איך אתם רואים את זה

איך אתם רואים את זה../images/Emo35.gif

הסיפור שלי הוא כזה: כבת 30, בעלי מבוגר ממני בשנתיים ויש לנו שני ילדים, הגדול בן שנתיים והקטן בן שנה. בעלי איש מקסים, נעים הליכות, נעים לסביבה, שקט, אהוב על כולם. אני נחשבת הקלפתא. יפה, חתיכה, פלפלית, מלאת שימחת חיים, מאוד מצליחנית, מאוד אנרגטית. מערכת היחסים ביננו מאוד סבוכה. מצד אחד יש המון אהבה. אנחנו די משלימים אחד את השני. כל אחד יודע ומבין את תפקידו בזוגיות ובהורות. יודעים ומכבדים את הספייס שהאחר צריך. חיי זוגיות על מי מנוחות. מצד שני, ואולי מכיוון שהאופי שלנו כל כך שונה, משעמם. תחומי העניין שלנו בכלל לא משותפים. אני אוהבת לרקוד, רעש, מסיבות, הרבה אנשים והוא מעדיף את הבילוי השקט, סרט, בית, חברים. וכעת אני מגיעה לבעיה שלנו. אין סקס. אנחנו נשואים 5 שנים. עד להריון הראשון היה סקס מדהים !! והרבה. התרוץ בהריון היה שהוא מפחד. אחרי הלידה עברו 3 חודשים ושוב נקלטתי (שכבנו פעמיים במהלך ההריון ופעמיים אחריו!!) ואז שוב 9 חודשים של עוצר. ניתן היה לספור את הסקס שהיה בקושי על יד אחת. אציין כי אני הייתי הראשונה שלו. הוא מעולם לא שכב עם מישהי אחרת או חווה סקס אוראלי. הוא גם די נגעל מזה. לא יורד לי ולא רוצה שארד לו. לא אוהב לגוון. רק חדירות. ומאז, כבר כמעט שנה, יוצא לנו לשכב אחת לחודשיים בערך. הטענה עכשיו היא שהוא עייף ומותש (בגלל העבודה, הילדים) והא מפחד שאכנס שוב להריון. לקחתי גלולות תקופה מסויימת אבל הן לא עשו לי טוב. ומכיוון שראיתי את מספר הפעמים שאנו שוכבים לא מצאתי לנכון להמשיך איתן וכרגע אנו סומכים על הימים הבטוחים, המשגל הנסוג או הקונדומים. גם אני מאוד מותשת. וזה נכון גם לי אין תמיד חשק וכוח. אבל מציקה לי העובדה שאני כבר כמעט ולא נמשכת אליו!!! הוא נמשך אלי בטרוף. אני רואה זאת והוא גם אומר. פשוט אין לו כח. אחרי הלידה השניה החלטתי לפרוש מהעבודה ולגדל את הילדים... מאז התחלתי לצאת בערבים לרקודי עם. יוצא לי להכיר ולרקוד עם הרבה גברים, אני מאוד מחוזרת. היו לי הצעות רבות לסטוצים וכאלה וכמובן שלא נענתי לאף אחת מהן. עד שלבסוף נשברתי. לאחרונה הכרתי גבר נשוי שהמשיכה ביננו היתה כל כך עצומה עד שלא יכולתי לעצור את זה. נענתי לחיזוריו. התנשקנו ברכב. הרגשתי כמו תלמידת תיכון מאוהבת. היה כל כך כייף להרגיש סוף סוף חום, אהבה, את הפרפרים בבטן, את הלחלוחית (עם בעלי, גם כשכבר יש סקס, אני לא תמיד מגורה וכמובן שאין משחקים מקדימים ונשיקות צרפתיות). וכאן אני פונה אליכם הקוראים - אני נמצאת במשבר. מצד אחד אני כל כך אוהבת את בעלי ואינני רוצה לפגוע בו (בטח שלא לפרק את התא המשפחתי שלי) ומהצד השני עומד מולי גבר מדהים שפשוט עושה לי את זה! הוא הבהיר לי שאין לו כל כוונה להרוס את התא שלו. הוא רואה בזה ריגוש, הנאה, כייף ופרפרים ולא שום דבר מחייב. אף פעם לא הבנתי את הצורך בבגידות. עכשיו אני מבינה. כל פעם לאחר שאני נפגשת איתו (עם "המאהב" לצורך העניין) אני מרגישה יותר משיכה לבעלי יותר רצון לשכב איתו, אבל אז כמובן מגיע הסרוב "הילדים ערים" או "אני צריך לקום מוקדם בבוקר" או "אין אמצעי מניעה" כך שעל פניו, מתאים לי לבגוד.אבל המצפון. אוי המצפון. לא יכולה לדמיין מישהו אחר חודר אלי. אני יודעת שככל שאמשיך להיפגש עם המאהב המדהים שלי לא אוכל לעצור את הבלתי נמנע ובסוף אכנע ואשכב איתו, גם מכיוון שאני ר ע ב ה לסקס. מה לעשות? האמת שדיברתי על זה אין ספור פעמים עם בעלי ואמרתי לו שאם הוא לא יתן לי אני אלך לגברים אחרים. והוא אמר לי שאין לו בעיה עם זה. ככה יהיה לו שקט. אני יודעת שהוא לא התכוון ברצינות כי הוא ידע (או חשב) שלעולם לא אבגוד בו. אבל היה משהו רציני בדבריו. אני כל הזמן שואלת אותו אם הוא לא נמשך אלי יותר, או לא אוהב אותי והוא עונה לי בשלילה חזקה. ואני באמת מאמינה לו. אני יודעת בוודאות שהוא לא בוגד בי ושאין לו מישהי אחרת. אני מרגישה שאני דועכת. כמלה. נובלת. מפחדת מהתוצאה.

