איך אתם..

Musedol

New member
את מיוז הכרתי דרך בנדוד שלי

שהיה חורש על TIRO.. ממש התעצבנתי עליו פעם עד שביקשתי ממנו שיצרוב לי דיסק מסויים והוא צרב לי כמה שירים של מיוז במקום ומאז התאהבתי :)

tigw

New member
ממש מזמן זה היה...

מישהי שעבדה איתי בזמנו סיפרה לי עליהם ועל כך שהם ממש טובים, אז שמעתי כמה שירים, וכולם היו מתוך אוריג'ין. עברתי המון חנויות דיסקים ובכל אחת מהן מצאתי רק את שואוביז (מוזר, היום זה ההפך). בסופו של דבר קניתי אותו, למרות שלא הכרתי ממנו אף שיר, ואני חושבת שזה הדיסק הראשון ששמעתי ופשוט התאהבתי...זה נשמע ממש קלישאתי, אבל זה נכון...

הכותרת של ההודעה זה סטייל "אחח, כשעוד היינו

צעירים ולא היו לנו קמטים"
ושומדבר לא קלישאתי כשמדובר במיוז
גם לא המשפט הצ'יזי הזה! כןכן!

tigw

New member
טוב נו, זה באמת ככה...

אז גם התייחסתי אליהם בצורה שונה...זו הייתה מין התלבהות ראשונית כזאת, עכשיו אני כמעט לא מסוגלת סתם ככה לשמוע שיר שלהם באופן תלוש, כמעט תמיד אני שומעת את הדיסק כולו. זה קצת מוזר, אבל זה ככה....

tigw

New member
לגמרי ככה,

אם אני שומעת שיר אחד אני ישר נכנסת ל muse mood ושומעת את הדיסק כולו...

Gigantic Boots

New member
שמעתי שחברים שלי מדברים עליהם

ואז ביקשתי שיתנו לי שמות של שירים. וזהו. זה היה הדבר הכי טוב ששמעתי באותה תקופה.

שמעתי את טיים איז ראנינג אאוט בזמנו

ולא ממש ייחסתי אליו חשיבותP: ואז שלחו לי קישור לקליפ של סופרמאסיב בלאק הול וממש לא אהבתי לא את השיר ולא את הקליפ. אח"כ כשלירון הצטרפה לפורום יצא לי לשמוע שוב את טיימ איז ראנינג אאוט ונזכרתי בתקופה שהייתי בה כששמעתי אותו פעם ראשונה וזה ואז זה התגלגל לקניית הדיסק השני והשאר והצטרפות לפורום P:

אצלי זה היה ככה-

אני חייבת את כל העניין הזה ליוגב- glusiking
שמכיר אותם כבר המון זמן ומדבר עליהם טובות בערך מאז שאני מכירה אותו רק מה? לא הקשבתי או משהו בסגנון... (יש לי מין קטע כזה שאם משמיעים לי להקה חדשה קשה לי להתלהב ישר על המקום ולהוריד שירים וזה... אני צריכה לשמוע אותם שוב לבד וזה ואז להחליט. כן, קשה מצידי, אני יודעת.) אז אני זוכרת בוודאות שהוא ניגן ושר לי פעם את unintended ושממש לא אהבתי (מוכנה להיסקל) ולפני כמה זמן (משהו כמו, נגיד... בתחילת השנה) אני אפילו זוכרת שישבנו אצלו והוא השמיע לנו את knights of cydonia בטענה ש"זה אחד השירים עם השיא הכי מטורף שיש" והתלהבתי אבל לא נדלקתי עליהם חחח מצאתי איכשהו את feeling good והתאהבתי בו, אבל הייתי בטוחה שזה להקה של לשמוע שיר או שניים וזהו. ואז..... יום אחד היה לי נורא נורא משעמם בבית, נכנסתי ליוטוב וסתם בין היתר חיפשתי "מיוז לייב". התחלתי להיכנס לכל מיני הופעות ומצאתי את בליס בלייב, רק שלא היה כתוב את שם השיר. התקשרתי ליוגב שכמובן עזר לי. כמה ימים אח"כ קיבלתי דיסק מתנה שלא התאים לי אז הלכתי להחליף והחלטתי שאני קונה מיוז, ב 0 ניסיון קודם עם הלהקה. שאלתי את המוכר, דיברנו על זה, הקשבתי להם קצת וקניתי את OOS. והשאר היסטוריה

יאו גם אני ככה

אני לא יכולה לשמוע שירים חדשים שאנשים מכירים, אני אפילו יכולה ממש לשנוא את השיר, ואז כשאני חוזרת ושומעת אותם לבד אני יכולה ממש להתלהב.. איזו מוזריות

בדיוק ככה!!!!

