אגוזים ושוקולדמה המילוי המועדף עליכם?
רק לא עם פרגמה המילוי המועדף עליכם?
נכון, אני אוהב עם הרבה פרג.רק לא עם פרג
גם אני, אין כמו הקלאסיקה.נכון, אני אוהב עם הרבה פרג.
יפה.נכון, אני אוהב עם הרבה פרג.
מלית פרג לפי המתכון של אמי ז"ל (מבושל בחלב, ממותק עם דבש, בתוספת אגוזים וצימוקים, מבושם במעט קליפת לימון מגוררת).מה המילוי המועדף עליכם?
זה כבר נשמע ליגה אחרת מאשר אוזני המן שאני קונה במכולת.מבושל בחלב, ממותק עם דבש, בתוספת אגוזים וצימוקים, מבושם במעט קליפת לימון מגוררת
בשום אופן לא לקנות אוזני המן במכולת! זאת לא רק בגלל המלית- איזו שלא תהיה- אלא גם בגלל הבצק. אוזן המן חייבת בצק טעים. בקונדיטוריות (כאלה שאתה מכיר שהן בסדר) אפשר לקנות וליהנות.זה כבר נשמע ליגה אחרת מאשר אוזני המן שאני קונה במכולת.
קונה אצל האופה מבגדד, או במכולת.מה המילוי המועדף עליכם?
תמריםמה המילוי המועדף עליכם?
בנישואין חייבים להתפשר !אני אישית בעד פרג והרבה פרג עם צימוקים וכל מה שמוסיפים שם. אשתי מעדיפה תמרים וגם זה אחלה.
בנישואין חייבים להתפשר !
כלומר תאכל אחד עם פרג וצימוקים ואחד עם תמרים.
למה? שיקנה או שיכין חלק עם פרג וצימוקים וחלק עם תמרים, כפשרה תאכל אשתו את אלה עם התמרים ותגיש לו את אלה עם הפרג, וכפשרה מצדו- יאכל הוא את אלה עם הפרג ויגיש לה את אלה עם התמרים.בנישואין חייבים להתפשר !
כלומר תאכל אחד עם פרג וצימוקים ואחד עם תמרים.
לזה יש פתרון פשוט.אני פחות מתחברת לאוזן המן, לא חשוב מה המילוי שיש בפנים.
זאת השריטה שלי ואני לא מסוגלת אוזן המן רק בגלל שיש שם את המילה אוזן,
זה עושה לי אסוציאציות במחשבה.
הזכרת לי חברה מהעבר הרחוק. היא נולדה בארץ דוברת אנגלית. היא היתה אלרגית לביצים ולא היתה מוכנה לטעום חצילים (egg plant) רק בגלל השם. הצעתי לה שתקרא לירק הזה aubergine, לא עזר.אני פחות מתחברת לאוזן המן, לא חשוב מה המילוי שיש בפנים.
זאת השריטה שלי ואני לא מסוגלת אוזן המן רק בגלל שיש שם את המילה אוזן,
זה עושה לי אסוציאציות במחשבה.
אני מבין שהיא נשארה ברווקותה.הזכרת לי חברה מהעבר הרחוק. היא נולדה בארץ דוברת אנגלית. היא היתה אלרגית לביצים ולא היתה מוכנה לטעום חצילים (egg plant) רק בגלל השם. הצעתי לה שתקרא לירק הזה aubergine, לא עזר.
למרבה הפלא- לא.אני מבין שהיא נשארה ברווקותה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.