seeyou

New member
הפרדוקה של יחסי מין.

נורמות החברתיות מתנגדות מה שהטבע קבע. את מכירה חוקי המשחק... ישנם הרבה "עברינים",בכול תחומי החיים, רק המעטים נתפשים ונענשים. כאן השאלה לא אם את צודקת בדרישה שלך,או יש נגיון בצרכים שלך השאלה היא מה יש לך להפסיד עקב הבגידה. זאת הדילמה שגורמת להרבה אנשים לא לבגוד. ברור שלא תחזיקי מעמד הרבה זמן עד לקיום יחסי מין מלאים. פיתגם טורקי אומר: הכד לא הולך הרבה פעמים לבאר. במוקדם או במאוחר יתגלה הרומן לבעלך. כאשר את ברמזור תמיד לבחור את אור הירוק! keep smiling

גלית333

New member
לדעתי את כבר בתוך זה

כלומר, אני מבינה את התסכול שלך כאשה, שייש בעצם אהבה גדולה לבעל ורצון לשמור על התא המשפחתי שלם, אני ממש מרגישה בהודעה שלך שאם בעלך היה קצת יותר אנרגטי ומחזר היית זקוקה פחות לריגוש שאת משתוקקת לו. כי בעצם מה שחסר לך באמת זה תשומת לב! בעיקר שאת בחורה אנרגטית שרוצה לבלות וכו... תראי, אני לא מעודדת לבגוד, אבל אני חושבת שאת כבר בתוך זה... עם המאהב הזה. אני חושבת שאת בשלב שאת כבר לא יכולה להפסיק להמשך אליו וככל שתשמרי איתו על קשר, זה לא יגמר בסקס, את עלולה להתאהב בו ועזבי עכשיו מלמכור לעצמך שאת בחורה חזקה ולא נסחפת... ופה הכי מסוכן לך.

את כל כך צודקת

אני יודעת שכל מה שאני מחפשת בחוץ זה בגלל שאני לא מקבלת בבית. כנראה שהספייס שאני מקבלת הוא יותר מידי גדול מכדי שאוכל לנצל אותו נכון... חסר לי היחס שאני כבר לא מקבלת ממנו ובכלל האיש שלי הפך להיוצ איש השתיקות. אין הרבה דיבורים ביננו ואולי זה מה שמעיב על היחסים...

הייתי שם - אל תתקרבי !

