אותי רק הטבע מוציא מריכוז
היי משוטט יקר, כל כך שמחה שיש לך עם מה לשתוף את העיניים זה חושוב וזה כיף לבוא לעבודה ככה שיש למה לחכות, אצלי בעבודה רק החרמון מוציא אותי מריכוז
אבל בימיים האחרונים אני לא בריכוז בלי שום קשר, בחמישי האחרון סיפרתי לסבתא שלי עלי, בכלל יום חמישי היה מטורף, בבוקר שירדתי לשתות קפה עם סבא וסבתא אז סיפרתי לסבתא כסבא לא היה כי היא התחילה לשאול מה אני עושה בת"א ואם יש לי חבר, אז אמרתי שאין לי חבר יש לי חברה, היא לא ממש הבינה, ואז שאלה אם החבר הקודם שלי עד כדי כך פגע בי שאני הולכת לבנות, היא אמרה שזאת דרך לא נורמאלית, אבל זאת הדרך שלי. היא אמרה לי שלא תהיה לי משפחה וילדים ומסכנה אמא שלי. ופה זה נגמר... עד לאתמול אחרי השיחה איתה הלכתי לטיול עם החברה שלי 16 קילומטר מנחל יגור ועד בית אורן ואמא שלי באה לקחת אותנו מסוף הטיול לתחנת הרכבת... הייתה פגישה דווקא דיי נעימה בסך הכל
אתמול סבתא שלי שאלה אותי אם אני יהיה ביום שישי בארוחה אמרתי לה שלא, שיש לי את החתונה בשישי ומשם אני וחברה שלי נוסעות לת"א היא אמרה שאם זה היה החתונה שלה היא לא הייתה מסכימה שאני אבוא איתה, ושהיא חושבת שאני צריכה לעזוב את ת"א ושאם סבא היה יודע הוא היה מת. בערב דיברתי עם אמא שלי, סה"כ נורא קשה לה ואני מבינה אותה, היא מאשימה את החברים שלי שלא עצרו את זה היא מאשימה את ת"א, היא מפחדת שאני לא אמצא עבודה בחינוך כי אני לסבית והורים יכולים לעשות בעיות כי הם לא ירצו שאני אחנך את הילדים שלהם ושתמיד קודם כל יבוא התואר לסבית ואחרי זה כל דבר לא משנה איזה בן אדם מדהים אני... וחוץ מזה היא אמרה שהיא רואה שהחברה שלי מדהימה ואם היא הייתה גבר היא הייתה רוצה בדיוק כזה גבר בשבילי. ובנוסף היא אמרה שקשה לה לראות שכולם חוץ ממני ואחותי באים לאורחה אצל סבתא עם חברים וכולם יורדים זוגות זוגות ורק אנחנו לבד, ואולי צריך שאני אבוא איתה לאורחה ושנפסיק להתחבא, אבל אז היא שאלה אם גם סבא יודע, אמרתי שלא, והיא אמרה בדיוק מה שסבתא אמרה זה בטח יהרוג אותו. היה לי לא פשוט לשמוע את מה שאמרה שהלוואי לא הייתי לסבית שדברים היו אחרת, בכיתי הרבה היה לי לא קל ועדיין לא קל, אני מאוד אוהבת וקורבה למשפחה שלי וכואב לי שכואב להם בגללי, אבל יש דברים שלא יכולים להשתנות. וכרגע במקום להתרכז בעבודה שלי ולא חסר כזאת, אני כותבת .... משחררת מוציא ופורקת את כל מה שעל הלב שלי... שלכם בופיק