איך אתם לא מתביישים!

T A L is here

New member
בדיוק.. אני באמת לא מבינה מה הרעיון

בלשבת ולבכות על המדינה. צריך להתמודד עם המצב וזה בדיוק מה שהחיילים עושים ברגעים אלה ממש לנו א-י-ן את היכולת להשפיע על האומה אין לנו יכולת לעשות כלום בנידון אחרת כולם היו וזה היה מזמן נעצר.

בנאדם אני מהצפון ומנסה לחיות כרגיל.

מה קרה? אסור טיפה`לה להתנתק מהמציאות הזוועתית הזו? אז נכון, קשה, גמאני מהצפון, אני יושב וכותב. אין בזה כל בעיה. די. רק לנינט והמעריצים אתם נטפלים. למיטב ידיעתי כל הפורומים פעילים כרגיל ודווקא כאן אנחנו דואגים לדון בנושא ולכתוב ברכות ולעדכן. בציפייה שייגמר מהר, להב.

ג ב ש ו ש

New member
אני לא אמחק את ההודעה שלך../images/Emo88.gif

אם כי זה באמת לא במקום,אבל זכותך להביע את דעתך עלינו,אנחנו לא מתרגשים מכל דבר. לדעתי אתה ממש,אבל ממש טועה
אני לא הראשון שאומר לך את זה,אבל דוגרי,מה אתה מצפה?..שפשוט נשב בבית ונבכה על מצב המדינה??. נכון שזה מדאיג את כולנו,אין ספק בכך.אם יש הרוגים/פצועים אנחנו מזדהים עם המשפחות,עם מצב המדינה ומחכים לטוב
אבל בין היתר חייבים להמשיך לחיות ולא לעצור את החיים שלנו בגלל המצב. אנחנו מעבירים את הזמן בכך שאנחנו מצביעים,מדברים על נינט ועל נושאים שונים פה ובכללי בכל פורום. במקרה נפלת על הפורום שלנו,אבל תעבור פורום אחר פורום שהוא מנושאי הבידור במיוחד ותראה במה מתעסקים השאר ולא רק אנחנו. שיהיה לך לילה טוב ושקט...

T A L is here

New member
ומה את רוצה בדיוק שנעשה?

אולי תציעי רעיונות. אנחנו (למרות שחלק כן) גרים במרכז, אין לנו מה לעשות עם העובדה שכמו שאת אומרת "הארץ בוערת" יאללה, עופי מפה - תעשי טובה.

מה לעשות, זה מאד קשה../images/Emo211.gif

אבל החיים ממשיכים, והלב שלנו עם הצפון, אבל החיים ממשיכים. גבי תמיד מעדכן על המצב בפורום, את יכולה אפילו לראות.. לפני שאת כותבת הודעות, קצת טאקט

Hosh17

New member
מה אתה יצור?

אתה זה שחי בבועה. אולי תאחל גם למרכז ולדרום לסבול כמו שאתה סובל? אחח ההתנהגות הישראלית ... אתה אחד האנשים החוצפנים שיצא לי להכיר. תבדוק מה קורה כאן במרכז (אני מהמרכז) ותראה שהחיים לא בדיוק מתנהלים כהרגלם בגלל המצב. כל המדינה עוצרת את הנשימה שלה עם כל קטיושה שנוחתת .. אז כן, אני אחכה עד שנסראללה יתקיף את פ"ת, עד אז אני אנסה לשמור על שפיות . תודה לך חבר'ה תצביעו לגלגל"צ, ההצבעה נסגרת היום בערב ונינט חייבת לעלות למקום הראשון

למעלה