איך אפשר להתרכז

איך אפשר להתרכז ../images/Emo35.gif

ערב טוב לכולם, כמה כיף לגלות נווה מדבר
באצמע כל היובש הזה
במקום העבודה יש מעט מאוד במה לשטוף את העיניים
(ולכן אפשר להתרכז בעבודה
). היום, במהלך מעבר לחדר חדש, התשייבתי ומולי פתאום...וואו
בחור ח-ת-י-ך, ממש
. הוא רק הגיע, ייבוא חדש מחו"ל - יש פרוייקט שמאורגן על ידי קרן עולמית שמביאה יהודים מכל העולם לישראל על מנת לעבוד פה מספר חודשים, ובין לבין יש להם פעילויות, הרצאות ומורשת, והדבר מסובסד על ידי הממשלה. בקיצור - סחתיין גדול
לממשלה שהביאה את הבלונדיני הזה בדיוק לחדר שלי, עד שנאלצתי לפתוח חלון, שיהיה לי קצת אוויר
. ואיך אתם שוטפים את העיניים

E W

New member
קרה גם קרה

אבל זה נגמר לצערי. כשהתחלתי לעבוד לפני שנתיים במקום הנוכחי קלטתי איזה בחורון שעבד במשרת סטודנט אצלנו. אחרי כמה חודשים שיצאתי מהארון בעבודה המניאק גם התחיל לפלרטט איתי. הוא חתיך - הורס- בלונדיני... ואז פתאום בינואר נגמר לו החוזה והוא נעלם מהשטח. המזכירה שלי ידעה שהוא יכול להוציא אותי מאיפוס
פשוט לא יכולתי להתרכז. באחד האירועים של החברה, כשבעלי היה איתי, גם לו נתפס הצוואר
מאז יש רק או כונפות או מכוערים. אני מחכה שאני אוכל לשכור עוד עובד ואז כבר יש לי מועמד שאני אוכל לרייר עליו

קבוצת תמיכה ../images/Emo122.gif

מעניין...גם פה הבחור הוא חתיך-הורס-בלונדיני, גם פה אי אפשר להתרכז וגם פה כל השאר מכוערים לאללה...
מוכר

בופיק

New member
אותי רק הטבע מוציא מריכוז

היי משוטט יקר, כל כך שמחה שיש לך עם מה לשתוף את העיניים זה חושוב וזה כיף לבוא לעבודה ככה שיש למה לחכות, אצלי בעבודה רק החרמון מוציא אותי מריכוז
אבל בימיים האחרונים אני לא בריכוז בלי שום קשר, בחמישי האחרון סיפרתי לסבתא שלי עלי, בכלל יום חמישי היה מטורף, בבוקר שירדתי לשתות קפה עם סבא וסבתא אז סיפרתי לסבתא כסבא לא היה כי היא התחילה לשאול מה אני עושה בת"א ואם יש לי חבר, אז אמרתי שאין לי חבר יש לי חברה, היא לא ממש הבינה, ואז שאלה אם החבר הקודם שלי עד כדי כך פגע בי שאני הולכת לבנות, היא אמרה שזאת דרך לא נורמאלית, אבל זאת הדרך שלי. היא אמרה לי שלא תהיה לי משפחה וילדים ומסכנה אמא שלי. ופה זה נגמר... עד לאתמול אחרי השיחה איתה הלכתי לטיול עם החברה שלי 16 קילומטר מנחל יגור ועד בית אורן ואמא שלי באה לקחת אותנו מסוף הטיול לתחנת הרכבת... הייתה פגישה דווקא דיי נעימה בסך הכל
אתמול סבתא שלי שאלה אותי אם אני יהיה ביום שישי בארוחה אמרתי לה שלא, שיש לי את החתונה בשישי ומשם אני וחברה שלי נוסעות לת"א היא אמרה שאם זה היה החתונה שלה היא לא הייתה מסכימה שאני אבוא איתה, ושהיא חושבת שאני צריכה לעזוב את ת"א ושאם סבא היה יודע הוא היה מת. בערב דיברתי עם אמא שלי, סה"כ נורא קשה לה ואני מבינה אותה, היא מאשימה את החברים שלי שלא עצרו את זה היא מאשימה את ת"א, היא מפחדת שאני לא אמצא עבודה בחינוך כי אני לסבית והורים יכולים לעשות בעיות כי הם לא ירצו שאני אחנך את הילדים שלהם ושתמיד קודם כל יבוא התואר לסבית ואחרי זה כל דבר לא משנה איזה בן אדם מדהים אני... וחוץ מזה היא אמרה שהיא רואה שהחברה שלי מדהימה ואם היא הייתה גבר היא הייתה רוצה בדיוק כזה גבר בשבילי. ובנוסף היא אמרה שקשה לה לראות שכולם חוץ ממני ואחותי באים לאורחה אצל סבתא עם חברים וכולם יורדים זוגות זוגות ורק אנחנו לבד, ואולי צריך שאני אבוא איתה לאורחה ושנפסיק להתחבא, אבל אז היא שאלה אם גם סבא יודע, אמרתי שלא, והיא אמרה בדיוק מה שסבתא אמרה זה בטח יהרוג אותו. היה לי לא פשוט לשמוע את מה שאמרה שהלוואי לא הייתי לסבית שדברים היו אחרת, בכיתי הרבה היה לי לא קל ועדיין לא קל, אני מאוד אוהבת וקורבה למשפחה שלי וכואב לי שכואב להם בגללי, אבל יש דברים שלא יכולים להשתנות. וכרגע במקום להתרכז בעבודה שלי ולא חסר כזאת, אני כותבת .... משחררת מוציא ופורקת את כל מה שעל הלב שלי... שלכם בופיק