אם תחזרי כמה דפים אחורה בפורום תגלי את הסיפור שלי. אני בשלב של איסוף השברים וחזרה לעצמי. וזה לא קל. היה לי מאהב מ-ד-ה-י-ם. בעלי לא התקרב מעולם ולא מתקרב גם עכשיו לרמת המגע שלו והריגוש שגרם לי ולפעמים אני מתגעגעת לזה. את בשונה ממני אוהבת את בעלך ונמשכת אליו שזה הרבה יותר ממה שיש לי. אל תוותרי ואל תיסחפי אל המאהב. התחושה של ההתפכחות מהרומן וה"בוקר שאחרי" קשה מאוד. כל הקסם הזה עם ה"מאהב" זמנית וחולפת. במקומך הייתי מספרת לבעלך שאת מרגישה שאת מחוזרת (לא לפרט יותר מדיי) וזה מעורר בך את החשק אליו בלבד ושאת רוצה אותו בלבד!! תנסי למצוא זמן ולא בלילה שתוכלו להנות יחד (אפשר מוקדם בבוקר). אם היה סקס מדהים לפני ונהנית איתו, תזכירי לו.. אבל אל תוותרי ואל תיכנסי לזה, את תצאי פגועה וככל שהמאהב יותר "מקסים" ומחמיא ומפרגן וכו וכו' - ככה תפגעי יותר..

לדעתי , דבר ראשון

עליכם לדאוג לאמצעי מניעה נוחים וזמינים ושיתאימו לכם ולצורכיכם.לך ולבעלך כמובן , לא בקשר עם הנשוי) הרי אחת הבעיות בינכם הוא הפחד מהריון בלתי רצוי . התרוץ הזה בכלל לא נראה לי . אם את סובלת מכדורים נגד הריון , ואמצעי מניעה אחרים מפריעים לך , את יכולה במצבך להשתמש ( לאחר שתי לידות ) בהתקן תוך רחמי , שהוא אמצעי מניעה בטוח טוב , או להייעץ כמובן עם רופא נשים שיתאים לך את מה שמתאים לך . אם תפתרו את הנושא שכרוך בבעיתיות הזאת , תוכלו להיות יותר חופשיים ביחסי המין בינכם , והבעיה של אמצעי מניעה סבירים - תפתר . לאחר שתהיו חופשיים מהבחינה הזאת , תוכלי לבחון את היחסים המיניים בינכם , ולהחליט אם טוב לך בבית , או שאת חייבת לחפש ריגושים בחוץ . גם ביחסים עם מישהו מבחוץ ( הנשוי) יהיה עליך לדאוג לאמצעי מניעה מתאים , גם איתו את עלולה להסתבך בהריון בלתי רצוי ( וזה יהיה כמובן הרבה יותר מסובך בשבילך ). ולגבי הקשר עם האדם הנשוי - לדעתי את משלה את עצמך . הוא רגש אותך כי את רעבה למין , ולא כי הוא כל כך משגע . אז קודם כל עצתי לך להיות מסודרת ומוגנת כפי שהצעתי לך , ואחר כך , כאמור , תבדקי את היחסים שלך עם בעלך . יחסים עם ובין נשואים , לרוב מסתיימים במפח נפש .

