איך אתם שורדים את

forglemmigej

New member
איך אתם שורדים את

הגשם הזה? כבר שבוע שני שהוא יורד ויורד ונשארים תקועים בבית בסופשבוע..

een ogenblik

New member
הסופשבוע הזה קל

סופשבוע שעבר היה בעיה. אבי הגיע לחמישה ימים ביום שבת בבוקר. אי אפשר היה להסתובב, ולצאת כמעט מהבית. כך הלכו יומיים. הסופשבוע הזה מנחם אותי, גם אם אבי היה מגיע יומיים-שלושה מאוחר יותר, המזג אוויר לא היה משתף פעולה. וככה להעביר סופשבוע גשום? זה הזמן לבילויים ביתיים מלאי זמן איכות עם האיש.

פה אין גשם.. סתם השמיים מאיימים

האמת שהגשם יורד בעיקר בלילה, והוא קליל למדי. רק שלא הבנתי למה החורף מגיע אחרי האביב.

יש משהו אחד שאני לא מבינה

למה אף אחד לא מעדכן את הצרפתים שעכשיו כמעט יוני ויוני זה קיץ?

זהו. ירד הגשם. אנג'לית יקירתי...

קודם כל מישהו צריך לעדכן את הצרפתים שנפוליאון מת, ששנות השמונים היו לפני 20 שנה, ועוד אי אילו פרטים שוליים.

Jemand

New member
Meanwhile, in another part of town

לא רוצה לבעס, אבל היתה פה (ברלין) שבת מדהימה, עם 30 מעלות או יותר....

Jemand

New member
אני חושב שכבר חשפתי את זה כמה פעמים

אבל, העיקר שאתה נהנה. (30 מעלות בצל!) שלך בידידות מהולה בקרם פנים,

Jemand

New member
תגיד, אפשר להציק לך בשאלה...

על ריבת בצל? אם בא לך לעשות אותי מבסוט, (ואני יודע שאתה יודע איך, יא......צרפתי) אשמח אם תגלול לפני את אופן הכנתה של ריבת בצל.

תשמע, פה זה לא עובד ככה

קודם תגיד איזה מאכל ואלו טעמים הולכת ללוות אותה ריבת בצל, ואז תקבל מתכון שיתאים לצרכיך. מגוון האפשרויות גדול מכדי לתת תשובה כללית מבלי להסתכן בהכפשת שמי הטוב. רצית צרפתי? קיבלת !!

Jemand

New member
!Merde

משוגעים שמה בצורפת..... נראה לי ש(בשקט בשקט שאפח'ד לא ישמע ויתלה אותי,) פואגרה (קנוי כמובן) שלא יחשבו פה שאני מפטם אווזים בבית :)

בבקשה... התאם את הכמויות לצרכיך

קצוץ דק להנאתך 4 בצלים גדולים (רצוי לבנים, לא החומים ולא האדומים). המס במחבת רחבה על אש נמוכה מעט חמאה (בערך כ-20 גרם), הוסף את הבצלים הקצוצים, תבל במעט מלח ופלפל, והנח להם להתרכך בנחת מספר דקות. צוק למחבת כ-4 כפות של יין לבן מתקתק (ההמלצה הקלאסית: סוטרן, אבל מאחר ואתה חי בגרמניה, כל יין לבן מבציר מאוחר או בעל מתיקות דומה יתאים), זרה כ-4 כפות סוכר (אפשר חום בשביל צבע עמוק יותר), וערבב היטב. כסה את כל הכבודה בנייר אפייה צמוד צמוד, והנח על אש נמוכה מאוד (!) לכ-20 דקות, תוך הקפדה שלא תתרחש שום חריכה קלה שבקלות. בסוף התהליך - תקן תיבול, וודא שאין נוזלים ניגרים, צנן היטב, והגש. אני הייתי מוסיף לתערובת לפני הערבוב והכיסוי בנייר תיבול מנוגד לכבד ולמתיקות הריבה: כמון נשמע מעניין מספיק. ותספר איך יצא כמובן.

Nathi

New member
יא קורדון בלה!

אתה לא מפסיק להדהים אותי עם מיני המטעמים..! ובכלל גבר שיודע לבשל זה זה כ"כ סקסי..כן ירבו ויתרבו!

גם יפה וגם אופה..

נתוש, אם לא שמת לב, לא הכנתי שום מטעמים. אני רק מסביר איך להכין אותם. את יודעת... תיאורטיקנים

למעלה