yosef 30

New member
באיזו מהירות אנחנו נוטים להרוג בני אדם

היי בופיק יקירתי ראשית אני רוצה לשלוח לך חיבוק חם ואוהב
אני חושב שאת מאוד אמיצה ואני מאוד שמח בשבילך שאת מתחילה לצאת אל אוויר העולם ולהרים את הראש מעל פני הים. אין ספק שבתוך תהליך היציאה מהארון אנחנו שומעים לא אחת אכזבות מצד ההורים שלנו, כמו שאת משתפת אותם בכמה שטוב לך, וכמה שאת מרוצה ובמי שאת כך גם הם משתפים אותך בהרגשה שלהם. נכון, זה לא תמיד תואם את הציפיות שלנו - התגובה של הסביבה. סבא לא ימות כלכך מהר, כמו שאבא שלי לא מת כלכך מהר כמו שחשבתי. אף אחד לא מת מידיעה שהבת/בן נכדה/נכד הם הומולסביים. זה שסבתא שלך מכירה אותו הרבה שנים זה בסדר גמור, אך זה לא אומר שמישהו באמת יכול לדעת מה תהיה תגובתו אלא אם כן הוא מצהיר ואומר או אמר את דעתו על יחסים הומולסביים ומשם מגיעה המסקנה. יש לנו נטייה לגונן ייתר על האנשים סביבנו, וזו טעות. אם לך יש רצון שסבא שלך יכיר אותך ללא מסכות. ואת חושבת מתוך מחשבה מעמיקה שהוא אכן יהיה מסוגל לעמוד בזה אני הייתי בוחר לספר לו. יש משהו בדברים שאת משתפת אותנו שניתן להבין שיש חשיבות ומשמעות במשפחה שלכם לשיתוף. את תמיד משתפת אותנו בשיחות עם אימך ואביך ועכשיו עם סבתא. ואני לא מתרשם שזה יהיה כזה סיפור גדול. נשמע שיש הרבה אהבה ביניכם במשפחה והקשבה וקבלה. אני חושב שעליך לחשוב על הנושא עוד קצת ולברר עם עצמך מה את באמת היית רוצה. שולח לך חיבוק ענק. וכמובן שאת מוזמנת עם בת זוגתך לקפה אצלי בבית. אשמח לראותך. באהבה גדולה ובברכת אור ואהבה יוסף.

