איך אתם בבוקר?

רננהלי

New member
איך אתם בבוקר?

קמים בשמחה ליום החדש? עייפים ובקושי פותחים עיניים? משהו באמצע?

אני קמה מאוד מוקדם,כפי שרואים

לרוב אני קופצת ועירנית בין רגע,אבל יש לי את הימים שאני בקושי קמה אבל מהרגע שמתעוררת-מתקתקת עניינים. בתכל'ס יכולתי להתעורר 10 דקות לפני שיוצאת כי מתארגנת מהר. הקטע הכי הזוי שאני קמה כל יום בחמש וחצי וביום החופשי שלי אני תמיד קמה יותר מוקדם טבעי. ולאחרונה סופסוף התחלתי לקום טיפה יותר מאוחר,לכיוון שבע וחצי, בשבתות שזה ממש שיא בשבילי...

כמובן שאני קמה בשמחה

ואומרת לעצמי: איזה יופי, עוד יום של עבודה שבקושי אפשר לנשום בה מרוב העומס, איזה כיף העומס הזה שמוסיפים לי עליו עוד ועוד, ממש תענוג, כאבי הגב והידיים מההקלדה והשכר הוא בכלל הדובדבן שבקצפת, שכר מינימום כמובן כמו שצריך... (כן, אני במצברוח של ציניות על הבוקר).

אווופפפף! אולי תחליטי שאת עושה שינוי ודי??

פשוט תגייסי את כל הכוחות לשינוי במקום עבודה או שיפור?

יותר טוב היום,מותק?

כשהבנתי שאני קמה כמו שאת מתארת, חתכתי ועזבתי את העבודה למרות הקושי ואין מאושרת ממני מהצד הזה.

גם אני "חתכתי" על מקומות כאלה בעבר

וקמתי והלכתי ואז היו תקופות ארוכות שבהן לא מצאתי עבודה, על כל המשתמע מכך (חריגה ממסגרת האשראי, טלפונים זועמים מהבנק, צ'קים חוזרים וכו') עם כל כמה שרע, ממש לא בא לי לחזור לתקופות האלה של חוסר עבודה. מילא אם היו מפטרים אותי אז הייתי זכאית לפיצויים ולדמי אבטלה כך שהייתי יכולה קצת לנשום תקופה מסוימת. הבעיה היא שאין סיכוי שיפטרו אותי..

רננהלי

New member
גם אני חתכתי ככה

בכמה מקומות עבודה ואז לאט לאט הסתבר לי שיכול להיות מאוד שזה אני ולא המקום. כי אם לא טוב לי בכמה מקומות בערך אותם הדברים,אז כנראה שיש בי משהו שצריך לשנות ולאו דוקא בעבודה. (למרות שכן עליתי לאט לאט בשכר בחיפושים שלי, לא הסכמתי לרדת) ועכשו אני חושבת שאני אישית צריכה לעבוד על העניין הזה של לקבל את מקום העבודה שלי ולא לחשוב שאני עם רגל בחוץ כל הזמן. אבל זה הפן האישי שלי. פשוט רציתי להדגיש שיש כל מיני סיבות למה לעזוב/לא לעזוב מקום עבודה

רננהלי

New member
אני ממש גרועה בבוקר

ותמיד הייתי. לא משנה למה אני קמה בבוקר. אפילו ביום חופש אני שונאת לקום בבוקר. נראה לי שיש לי משהו עם המעבר הזה בין שינה לערות שקשה לי. גם ללכת לישון אני לא אוהבת בלילה. לא כל כך ברור אבל כנראה השינוי מצב הזה קשה לי. אז זה נכון שאני כנראה בן אדם של לילה. ואני טובה מאוד ומחודדת בלילה, ויש לי יכולת לסחוב עייפות ועדיין לתפקד. אבל זה יותר מזה. אי אפשר לדבר איתי בבוקר. אני די עצבנית באופן קבוע,שותקת מתארגנת בכוח וזהו. מה שמוזר עכשו זה שיש לי ילדים ואני תוהה איך הם מגיבים לבוקר. לפעמים, ואז זה הכי כיף,הם קמים עם מצב רוח,מדברים מספרים סיפורים,צוחקים,משחקים. אבל לפעמים הם קמים בדיוק כמוני,עצבניים,פרצוף חמוץ,כל דבר מתבכיינים,אי אפשר לעשות כלום. הלואי והייתי יכולה לקום בבוקר עם שמחה ושיר בלב. אני מקנאה באנשים שהם אנשים של בוקר וקמים מוקדם באופן טבעי.זה כל כך לא אני. למרות שאני מוכחרה להגיד שזה קצת השתפר אחרי שנולדו הילדים. כי אם פעם זה היה עניין של שינה, שפשוט רציתי לישון עוד. אז היום זה לא אופציה בכל מקרה,גם ביום חופש. בכל מקרה הילדים קמים אז גם אני. ובכל מקרה גם בלילה אני יכולה לקום אליהם,אז השינה שלי הפכה אחרת. פתוחה יותר,מוכנה לקבל אל תוכה כל מיני מקרים ומצבים (משונה להגיד את זה,אבל זה ככה) ומתוקף זה התרגלתי ונהיה לי יותר קל בבוקר. למרות שעדיין קשה לקום לעבודה,במיוחד ביום ספיציפי שהוא יותר עמוס וקשה לי.

אז את כמוני

שמעתי על טכניקה של להדליק מוזיקה שמחה בבוקר למצב הרוח פעם אחת ניסיתי וזה באמת עזר ! אם הייתי גרה לבד, הייתי מיישמת את זה יותר ... יום אחד...
ממליצה לך לנסות , אולי עוד תופתעי !

