהממ..

את הפתיחות שלי להורימשלי, לא הייתי מתחתנת כשאני עדיין לוידעת מה אני רוצה מעצמי, מתמקדת בלימודים שהתחלתי, הייתי הולכת רק אחרי הלב שלי במערכות יחסים, בגיל צעיר מאוד כשהתחילו כל התהיות, הייתי משתפת את המשפחה שלי, יש עוד הרבה שהכי הייתי משנה... דבר אחד לא הייתי משנה תמורת כל הון: את המשפחה שלי!!!!!!!!!!

אני הקTן

New member
מותר לי גם???

הייתי מתחיל ללמוד מוקדם הרבה יותר. נס שלא התחתנתי, לפחות את זה אני מקווה לעשות עם כל הלב. לא הייתי מחליף את ההורים שלי, בעד כל הון.

סוג ב

New member
מי שאל אותך?../images/Emo3.gif

אבל אם כבר התערבת וגם חרדית וגם אתה ציינתם משהו חשוב לגבי המשפחה.. אני דווקא, לא'כפת לי להחליף אותם. אני הייתי משנה את עניין החתונה המוקדמת שלי.

אני הקTן

New member
חצי צעד כבר עשית...

עכשיו נותר "רק" למצוא את החצי השני, ולצעוד איתו...

סוג ב

New member
מצאאאאאאאאאאתי

והנה הנוסחה המתאימה:
+
אנלא יודעת אם אתה יודע, אבל תמיד התלוננתי שאין פרצוף צהוב עם ביצה שבורה על הראש... קבל את הראשונה
מעכשיו אני אחלק הרבה כאלה..

אני הקTן

New member
אני ממשיך עם זה רק בגלל התקווה

שכשתגמרי לבדוק עלי אייקונים, תעברי לדברים שווים יותר

למעלה