איך אפשר לסיים שבוע...

akirekaeru

New member
איך אפשר לסיים שבוע...

בלי סכמ"ש? משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

akirekaeru

New member
אני

משהו טוב שקרה השבוע? שיחקתי Machinarium עד שיצא לי עשן מהראש. וסיימתי. משהו רע שקרה השבוע? התחלות של מריבות עם חברי לעבודה. שיר השבוע: מצד אחד יש את כל הסיימון וגרפונקל שהיו בנגן של לאה, אבל לניל היה שבוע פורה - http://www.youtube.com/watch?v=LvrCoDZUwRg סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: איך לא - http://www.youtube.com/watch?v=A6TZlXReetw ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הפילגש האחרונה - ספר האוטובוס החדש. בילוי השבוע? כן, הא? התחדשות השבוע? "כשף של דיו", שעוד לא קראתי, משכורת של ארבע ספרות, ועוד משהו שאני לא זוכרת מהו. ציטוט השבוע? "טנקיני. זה גורם לך להראות כמו טנק?" קוספליי השבוע? היה לי משהו יפה, לא מוצאת אותו כרגע. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מתנה לגוני, סקיצה-מבוססת-תמונה (שאני מנסה לצבוע עכשיו במחשב), ועוד קצת כלום בקוספליי. למה מצפה בשבוע הבא? שבועות.. בו אני אעשה קצת יותר )בתקווה).

CibiHeart92

New member
יאללה, די יבש לי

משהו טוב שקרה השבוע? נעלם לי הארטבלוק בזכות טרי, הרצאה אצל אנימטור מצוין, הוזמן הארטבוק ה-23 משהו רע שקרה השבוע? הרבה לחץ שיר השבוע: רפסודה בכחול
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ברוס הגדול מכולם, טייגר & באני, והסרטונים של יובל נתן ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דוגס
בילוי השבוע? כנראה שהמפגש בשלישי התחדשות השבוע? כנראה הארטבוק שבדרך ציטוט השבוע? "אז כל הדברים הרעים שקראו להיינה? בואו נחשוב שכל זה, רק שאתה ממש חסר תועלת. ג'ובאני! D: " זה וכל התרגום הטרולי של שרון קוספליי השבוע? ביאטריס בתור גרל רוקדת על נדנדה. כן, ביאטריס, הסרטון וידאו הזה קיים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הלוליטה קיבלה צורה
למה מצפה בשבוע הבא? מפגש, מצעד, יום הולדת אדם שעשה לך את השבוע? טרי~ תמונה? פררראן~

S.Riddle

New member
מסכמ"שת!

משהו טוב שקרה השבוע? מרי ואני דפקנו עבודה ועוד עלול להיות לנו קוספליי לשבועות XD;; משהו רע שקרה השבוע? יותר מדי עומס בלימודים שאני לא מנהלת כמו שצריך. :-\ פלוס שברתי כמעט כל חלק אפשרי במכונת תפירה לפחות פעם אחת וכופפתיי איזה יותר מ-10 מחטים......... ~____~ שיר השבוע: I Just Had Sex / Lonely Island Ft. Akon סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סקאי איצ'י
והעונות הראשונות של האוס
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קויסורו בוקון *_* בילוי השבוע? סופ"ש תפירה עם מרי~ התחדשות השבוע? אין לי כסף, עזבו אותי ;; ציטוט השבוע? מרי: Pedophilia should be allowed! ....וזהו. אני חושבת שזה מסביר את עצמו.
קוספליי השבוע? אני רוצה להאמין ששל מרי ושלי ;;;;;;;;; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפירה של הקוספליים של מרי ושלי. הייתי אומרת שאנחנו ב-70% על הקוספליי שלי, ומשהו כמו 40% של מרי... למה מצפה בשבוע הבא? מפגשוטס! אדם שעשה לך את השבוע? מרי
תמונה? בעבודה אין תמונות מעניינות. :(