קצת קשה לי לקום בימים הגשומים

עבודה שלי לא מלהיבה אותי בטירוף(אני עוזרת בית), אבל גם לא עושה לי רע. יש לה את היתרונות שלה. הייתי שמחה לקום שעה יותר מוקדם. אני עובדת על זה. היום היה לי יום קצת הפוף...לא קמתי כמו בן אדם וגם עבודה לא זרמה במיוחד. בצהריים ראיתי מגג של דירה שבה עבדתי יונק דבש וגם בז אז קצת התעודדתי. אני חובבת ציפורם לא קטנה. יונק הדבש hummingbird סגולות יונק הדבש קשורות בשמחת חיים, יופי, אהבה וקסם. יונק הדבש היא ציפור שיר קטנה מאוד. זוהי ציפור סקרנית וחקרנית, המתנועעת ללא הרף ותרה אחר מזון. היא בודקת כל חידוש בטריטוריה שלה - לרבות פרחים חדשים. עפה בין הפרחים, שותה את צופם, משחקת במים, משתעשעת ומתגוששת עם חברותיה לשם תרגול והנאה. היא קשורה לשמחה, עליזות ולתענוגות החיים, לפרצי אנרגיה וסחרור חושים. יונק הדבש מרפרף בכנפיו, דבר המאפשר לו לנוע בכל הכיוונים - קדימה, אחורה, לצדדים, ואף לרחף במקום. את המעוף לאחור ניתן לקשר ליכולת לחקור את העבר. זוהי ציפור קלילה, מהירה ומיטיבה לעוף. היא נודדת בעקבות האקלים החם אלפי קילומטרים באופן רצוף. תכונות אלו מרמזות על קסם ויכולת להשיג את שנראה כבלתי אפשרי. היא ניזונה בעיקר מצוף הפרחים ומלמדת על סגולות ריפוי הקשורות בפרחים ומבוססות על ריחם, צבעם ותכונותיהם. יונק הדבש מקושר גם לממלכת הפיות, ויש שראו בציפור הזו מלכת המכשפות וייחסו לנוצותיה איכויות של קסם. בשל האמונה כי נוצותיה פותחות את הלב ומקרבות אהבה, נהגו להשתמש בהן לעשיית קסמים הקשורים באהבה. צבעיה מרהיבים ומקושרים גם אל הקשת בענן, היא קשורה ביופי, אסתטיקה, הרמוניה, אומנות ומוסיקה שמימית. יונק הדבק בונה את הקן מתוך הקפדה על עיצובו וייחודו. יונק הדבש ציפור שמתקשרת לחופש השומרת בקנאות על עצמאותה. אינה מסוגלת לחיות בשבי ובכלוב. היא מסוגלת להיכנס לתרדמת לילה. בזמן זה יורד חום גופה והיא נחה. מלמדת לקחת פסק זמן למנוחה ושינה עמוקה. יונק הדבש מזכיר לכם לצחוק, לזרום בצורה הרמוניה, להקשיב למוסיקה וליהנות מקסם החיים. יונק הדבש מביא להארה והתפרצות של אנרגיה שיכולה להרעיד את החושים שלכם. הוא מלמד על שמחת חיים ללא שיפוטיות, הבאת שמחה לאחרים ואיחוד אנשים, תוך הפקת המיטב שבהם במערכות יחסים. מכיוון שיונק הדבש יכול לרפרף ולעמוד במקום, הימנעו ממצב של לעשות הרבה רוח ללא תזוזה והתקדמות. כמו יונק הדבש שעובר מפרח לפרח ואוסף עבור עצמו את מה שהוא צריך, תלמדו לאסוף מכל מצב וחוויה את מה שיכול לתרום לכם, והמשיכו הלאה.

אורן oren

New member
קם בכל בוקר מאושר...

אומנם בחודש וחצי האחרונים אני מתעורר כל יום ב 6 בבוקר לפחות והולך לישון בסביבות השעה 12 בלילה, ובין לבין אני כל היום בבית בלי לעשות דברים אחרים מלבד סידורים (בכל יום משהו אחר) וכל זאת בגלל פציעה אבל אין יום...גם הקשה ביותר שיהיה שאני לא מודה על הזכות להיות...פשוט להיות :))

רננהלי

New member
אז ספר לנו איך אתה עושה את זה

איך מגיעים למצב שבו קמים מאושרים כל בוקר? ורפואה שלימה במהרה

אורן oren

New member
החיים ממש לא קלים...

עברתי כבר לא מעט משברים...אחיין שנפטר בגיל שנה ועשרה חודשים...גירושים...זוגיות חדשה...שברון לב...ניסיון התאבדות...אלכוהוליזים...שוב זוגיות חדשה...ועוד אחת שהתנפצה לרסיסים...חתונה שנייה וילד שממלא את חיי באושר...ולכל אורך הדרך קשיים כלכליים וחובות שלא מרפים...זה בגדול הלך חיי ובכל זאת ולמרות זאת בכל בוקר אני מודה על היכולת שלי להיות קיים... אני למדתי עם השנים לחיות בידיעה שכל מה שקורה צריך לקרות והכל לטובה...גם הדברים הרעים ביותר שיקרו לי אני אגיד תודה, כזה אני. אבל אני יודע שזה משהו שקשה להגיד ולהסביר למי שעברה נניח התעללות מינית...לך תסביר לה שזה לטובה...מה בדיוק פה לטובה? אבל אין לי פשוט הסבר אחר

אני טיפוס של לילה..

בוקר לא בשבילי.. כל היצירתיות באה אליי בלילה, ובבוקר יכולה להתעורר בקלות אבל בכל זאת ,זה לא זה, מעדיפה למשל ללמוד בלילה או לצפות בסרטים בבוקר אין מה לעשות כי המוח שלי עדיין לא מספיק ערני לפרודוקטיביות

למעלה