אתה ניזון ממקדונלדס?אין שום בעיה בעולם המערבי לאדם לקבל את כל מה שהוא צריך דרך מזון,
כמובן שאם הוא ניזון ממקדונלדס כמו חלק מהאמריקאים אז תהיה בעיה אבל לאדם מודע ובבריאות סבירה לא צריכה להיות בעיה,
תשהו כמה דקות ביום בשמש, השמש היא בחינם.
הרופאה ממליצה כי היא יודע שאנשים לא מצייתים להוראה כזו.
אין טעם לקחת בלי הוראה מפורשת מרופא.
חלק מהויטמינים כמו D אם לא יועילו יזיקו רק לכיס, צריך כמויות ענק כדי להנזק, אבל יש תוספים שיכולים פשוט להזיק.
ובקשר למחיר,
קרובה שלי קיבלה הוראה מרופא לקחת לוטאין, היא באמת צריכה אחרת העיניים בסכנה, ישר הלכה לבית מרקחת של קופת חולים ורכשה צנצנת שעלתה מעל 200 שקלים,
המחיר נראה המון, בהזמנה און ליין מהסופר ראתה פרסומת למוצר דומה בהנחה של 30% שזו הנחה עצומה, בהתחשב בכך שהיא תצטרך לקחת את התוסף כל החיים שווה לקפוץ על כל הנחה, אז רכשה באיזה 180 שקלים את הצנצנת הבאה.
אחרי כן פנתה אלי אם יש לי פתרון. נכנסתי לאתר של iHerb (פעם ראשונה בחיי), הקשתי "לוטאין" ומצאתי צנצנות ב 21 שקלים + 15 שקלים מחיר הובלה מחו"ל (לכל המשלול, לא לצנצנת), אז הזמנתי 3. בשלב התשלום הציעו לי גם ויטמין D כל גלולה 6,000 יחידות - מיכל של 100 יחידות ב 3 שקלים (מחיר היכרות), הזמנתי גם אותו.
אחרי 4 ימים הגיע ללוקרים כשלכל אורך הדרך קיבלתי SMSים שמודיעים לי איפה החבילה עכשיו.
היא לקחה את המיכלים לרופא, בדק ואמר שמצויין, חברה ידועה, תאריך תפוגה 2014 וכו'.
בקיצור אם אתה מתכוון לקחת תוספים - לי iHerb נתן פתרון טוב בגרושים.
גם אני לא ניזון ממקדונלדס.
אני לא מדבר רק על מזון מעובד, שזאת בכלל צרה צרורה.
אני מדבר על כך שרוב מוצרי המזון שאנו רוכשים בסופרים הגדולים הם עתירי חומרים משמרים, צבעי מאכל וכל מיני חרטטיטיס שונים.
וזה עוד ככה מבלי משים.
וויטמינים ומינרלים חיוניים לא תמצא בקופסאות שימורים.
ואתה חושב שהפירות והירקות שאתה קונה אצלם, הם "פצצות אנרגיה" מלאים בויטמינים?
איפה אתה חי?