איך אתם מחליטים

איך אתם מחליטים

האם לקחת קורס בהדרכה מתוגברת או קורס רגיל? הרי לפני שהתחלתם את הקורס, עדיין אין לכם את החומר וא"א לדעת אם תצליחו להתגבר לבד או שתזדקקו להדרכה מתוגברת. אני מדברת על קורסים בניהול וכלכלה וסוציולוגיה

Fingertip

New member
לפי תחושת בטן וניסיון...

כלומר, אם בקורסים קודמים מרגישים שההנחיה המוגברת לא מוסיפה יותר מדי בשבילך מאשר ההנחיה הרגילה, אז אפשר להחליט לעבור להנחיה רגילה. או להפך, אם מרגישים שההנחיה הרגילה ממש לא מספקת, ורוצים שהמנחה יסביר יותר את החומר, והמפגשים יותר צפופים, אז בוחרים הנחיה מוגברת. בנוסף, יש גם שיקולי מערכת - קורסים בהנחיה מוגברת תופסים יותר זמן ולכן יש יותר סיכוי להתנגשות... אהד.

אז אם אני עכשיו לוקחת את הקורס

הראשון שלי, עדיף לעשות אותו בהנחיה מוגברת? אני מפסידה שעות עבודה לצורך זה, כי הקורס בבוקר.

FlyMonkey

New member
הנחייה מוגברת.

אני גם ממליץ לקחת הנחייה מוגברת בתור התחלה ... מקסימום אם זה too much תמיד אפשר "להבריז". אני אישית מעדיף לוותר על ההנחיה המוגברת...ולהעזר רבות בפורומים בתלם אבל זה המון עניין של טעם כמו שכבר נאמר כאן :)

ל א ו ר ה

New member
שאלה לגבי התלם...

קוף היקר! איך אני יכולה למצוא את הפורומים שאתה מדבר עליהם ומה זה תלם בכלל? תודה לאורה נ.ב. גם אני נרשמתי לסמסטר אביב לשני קורסים בהנחייה מוגברת!

sanso

New member
מוגברת או רגילה?

אפשר גם לנסות להיוועץ בסטודנטים שכבר עשו את הקורס ולשאול לדעתם. בכל מקרה צודקים אלו שממליצים לך להתחיל עם הנחיה רגילה, זה יתן לך הזדמנות טובה להתרגל לסגנון הלמידה המיוחד של האו"פ.

SilentWave

New member
כמו שאומרים, על טעם ועל ריח

אין מה להתווכח. לפי דעתי בקורס הראשון כדאי לקחת הנחיה מוגברת, כיוון שלפעמים גם אם אתה חושב שתצליח להתמודד לבד עם החומר זה לא ממש מצליח. לכן ליתר בטחון אולי כדאי בשביל פעם ראשונה לקחת הדרכה מתוגברת (שכמובן בסופו של דבר אין חובה להגיע לכל השיעורים גם ככה.. ) גל

V a r d i t

New member
הנחייה מוגברת ../images/Emo45.gif

ברור שאם את מתחילה עכשיו כדאי שתקחי הנחייה מוגברת בתור התחלה, את תראי שעם הזמן והניסיון את תדעי אם כדאי מוגבר או לא... בהצלחה!

sunset*

New member
עוד דבר...

ניתן להרשם להנחיה מוגברת.... אם את רואה שזה יותר מדי אינטנסיבי בשבילך ואין לך צורך בזה , יש לך אפשרות לעבור להנחיה רגילה... אם את עושה את המעבר מרגילה למוגברת.. עד סוף השבוע השלישי של הסמסטר אזי את גם מקבלת את החזר על ההפרש... 205 ש"ח.

תודה ועוד שאלה

תודה רבה לכולכם. שאלה נוספת: נרשמתי לסניף בפתח תקוה רח´ גיסין מישהו יודע עם איזה אוטובוס אפשר להגיע לשם מז´בוטינסקי?

SilentWave

New member
הממ.. ממש לא בטוח..

אבל אני חושב ש 66 נוסע לכל אורך ז´בוטינסקי.

sunset*

New member
גם אני לא בטוחה...

כן, קו 66 נוסע לאורך ז´בוטינסקי..... השאלה כמה מרוחקת המכללה משם? ממה שראיתי באתר דן , יש שני קווים שעוברים ברחוב גיסין: קו 20 וקו 27 ... שניתן להתחבר אליהם בז´בוטינסקי...זה מרחק של 2-3 תחנות אוטובוס. השאלה... מה מרחק ההליכה ברגל? לא יותר פשוט להתקשר אליהם ולשאול?

למעלה