עם אנשים שקרנים,,,?? לי מאד קשה,
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 23/7/22 #2 נכתב ע"י stavanit: עם אנשים שקרנים,,,?? לי מאד קשה, לחץ כדי להרחיב... הסבירי פרטי ונמקי.
SupermanZW Well-known member 23/7/22 #3 נכתב ע"י stavanit: עם אנשים שקרנים,,,?? לי מאד קשה, לחץ כדי להרחיב... פשוט, לא מאמין להם יותר מהפעם הראשונה שתפסתי אותם משקרים לי.
נכתב ע"י stavanit: עם אנשים שקרנים,,,?? לי מאד קשה, לחץ כדי להרחיב... פשוט, לא מאמין להם יותר מהפעם הראשונה שתפסתי אותם משקרים לי.
גולשת תמיד בשמחה Well-known member 23/7/22 #4 נכתב ע"י SupermanZW: פשוט, לא מאמין להם יותר מהפעם הראשונה שתפסתי אותם משקרים לי. לחץ כדי להרחיב... לפעמים משקרים כדי לכפות שלא תפגע
נכתב ע"י SupermanZW: פשוט, לא מאמין להם יותר מהפעם הראשונה שתפסתי אותם משקרים לי. לחץ כדי להרחיב... לפעמים משקרים כדי לכפות שלא תפגע
אבי בן 1231 Well-known member 23/7/22 #5 נכתב ע"י stavanit: עם אנשים שקרנים,,,?? לי מאד קשה, לחץ כדי להרחיב... לא מסתדר!! מנתק קשר מהר מאוד!!!
נכתב ע"י stavanit: עם אנשים שקרנים,,,?? לי מאד קשה, לחץ כדי להרחיב... לא מסתדר!! מנתק קשר מהר מאוד!!!
Harrington Well-known member מנהל 23/7/22 #6 נכתב ע"י stavanit: עם אנשים שקרנים,,,?? לחץ כדי להרחיב... רואה אותם כצורך קיומי. כלומר, לוקח בחשבון שאנשים שמשקרים הם חלק ממציאות חיינו, בין אם נאהב את זה ובין אם לאו.
נכתב ע"י stavanit: עם אנשים שקרנים,,,?? לחץ כדי להרחיב... רואה אותם כצורך קיומי. כלומר, לוקח בחשבון שאנשים שמשקרים הם חלק ממציאות חיינו, בין אם נאהב את זה ובין אם לאו.