דניקה

קראתי את הסיפור שלך. ויש ביננו הרבה מן המשותף, הרקע, התחושות ועוד. תודה לך על המילים החמות. הבעיה היא שאני מרגישה שאני כן צריכה את הבגידה הזו ולו רק בשביל הנפש השבורה שלי... הביני, הייתי וורקוהוליסטית. אשת קריירה מצליחנית בדרג ניהולי וכיום אני למעלה משנה יושבת בבית, מגדלת את הילדים, מתעסקת במדידת מ"ג בבקבוקים, טוחנת אוכלים למינהן ומחליפה טיטולים... זהו בעיקר העיסוק שלי בשגרה היומיומית המשעממת שלי. בעלי חוזר בערבים הביתה ואת הזמן המועט שיש לו הוא מעדיף (וגם אני) לתת לילדים. עד שהם נרדמים כבר נהיה מאוחר ואני אף פעם לא זוכה לקבל ממנו גם תשומת לב. למרות כל הקיטורים שלי... תמיד זה אותו תרוץ... עייף, צריך לקום מוקדם וכו'. הוא אף פעם לא ידע להעניק חום ואהבה... וזה מה שחסרררררר לי. וזה מה שההוא נותן לי. לאחר שקיבלתי את התגובות האחרות, אני מאמינה שלא יהיה מנוס. לבטח נשכב... בטוח שיהיה מדהים... אבל בזכותך אני אדע לעצור את עצמי מלהסחף לרומן ולהתאהבות. אני אדע להשתמש בו לסיפוק הצרכים המיניים שלי וחיזוק הנפש הפגועה שלי ותו לא. בשום פנים אינני רוצה גם למשוך את זה למשך תקופה ארוכה. אני מאמינה שבאיזה שהוא שלב המצברים מתמלאים והציפורים חוזרות אל קינן... (אני יודעת שאני נשמעת סוציומאטית ומגעילה, אבל למען השלום והביטחון האישי שלי לדעתי כך צריך לנהוג...) תודה לך דניקה, ואגב, מה נסגר בסוף? מה החלטת לעשות?

כך הסתיים הסיפור שלי

מלכתחילה, הקשר שלי עם המאהב התחיל כקשר חברי וטוב שנה לפני הקשר המיני. הקטע המיני היה כשכבר הייתי מאוהבת, מסובבת ומנותקת מהמציאות. גם בגלל שלא ידעתי שאפשר להנות ככה ממין...למרות שבתודעה ידעתי כל הזמן שהוא לא שלי ולא יהיה שלי לעולם - זה התחיל להציק לי ככל שהתקרבנו. באיזה שלב כבר הייתי מוכנה לשמוע על גירושים כפולים וחיים ביחד... עד לשם הגעתי מרוב הבלבול בין מציאות לפנטזיה.. א-מ-מ-ה - לאט לאט נגמר לו.. פשוט ככה. לפתע מצאתי את עצמי רודפת אחרי כלום.. הוא כבר לא היה בשבילי וכשהיינו ביחד הוא כבר היה מרוחק וכל פעם הרגשתי את זה יותר. זה היה מאוד מביך ומביש.. עובדה שלקחו לי כמה ימים טובים לענות לך כי בעצמי לא ידעתי איך ומה להגיד. במיוחד לאור העובדה שהכל נגמר לפני כחודשיים בערך וזה עדיין טרי לי. ההתרסקות הרגשית היא כשל אהבה נכזבת. אלא שפה לא יכולתי לגלות את רגשותיי ולשתף אף אחד וגם לא ידעתי מה להרגיש.. די מוזר למען האמת. קודם לכן, כל זמן שהשכל רצה להפסיק את הרומן מחשש שיתגלה ויזיק, הרגש דחף להמשיך אותו. עד שהרגש הבין שאין עוד על מה להילחם ופה זה נגמר מבחינתי. אמרתי שאני לא יכולה להמשיך יותר וניתקתי מגע ונעלמתי (שלחתי לו הודעה ב-SMS). הופתעתי לגלות איך הצד השנה התאדה לו פתאום מבלי לנסות אפילו להגיד משהו.. מה שזרז את "הליך ההחלמה", ככל שנקפו הימים ולא שמעתי ממנו כך הבנתי שעשיתי את הדבר הנכון. היום אני בשלב האחרון של הגמילה. מבינה ויודעת שיש בי עוד רגשות אליו אבל אני לא נלחמת בהם. שישארו. לא מפריע לי. כמו אלכוהוליסטים שיודעים כמה הם אוהבים את הטיפה המרה אבל יודעים יותר איך להתרחק ממנה ועוד יותר איך לחיות עם זה. עד כאן 60 שניות על רומן נכזב, התפכחות מביכה ואלכוהול (שאני באופן אישי לא סובלת...) אני מספיק כנה עם עצמי להגיד "כשהיה טוב, היה הכי טוב.." אבל עכשיו נגמר ואני ממשיכה, וזה מנחם. ממש מקווה שלא תעברי את כל זה. זה קשה קשה. ואני לא יודעת איך אך יכולה לשלוט ברגש באופן שלא תתני לעצמך להתאהב, לא תמיד יש שליטה על זה וצריך נורא להיזהר. שיהיה לך רק טוב - לפני ואחרי.

sapirac

New member
לכי עם הלב..

