איך אתם..

איך אתם..

הכרתם את מיוז? כלומר, איך יצא לכם לשמוע אותם לראשונה? אחרי הכל, כמו שחלק פה ציינו, מיוז היא לא להקה כל כך מוכרת בארץ.. אני חושבת שהפעם הראושנה ששמעתי אותם הייתה הכי הזוייה שאפשר והיא הייתה דרך.. תאמינו או לא- ערוץ הילדים חחח היה את הקליפ של time is running out (הגרסה האמריקאית אני מניחה, כי לא ישימו שם את הגרסה המקורית.. ואם למישהו יש קישור לגרסה האמריקאית אני אשמח, כי חיפשתי מאז, גם ביוטיוב, ללא הצלחה..) ודי התלהבתי :) (ד"א אני מצטערת אם כבר היה שרשור כזה או משהו, פשוט אני די חדשה פה)

כשיצא הקליפ של Starlight.

לא הפסיקו לחרוש עליו בערוצי המוזיקה, ונדלקתי עליו ^^ ואז הייתי על טרמפ הביתה והיא שמעה את השיר Time Is Runing Out והקול היה מוכר לי.. אז שאלתי אותה אם אלה מיוז והיא אמרה לי כן.. ואז החלטתי לשמוע עוד שירים שלהם
~חופרת~

פעם כשערוץ ביפ עוד היה 602 בכבלים

הייתה תוכנית בשם "המצעד" עם איזה בלונדה אחת. (הייתי אז באיזה כיתה ג' כן..?!) בקיצור- פעם אחת שודר הקליפ של Bliss ואחרי שראיתי והתלהבתי שמתי לב גם ששידרו את Plug in Baby ונורא אהבתי ובאמת שאז השתדלתי לראות כל פעם המצעד רק בשביל הקליפים האלו. ומאז עברו השנים ואני זכרתי שהיה קליפ יפהפה עם מוזיקה מעולה של בחור שעף בחלל למין אבק ורוד. ואז לפני 3 שנים ראיתי MTV2 לתומי ושידרו שוב את Bliss ואז הסתכלתי מהרמהר איך קוראים ללהקה ומאז התחלתי לשמוע אותם יותר, לראות יותר קליפים שלהם בכל מקום ובכלל להנות מהם

Apoca1ypse

New member
טוב זה היה מזמןן

אפילו לפני שהייתי בן 12 =ם לא היה לי אז שמץ שהם בריטים אני זוכר אח שלי פתח MTV ואז התחיל הקליפ האנרגטי והמוזר PLug in Baby (ועד היום לא נראה לי שעוברת שעה אחת מבלי שאני שומע אותו מנגן את הריף של זה) כאילו, מוזיקה טובה (והרבה דיסטורשיין) קליפ באן זונה (דוגמניות, קשה לבקש עוד) לא שזה כל כך משנה לי כי אני לא נוגע כמעט בטלוויזיה או בערוצים האלה כמה שנים טובות -בקשר לערוץ הילדים, אני זוכר שממש מזמן *מתבייש* כשעדיין העברתי לתחנה הזו הם עשו ריפ-אוף מגעיל לקלידים של בליס ושמו זמרת ששרה שיר ילדים במקום- אז לא הייתה לי שום להקה מועדפת, רק אחרי כמה זמן התעמקתי במיוז כשראיתי את הקליפ הסוחף של ניו בורן (האהוב עלי), אני זוכר שקראתי בפורום הזה מהרגע הראשון שהוא נפתח והיה כזה כוכב של פורום חדש אם אני לא טועה, והרבה תקופות ששכחתי להיכנס :p מאז קשה שלא לשמוע על הלהקה הזו עוד, כל כך צעירים ומוכשרים... אה ולפחות בקרב מי שאוהב רוק, מיוז מוכרים ביותר

ShadowDweller

New member
טוב אז..../images/Emo54.gif

לפני משו כמו 3-2 שנים.. לא זוכרת כבר.. איזה חבר שלי שלח לי שירים שלהם נראה לי את hysteria ולא זוכרת מה עוד.. ופשוט די התאהבתי.. אחרי זה שכחתי מהם קצת.. ובשנה האחרונה זה חזר לי

L A D Y B U G 2

New member
הממ...

אז זהו שזה היה מ-ז-מ-ן-!-!-! לפני 10 שנים ואני לא ממש זוכרת איך התחלתי לשמוע אותם... זה היה ביום אביבי אחד, הרוח נשבה קרירה, העצים הניבו את פירותם והציפורים צייצו להן על צמרות העצים... ואז!!! נשמעה צווחה איומה כקול חתול שנדרס, גיטרות ניגנו בעוצמה ששברה את זכוכיות החלון ושלושה דמויות לא הכי יפות הופיעו על צד הטלוויזיה. ואז ראיתי שהלהקה נקראת MUSE וככה זה התגלגל להיום.

roy net

New member
10 שנים?!?!?

חשבון זה לא הצד החזק שלך, הא?
או שראית אותם באיזה פאב אנגלי...

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo7.gif

אז אני ממש גרוע בחשבון!!! איך ירדו להן שנתיים? את יודעת מהן שנתיים מחיי בן-אדם? במיוחד מחיי בת אדם בארץ? שנתיים של שירות צבאי ארוך ומיגע שממש יכול לדפוק את השכל!!! כנראה זה מה שקרה לי.. אז נא לא להתייחס להכל... תדעו מתי להפסיק לקרוא... וזה אחד הזמנים האלה...

Apoca1ypse

New member
מה זה משנה, את פה מתחילת הפורום ו

אני עדיין מתפלא למה אין לך אדום (משתעל לכיוון מישהו שכותב פה פעם בשנה רק בשרשורי תמונות) שנה שנתיים הבדל לא כל כך משנה - הקריירה שלהם כמעט חצתה את הגבול עשר שנים מעניין איזה מופע הם ירימו אז (;

L A D Y B U G 2

New member
מה? איך אתה לא זוכר?

אני כבר הייתי אדומה... במשך שנה נראה לי לפני שהתגייסתי ואז לא היה לי ממש הרבה זמן לביכנס ולכתוב כאן אז החליפו אותי... היינו אפילו שני אדומים, ברק ואני.

Tommy The Cat

New member
בדיוק באתי לכתוב שגמאני הייתי../images/Emo13.gif

אבל הרגשתי נדחף מידי><

למעלה