rocket

New member
מממקיייי

משהו טוב שקרה השבוע? כלום -_- משהו רע שקרה השבוע? שבוע רע. קשה לתאר אותו בלי להיכנס לחפירות. שיר השבוע: הפתיחה הראשונה של נאנא. פשוט תקועה בראש כל השבוע... סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: kuragehime
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עיתונים פה ושם בילוי השבוע? נראה לי שיצאתי לאכול משהו בחוץ, בחיי שאני לא זוכרת אם זה היה השבוע או שבוע שעבר התחדשות השבוע? קיבלתי את הפאה השניה שהזמתי היום. ואיתה אני הולכת להגיע למפגש קוספליי מסתבר ~ ציטוט השבוע? לא זוכרת :/ קוספליי השבוע? שמרתי איזה קוספליי ממש מהמם של דמות שאני לא מכירה אבל זה במחשב בעבודה ואני בבית לשם שינוי XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי לתפור, אתמול בלילה. ויש לי מסכה כמעט מוכנה בעזרתה של שירה ~ למה מצפה בשבוע הבא? מפגש, מצעד הגאווה, אולי המפגש הלילי בירקון גם אדם שעשה לך את השבוע? החברים שלי. התכלס, מה היתי עושה בלעדיהם .. תמונה? נופ.

HetareFlora

New member
סכמו"ש

משהו טוב שקרה השבוע? הפיאות שלי בארץ! *_* והזמנתי עוד שתיים. משהו רע שקרה השבוע? ספורט ביום ראשון. |: הרגשתי מזעזע איזה 3 ימים. שיר השבוע: האמת שאני לא ממש בטוחה. אני אלך על משהו של קולדפליי ששמעתי ברדיו אתמול .~. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי אנימה!! .ם. אמג. וגם פרק 2 של בסט לאב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סקאיצ'י האטסוקוי *_* וכמעט סיימתי את הספר הראשון של אנדר. .~. בילוי השבוע? אצל תאיר בשבת~~ התחדשות השבוע? אממממ...... תוכניות קוספליי וזה? D:" ציטוט השבוע? בטח משהו מאתמול. קוספליי השבוע? http://img.photobucket.com/albums/v726/Melodi_Koko/June_May_Cloth_Road_by_tamarpg.jpg זה פשוט עוצר נשימה. ואני SUCKER לגמריי כשזה מגיע לעיצובים עם פרחים. .ם. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שתי פיאות מסופרות, המשכתי את הקוספליי לקיץ והתקדמתי עם וירג'יליה כמה שיכולתי. ^_^ אה וציירתי דמות שלי אחריי המון זמן שלא ציירתי. למה מצפה בשבוע הבא? לקבל את הפיאות שלי *_* ולהמשיך לתפור אדם שעשה לך את השבוע? הבנות אתמול 3> אבל בתכלס היה לי שבוע נורא נחמד בלי קשר, ASIDE השרירים התפוסים.

Lightning9

New member
ברברה סטרייסנד

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי ספרות! סופ"ש כייפי באשדוד וחזרתי לעבוד בצומת סוף סוף! משהו רע שקרה השבוע? טרטורי צבא. יום שלם ומבוזבז בתל השומר /: שיר השבוע: ברברה סטרייסנד סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בוז לא ראיתי כלום השבוע! כלום!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי היום ילד 44, אבל זה שבוע חדש אז לא נחשב. בילוי השבוע? סופ"ש אצל גלב באשדוד ^_^ היה כיףףףף התחדשות השבוע? תיק שרציתי חודשיים ועצרתי את עצמי מלקנות כי הוא היה יקר. ואמא המלכה קנתה לי אותו ♥ ותחתון לבגד ים :) ציטוט השבוע? "את בטוחה שהשריון מתכת והקסדה יכנסו לך לתיק?" אבא בתגובה על זה שאני נוסעת לאשדוד XD כי מה, מסוכן שם! קוספליי השבוע? לא שמרתי כלום תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא עושה כלום למפגש. אז אפשר להיות פדלאה בכיף! למה מצפה בשבוע הבא? עבודה עבודה עבודה, מפגש! חופש שבועות שיעשה לי סופ"ש ארוך שאמור להיות מהמם לגמרי אדם שעשה לך את השבוע? גלב D: תמונה? חוחוחוחוחו I'M FAT :D

למעלה