איך אתם מתמודדים עם-

אני

יוצא מדעתי לאט לאט נכנס למחשב בשעות מוזרות כותב דברים מוזרים קורא שירשורי תמיכה בסעדו(מאזו) קורא "שאישה שאיתי" לא שמה אותי במקום הראשון "בדברים שלא מוותרים אלהם" (האמת שגם לא בחמישי...) מעודד אחרים מספר לעצמי שהכל לטובה ועוד כל מיני תמיכה רוחנית שכזאת חושה לשנייה על הדברים הטובים (ברוך ה') כותב שותה והולך לישון מבקש למות (טוב לא מתומדד הכי טוב...) וקורא שירשורי הנצחון של יהודה סעדו אומר "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד!" ושוכב לישון................. ............... ..................... ............... חושך מסך יורד סוף. *ישראל בקטע דרמטי*

IBP1

New member
אממממממממ

קורא מייל ....אחרי 5 דקות בקריאה מה שעובר בחיי אנשים אחרים . אני רואה כמה מזל יש לי שאני איפה שאני נמצא וכמה בעיותיי הם כלום. מספרים על הבעש"ט (מייסד החסידות) שבא אליו יהודי עצוב ולאחר ששטח זה בפני הרב את קשיי חייו.ביקשו הרב לגשת לחלון. "הנח ידך מול עינייך והגד לי מה אתה רואה דרך החלון"שאל הרב. וזה השיב "כלום רבי". אמר לו הרב "אתה רואה אפילו ידך הקטנה הסתירה ממך את השמש הגדולה" מסיפור זה אני לומד שצריך להיות מאוד מאוד אופטימיים .ושמאחורי העצב לפעמים האושר יכול להסתתר. אני דוגל בשיטה של לא לריב,לא להזיק.לעשות את שלי בשימחה.שימחה יכולה להיות כמו צחוק ,כשהם "מתגלגלים" הם סוחפים אותנו מבוץ הדיכאון והדכדוך. לחיות בשמחה מצויים תלמידיו ואני אומר מי שלא ראה את חסידי חב"ד שמחים לא ראה שמחה מימיו.

כבר "מכרתי" את הסיפור שלך אז תודה

נזכרתי כשאומרים שאים תיקח דף לבן גדול ותעשה בו נקודה אחת קטנה ושחורה ותראה אותה למישהו ותשאל "מה אתה רואה?" הוא יגיד "נקודה שחורה!" יש לנו משהו בראיה שניתפס לנקודה השחורה מזמין אותך להסביר את החב"ד-חוכמה בינה דעת ניסיתי ניראנ לי אתה תעשה את זה יותר טוב.

Cגלית

New member
ללא

אם יוצא מדעתך המורגלת- כבר טוב.. שם בחשיבה הנוספת יש מקום לשינוי, ביחוד אם השינוי בא ממקום של זעם וכעס, הוא זה שיכול להניע. כתיבה אכן דרך שיחרור < ולא משנה מה כתוב בה> "האישה שאיתי לא.." = פצע! תחושת אבדון.. מה שמביא איתו את 4 מהלכי האבל הלם, כעס, בכי ושיחרור.. האם זו תחושה? <ממקום הכרותי יודעת כמה עמוק ומלא אהבה הקשר> כמו שיודעת כמה רגשות אשם, כעס ובלבול הם מקום של יצר הרע שגדל אם לא משתיקים אותו, עונים לו ומחבקים את החלקים המבולבלים ועושים שלום פנימי נטול שפיטה- קבלה. רצון למות... יכול להעביר לילות חשוכים.. שרול- העזרה שלך לאחרים, היא מקום של כוח ואהבה.. שחרר קצת בשבילך, קצת הרבה. לפעמים אנחנו זקוקים למילוי עצמי. כל שכתבתי נכתב בגובה העיניים ומאותו מקום שהמילים יוצאות אל החושך שלי. אומנם השדים שלנו שונים, אבל בכאב.. הוא כאב

Cבייבי, קבלי ../images/Emo24.gifענק

כי אוהבתותך המונים ובהזדמנות זו, תודה על האירוח ותודה על היותך! שלא תעזי להשתנות

Cגלית

New member
יפתי../images/Emo24.gif

העונג כולו שלי:) תודה לך, שבאת, חיבקת ופינקת.. תודה שאת.. את!!