קרה לי עם פול להקות רובן אני ממש ממש אוהבת עכשיו חחחחח דרים ת'יאטר, אופת', מיוז... וכו'

אני מתביישת להגיד

שזה היה בסה"כ שנה שעברה באוקטובר, במסע לפולין חברה שלי שמה את ניו בורן, בליס ואנינטנדד באמפי שלה וממש התמכרתי ואז כשחזרנו לארץ התחילה האובססיה..

C A R I S M A

New member
האא

לפני הרבה זמן, לפני שלוש שנים בערך אז ביקשתי מחברה שלי שתצרוב לי את דיסק שלהם, והיא המליצה על אוריג'ין כמובן, ושמעתי אותם ולא הפסקתי מאז

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifבזכות אחי../images/Emo47.gif:]

אני מניח שבזמן השירות הצבאי שלו אי שם בצפון הוא שמע עליהם..הוריד את האלבום החדש.. אני תמיד הכרתי אותם אבל לא הורדתי שירים ולא כלום
.די אהבתי את STARLIGHT והתלהבתי מהביצוע שלו עם הלייזרים ב-EMA..חח שמעתי את "בלאק הולס" כולו וממש אהבתי. לו ירד מהם, ואני בינתיים ממש התאהבתי בהם והורדתי את כל הדיסקוגרפיה
הוא אמר לי שהם הוא יאהב את כל השירים הוא יבוא איתי להופעה
(והוא אהב בינתיים את "שאוביז" ו-OOS):]

shklar1

New member
הקליפ של Bliss לפני איזה 5 שנים... ../images/Emo9.gif

באותה תקופה שהתחלתי לשמוע System ... באותם ימים Chop Suey היה חיי P:

Rock Bottom

New member
Muscle Museum

הקליפ אי שם באיזור 2000. עד היום אני מציב את השיר הזה כאחד הפייבוריטס שלי, אם לא מעל כולם.

Ori California

New member
אממ

בתקופה שייצא B&H בMTV,חרשו עליו הרבה,וחשבתי שהשיר הזה הוא אחד השירים היותר גאוניים שקיימים(יש לי חולשה לפסנתרים
במיוחד לסולואים של פסנתרים
) אבל לא יתייחסתי לשיר כל כך,כאילו,לא חיפשתי מידע על הלהקה או הורדתי שירים שלהם,סתם שמעתי אותו שיצא,אחרי זה שמעתי את TIRO מלא וכבר חשבתי שהם להקה מצוינת (רק משני אלה נו) ז הורדתי כמה שירים ושמעתי אותם קצת,שיצא SMBH חזרתי לשמוע אותם וקניתי את אוריג'ין אוף סימטרי ובלאק הולס אנדר רוולשנס

לפני שלוש שנים חיפשתי את עצמי

ומצאתי את עצמי מסומם משהו אחרי ששילמתי 100 יורו 800 מטר מהבמהמקשיב ללהקה שבן דוד שלי אוהב ושאני בחיים לא שמעתי...ומאז הם הלהקה האהובה עלי ביותר...

r o m s i

New member
בזכות אחותי

בחופש הגדול לפני שנתיים אחותי השמיעה לבן דוד שלי NEW BORN אני עוד חייתי בעולם משלי לא שמעתי מעולם על מיוז וחשבתי לעצמי : הממ שיר נחמד...לא סתם... ואז התחלתי לגנוב לה דיסקים ושמעתי עוד שירים שלהם. במיוחד אהבתי SUNBURN ו TIME IS RUNNING OUT התחלתי לשמוע מלא שירים שלהם והתאהבתי בכל אחד ואחד מהם ... וכך התחיל הרומן שלי עם מיוז...

למעלה