איך בא לי

Namespace

New member
אהבתי את הפוסטים שלך

קראתי כמה מהאחרונים. כתיבה נוגעת

עזבי

עד שעברתי גן,יסודי,תיכון, סמינר. סבלתי תצות ושרדתי להתחיל הכל מחדש?זה דיי קשה הלב שלי חלש

הבעיה היא

שתמיד לכתחילה אנו בטוחים שאנו צודקים במשהו ושזו הדרך הכי נכונה אבל בדיעבד ובחכמה שלאחר מעשה זה לא נראה נכון כמעט כל אחד, אם היתה לוהזדמנות שנייה, היה משנה משהו בחיים שלו, כך נראה לי

טiבת לב

New member
נכון מאוד...

ורק אדם שלא הצליח להסתדר בחיים רוצה להתחיל הכל מההתחלה...

sec op

New member
אין טעם להתחרט, על דברים שלא בשליטתינו...

מוקדש לכל המעוניינים להתחיל מחדש... Non Je Ne Regrette Rien נ.ב. חדש באופן פעיל, אך פסיבי ותיק (כאן ובפורום השכן - של המשוחררים...)

sec op

New member
אה... אציג את עצמי

תקופה ארוכה נע בין התפר של אנוס/יוצא, לא כאן ולא שם. תקופות של חיפושים, ותקופות של יאוש ממציאת תשובות... העדפתי להתמקד יותר בפרקטיקה של החיים (לימודים - עבודה). אך בסופו של דבר אין ברירה "האמת חייבת לצאת לאור" אז נמשיך לחפש on and off. כבר אמרו חז"ל את דברם על "גירסא דינקותא" ועל טעות בינקות שלא במהרה משתרשת... ולגבי השירשור עצמו (לחרדית תוהה), אולי את צריכה להודות על כך שהכרת את העולם הזה לעומקו, אחרת אולי עוד היו מחזירים אותך בתשובה...

sec op

New member
הזדמנות שניה לחיים

בתור בוגר "ישיבה קדושה", וחינוך על טהרת הקודש, שדאגו שלא אחשף לאיזשהו מידע מועיל בחיי היום יום, או לכל דבר שעלול לגרום לכך שאתפרנס באופן עצמאי... דואג שתהיה לי הזדמנות שניה לחיים... שמאמין שהיא קיימת.

אין סיכוי!!

ברוכבא

למעלה