איך אתם הייתם עושים...

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
איך אתם הייתם עושים...

אז אהבתי את הפינה <3 ... וכבר מישהו שאל פה על המסיכה של VADER ואז נזכרתי.. רגע, פעם רציתי להכין חליפה שלו אבל מה שהפריע לי זה היה המגן השחור...(החליפה השחורה עם הפסים שהוא שם מתחת להכל...) זה הדבר היחידי שזה מאוד קשה ומאוד יקר להזמן מאי ביי.. (כמובן חוץ מהקסדה שאחת טובה עולה 600 דולר...) אז השאלה השלי הנה התמונה... איך אתם הייתם מכינים את הביגוד השחור (הזה עם הפסים.. ואני חושב שזה מדמוי עור...או ממש למשקיעים .. אז עור אמיתי...) ?

al19

New member
וכדי שכולם יבינו פה .. איזה חליפה אני מתכוו..

זאת זאתי .. פה בתמונה...

Lady_Voldemort

New member
נראה לי ש

הייתי משתמשת בבד פלסטי כל שהוא או סקא, או ניילון או משהו בנוסח. אולי הייתי מוצאת בד של מעיל דווקא ותופרת ממנו את החליפה.

al19

New member
אני ראשון !!!!!!!!

בגלל שהעור מאוד עבה .. (או הדמוי עור מה שכל אחד הולך עליו) אז דוגמא של חולצה ארוכה לא תהיה אפשרית פה.. יותר קשה לעבוד עם העור.. אני חושב שלתפור את החולצה והמכנסיים זאת לא הבעיה הבעיה היא הפסים האילה.. ואיך עושים אותם. אז אני הייתי לוקח את העור , נותן לו נפח בליינינג.. (שם איזה שהוא יריעת ספוג בינו לבין הLIGNING ושם LIGNING לכל המכנס. והחולצה. זה ייצור את הנפח לאחר מכן שיש לנו חולצה ומכנס כאילו "מנופחים" פשוט .. לצייר (עם עפרון) פסים על גבי הבד.. רק שיהיו ישרים ... ואז לעבור עם המכונת תפירה על הפסים האילה. ולפי דעתי זה ייצור את האפקט הזה...

happy berry

New member
לא בטוח אם זה עובד, אבל ככה אני הייתי עושה.

לגזור את הדמוי עור לרצועות ולחבר בחזרה. ואז לגזור את ה"בד" החדש לפי הגזרה.

coral chan

New member
עשיתי משהו דומה פעם

אני מסתכלת על זה בתור צינורות. לוקחת שני בדים - אחד כותנה\סאטן שיהיה נעים למגע (בד פנימי), ובד בעל מראה פלסטי (בד חיצוני) הייתי תופרת אותם לגזרה הרצויה (חולצה\מכנס), ולאורך כל הבגד עצמו תופרת פסים פסים במרחב של 3 ס"מ. בסוף העבודה, לפני המכפלת התחתית, הייתי מכניסה בעזרת מכחול\מסרגה אקרילן לצינורות-פסים שיצרתי בתפירה רגילה, וככה זה מתנפח ומקבל צורה עגלגלה כל כמה ס"מ מחדש.

al19

New member
נשמע מעניין

אבל האקרילן לא הופך את זה לממש ממש חם ? ועוד משהו את תצטרכי מסרגה באורך מטר וחצי שתגיע לך לכל האורך ... לא ?

coral chan

New member
כשאני עשיתי את זה...

לקחתי שאריות בדים, קיצצתי אותם לגודל קטנטן והכנסתי. חם? ברור. כל שכבת בד שאתה מוסיף על עצמך זה חם. אבל קוספליי מעצם הגדרתו זה לסבול. אז תמצא מקל עץ ברחוב. זה לא באמת בעיה למצוא משהו דק, ארוך וזמין. בחנויות טמבור יש כאלו מקלות עץ דקיקים לכל מיני דברים, מאוד ארוכים.

al19

New member
״זה לא בעיה למצוא משהו דק ארוך וזמין״

פשוט זה חובה להדגיש את המשפט הזה.. אבל כן ... יום שני אני הולך לתופרת ...

OdeChan

New member
מרשמלואים שורפים מודבקים יחד~

D: וברצינות: כבר אמרתי כמה שאני אוהבת דמוי עור? לא צריך לעשות לזה מכפלות D: הייתי תופרת בד כותנה לגזרה ואז תופרת פסים מדמוי עור מעל. ובשביל לגרום לזה להבריק אז שכבה של לקה שלא תתפורר כשזזים על העור XD

למעלה