שרוליק../images/Emo39.gif

רוצה לעודד, רוצה לחבק, רוצה לומר מילים, רוצה להיות עבורך. לכתוב, משחרר, משחרר אותי וטוב לכולם אני מניחה. לישון גם, אולי לא פחות. חיבוק - הכי טוב.
במה שתבחר.

hagakora

New member
אחד אחד

אני קודם שואל את עצמי, ממה אני מפחד, ואז אני מציב את עצמי מול הפחד שלי כדי להיווכח האם שווה לפחד ממנו. עצב, אני מאתר את הסיבה לעצב שלי, רואה מאיפה נובע המניע האנוכי שהוביל אותי להיות עצוב, ועובד על הגורם לעצב. כאב, כמו עצב. אובדן - השלמה. מיאווו גם לך

Cגלית

New member
נשמע חזק!!

מבינה שעברת לא מעט תהליכים בכדי לגעת באוצר העצום של כוח ההתמודדות- אל המראה הפנימית שלך. ללא ספק דרך מבורכת

hagakora

New member
למען האמת

קשה לי לומר כמה עברתי לפעמים אני מרגיש נורא זקן, לא זקן מתפורר, אלא זקן שכבר ראה כמעט הכל. מוזר שאני רק בן 15 ושמונה וחצי חודשים. לא תמיד אני מבין את זה. למה ילדים מתנהגים כמבוגרים ומבוגרים כילדים? בקשר לכוח להתמודד: אני חושב שגיליתי אותו רק אחרי שלא התמודדתי, כל מה שיש לי, זה כי לא היה לי אותו. כל מה שמוותרים עליו - מורווח. לקח לחיים

לי זה נישמע מאוד רציונלי

ונכון אבל... ביהדות אומרים:שהלב יסכים לשים את הראש שליט עליו... הבעייה שלא תמיד הלב מסכים/יכול והעיקר והעיקר יש זרימה יש זרימה חזקה מיצווה גדולה להיות בזרימה להיות בזרימה תמיד

hagakora

New member
כל הנחלים זורמים לים אחי

אתה פשוט צריך לבחור נחל. או לחצוב אחד האפשרויות לפניך. רק תדע, שכל דרך שתחצוב, ילכו בה אנשים נוספים.

אייבורי

New member
לא מתמודד

פחדים מנסה להתעלם מהם. יש פחדים שנכנע להם ואז נמנע להגיע למצב שהם מתקיימים. עצב, אין דרך באמת להתמודד איתו, יושב ובוכה. כאב, סופג אובדן, טומן את הראש בחול.

Cגלית

New member
אייב../images/Emo25.gif

האם התעלמות או הסנפת חול מטמינת ראש, אינם מעצימים את הפחדים, הכאב?? בטוחה שאתה מתמודד, לאט ובטוח.. והחול המדובר הוא הדרך שלך להכהות כאב שאינו מטיב או עוצר.. חול בעינייך.. עד... לרגע שתבין שאין כלל ממה לפחד! אין למה להכנע! וכל כאב, זורם, עם דמעות הנשמה.. ומשאיר מקום חדש ופורה לחיוך של רגע קסום חדש

Cגלית

New member
אולי..

עם הדימיון שלהם מפותח.. והחול הוא עוד נתיב אל מפגש זירעי אסוציאטיבי לאמא.. גברים כנשים, מתמודדים עם מצבים בחיים, מה שמחשל ומחזק אותם ואת היופי בחיים}{

למעלה