רק תשימי לעצמך גבולות לא תעברי אותם. ואל תשכחי שהמאהב לא יהיה שם לאורך זמן במיוחד אם הוא נשוי בטח שגם לו ישנם בעיות שלא יוכל לתמוך בך 24 שעות היום. בקיצור תהני אבל בגבול הטעם הטוב.

גלית333

New member
הבעיה עם גבולות

שלפעמים אנו לא כל כך מסוגלים לשים אותם בזמן. לפני שהרגשת שעברת אותו את כבר שם.

sapirac

New member
אכן כן..

אין ספק שאם את אינך יכולה להגדיר ולהיצמד לגבולות שלך אל תנסי להתחיל עם כול הבלגן הזה. מניסיון אישי רק לאחר השמת הגבולות אפשר להנות ולא ההפך. תהניי וספרי איך היה

גור אש

New member
מאיגלו קר-למשחק באש../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

את יוצאת בגלל שבעלך לא מתייחס, אלייך, זה לגיטימי. וכגבר נשוי אני אומר לך שיכול להיות שכשבעלך אומר לך , שאין לא בעיה שתהיי עם גבר אחר , יכול להיות שהוא מתכוון לזה, רק חסר לך שהוא ידע, איך אומרים "מה שלא מריח לא מסריח", אז אם חסרים לך ריגושים בחיי הנישואים, אל תהססי תשלימי אותם מהצד, כי אם לא תמיד תחיי בהרגשה של חסר. מניסיון אני עובר את אותה חוויה רק מהצד השני של המתרס, אשתי מצידה לשכב רק פעם בחודש, והיא תמיד עייפה , והארוגזמות מעייפות אותה יותר, ואין לה חשק מיני כמו שהיה לה בעבר, אנו נשואים 10 שנים , ואני יכול להגיד לך שעד לפני שנתיים היינו נכנסים למיטה ומזדיינים לא מתוך רצונה, עד שהיכרתי את האישה שינתה את חיי, וגם היא באה מרקע דומה לשלי,נשואה + שבעלה תמיד עייף......... ומאז ועד היום חיי נישואי שנינו השתנו לטובה, אבל... זה להרגיש שאת נשואה לשניים ולהיפך... צריך להיות מאוד בוגרים כדי לא להישחף ולשמור על הטעם הטוב שבדבר. אז אם את מרגישה שאת מסוגלת לעמוד בזה, תלכי על זה . כי זה באמת לשחק באש.... ולהכניס חום חזק מאוד לתוך חדרי הלב. בהצלחה... וברוכה הבאה למועדון הנישואים

תודה לך גור אש../images/Emo99.gif

בזכותך ובזכות התגובות הנוספות שקיבלתי מהאנשים המקסימים שקוראים פה, במסרים אישיים ובפורום עצמו, הצלחתי להגיע למסקנות שהגעתי. הפורום הזה הוא בדיוק המקום שהייתי צריכה בשלב הזה של חיי תודה לכם אנשים מקסימים!
וכן, כנראה שגם אני הצטרפתי למועדון הנשואים...

גור אש

New member
../images/Emo99.gif....ואין בעד מה! אך זכרי!...

במועדון הנשואים ! מקיימת נתינה פיזית הדדית שממלא חללים רגשיים אך ללא שום התחייבות, על מנת להנות באמת מ"מועדון הנשואים" צריך לעבור לפאזה אחרת של חשיבה, "יש לי אותו/ה אך הו/יא אינו/ה שייכ/ת לי". את זוכרת מה בקשו מאיתנו כילדים? "תפרידו את הרגש מההיגיון" מעכשיו אם את הולכת לעשות צעד כזה או אחר עם המאהב שלך זה רק בכדי להשביע את רעבונך, את חייבת ליישם את המשפט הנ"ל. אם תצליחי ליישם משפט חכם זה אכן חייך ישתנו... ואת תרגישי מלאת אנרגיות חיוביות. בהצלחה .......

זה יקרה עם הזמן..

את בשלה ללהיות עם אדם נוסף, במקביל לבעלך, אין בזה שום פסול- אם בעלך לא רוצה, ואת כן תשלימי מהצד.. שמרי רק על פרופריציות, כדי לא להסחף ברגשות או לפגוע בתא הביתי שלך. מלבד זה- קני לבעלך קונדומים, שלא יגיד שאתם עלולים להכנס להריון..

אתינקה1

New member
../images/Emo24.gifדילמה קשה ללא ספק

ציינת מערכת יחסים מאד מורכבת עם בעלך. מצד אחד הוא נמשך אלייך בטרוף ומצד שני נמנע מלקיים אתך יחסי מין. דבר שדי סותר את עצמו ולא משנה מהן הסיבות אותן הוא מציין. האופי השונה ביניכם, אני מניחה, הינו מבורך מבחינה מסוימת. יחד עם זאת, לדעתך אופיו הביתי מידי מהווה גורם לשיעמום בחייך. נראה לי שלאחר שנים של "ייבוש" את מחפשת ריגושים ובמצבך זה נראה לי אך טבעי להגיע למקום בו תחושי בריגוש. בעלך כך את כותבת, הגיב לטענתך (גם אם בצחוק) לגבי החסך במין שמצדו את יכולה ללכת לגברים אחרים ושאין לו בעיה עם זה וככה יהיה לו שקט?! סליחה, אבל דברים כאלה לא נאמרים בצחוק בין בני זוג ועוד על רקע של חוסר ביחסי מין. לדעתי את עוד תלכי עם הבחור שהכרת את הסוף. יתכן כי את מלאה בתחושת אשם אותה את רוצה לרכך בחיזוק למעשיך מאת חברי הפורום. אז דעתי היא שאם את מוכנה להמר ולקחת סיכון אז קדימה. ואם לא אז תסחבי את בעלך בשערותיו ליעוץ זוגי שיברר עימו את הסיבה האמיתית שמונעת ממנו לקיים אתך יחסי מין. בהצלחה

פיני007

New member
דאגי לאמצעי מניעה לעצמך ולכי

עם הנשוי עד הסוף. פעם ופעמים ותחליטי משם. אין כמו לעבור את הגשר כי אחרת הטעם של ההחמצה ילווה אותך כל חייך. ובעוד 20 שנה תשנאי את עצמך שלא עשית את הצעד הזה.

מה את באמת רוצה?

אם את באמת רוצה את בעלך נסי ליזום את הגיוון במקום נייטרלי (סופי שבוע מחוץ לבית ללא הילדים עד כמה שמסתדר). נסי להגיע איתו לייעוץ מיני כי יש בעיה ואם את מספיק חזקה אל תאיימי עליו במאהב אלא הבהירי לו שחוסר במין יכול להביא אותך גם להחלטה להתגרש ממנו. לא נראה לי שהוא נמשך אליך בטירוף אבל אין לו כח. לדעתי משהו אחר עומד מאחורי זה ויתכן שלאיש יש מעצורים מיניים שסוגרים אותו ומונעים ממנו פתיחות (לגיוונים למשל). לפיכך אל תלחצי עליו למין אלא נסי להסתפק בחיבוקים, לטיפות ואינטימיות נקיה. אם את צריכה להתפרק עשי זאת לבדך במקלחת (אם הוא פתוח מספיק עשי זאת לידו או איתו). אל תגבירי את האיום שמין מפעיל עליו. יתכן שבשל השינויים הפיזיים שעברת הוא פוחד לחדור ואולי הבעיה עמוקה יותר - עברת מהמקום של אשה וחברה וישות מינית למקום ה"קדוש" של אמא, כאשר אצלו יחסי מין איתך הם כעת אולי "חילול" שלך. אם כך הדבר, כל נסיון "לעודד" אותו מבחינה המינית צפוי להגביר את ההתנגדות שלו. אם חשוב לך להביא לשיפור בזוגיות, אל תתפתי למאהב. זה יצור משקעים שיקשו עלייך בהמשך. נסי להביא את בעלך לייעוץ קודם לכן. בהצלחה

למעלה