בופיק

New member
בוקר טוב ליוסף יקירי,

איזה כיף לראות ולקורא את התגובות שלך תמיד יש נקודות חדשות למחשבה. תודה רבה על החיבוק הוא בהחלט מאוד חשוב לי... ההורים שלי הם באמת הורים נהדרים, הם באמת רוצים שיהיה לי טוב, גם אמא בעצמה אמרה את זה בסופו של דבר מה שחשוב לה זה שאני יהיה מאושרת. אני מבינה שקשה להם, כי גם לי קשה, אני שלמה עם עצמי, אבל עוד מחפשת חיזוקים מהסביבה. אני יודעת שקשה להם ואני מאוד רוצה להיות שם בשבילם, למרות הקושי שלי. קשה לי לשמוע שאני מאכזבת אותם. או שאני גורמת לכל התקוות שלהם והחלומות שלהם לגבי להתנפץ... אמא שלי בסה"כ הייתה מאוד רוצה שיהיה לי טוב ומפחדת שהיותי לסבית תהפוך לי את החיים לחיים מסובכים וקשיים ועם מאבקים של יציאה מהארון כל החיים. בקשר לסבא שלי, יש לי אותו קשר מאוד קרוב, ונכון כולם שומרים, אבל לא סתם, הוא חולה לב ומאוד רגיש וכל דבר יכולה לגרום לו באמת להתקף, לא יודעת אם מוות, אבל זה לא טוב ללב החלש שלו. לגביו אני באמת לא יודעת להחליט אם לספר או לא, מפחדת עליו. זה לא יהיה סיפור גדול, קצת קושי ומותר להם... אני חושבת שזה פשוט לא בא בתקופה טובה כל שלי, אני מאוד מאושרת בזוגיות שלי, אבל קצת מפחדת מהשינויים בחיים שלי בנושא המגורים והלימודים. סיימתי ללמוד ואני מאוד מתלבט מה להמשיך ללמוד עם בכלל ואיפה. החברה שלי מאוד הייתה רוצה שאני אמצא איזה סידור בצפון כי היא רואה שהוא עושה לי טוב והיא מרגישה שבת"א אני קצת כבויה, אבל בתכלס הנסיעות הורגות אותי ואין טעם להוציא עוד שכר דירה כשאני פה אולי יומיים שלושה. אז כנראה אתחיל ללמוד הוראה של חינוך מיוחד באורנים ואחזור להורים בחיפה ליומיים שלושה ואת שאר השבוע אני יעשה איתה בת"א. ואני יותר מאשמח להיפגש איתך
השבוע אני עושה סופ"ש דיי קצר בת"א, אבל בשבוע שאחריו אני כבר יהיה כמה ימים טובים כי לקחתי חופש... יוסף, תודה על הכל
על ההקשבה, את התגובות, זה פשוט כיף
חיבוק ענק ענק חזרה בופיק

איך מחליטים ../images/Emo35.gif

היי בופיק, החיים שלך תמיד מלאים כל כך - בדביםר שאת עושה וגם באופטימיות. הפעם, את נשמעת מוטרדת יותר. יכול להיות שבזמן האחרון יש לך כמה קשיים במקביל וזה גורם לויכוחים או פערים להיראות גדולים יותר ? התקופה הנוכחית עמוסה יותר ? בחלק מהמקרים, כשאנחנו חושפים את הבחירה המינית שלנו לקרובים אלינו, הם מרגישים שמשהו בהם 'מת' ומשהו חדש נולד. מה שהם הכירו עד עכשיו הוא כבר לא מה שיהיה מעכשיו והלאה. אבל החרדה והדאגה באים מכיוון שאיכפת למשפחה שלך ממך וזה נעשה כי איכפת להם ממך. נשמע שיש לך הרבה החלטות לקבל...איך את בקבלת החלטות
מה שלא יהיה, תעדכני פה - נשמח לשמוע.

yosef 30

New member
שבוע טוב בופיק אהובתי

תודה רבה על הפידבק שלך. אני שמח שהחיבוק עושה לך טוב קחי עוד אחד
. אני חושב שהורייך נותנים לך חיזוק בזה שהם אומרים לך שבסופו של דבר הם רוצים שתהיי מאושרת. ברגע שהם אומרים שהם מאוכזבים -זאת ההאכזבה שלהם, לא שלך, ולא ממך. האכזבה שלהם זה שהם עכשיו עומדים מול המחשבות שלהם, מול רצון קולקטיבי לראות את הבת מתחת לחופה, כאילו שרק זה יהפוך אותנו באמת למאושרים. האכזבה היא לא ממך, אלא מהאפשרות שהם לא יחוו את מה שהם רצו - אותך אני מאמין שהם אוהבים כמו שאת ומי שאת. חשוב שתדעי לעשות את ההפרדה הזאת, אין טעם לסחוב על עצמך מעמסה כלכך גדולה. את רוצה להגן עליהם וזה בסדר, אך אל תסחבי בשבילהם את מה שהם נועדו ללמוד - תני להם את האפשרות הזאת. אותו דבר אמא שלך רוצה להגן עליך בזה שהיא אומרת שהיא פוחדת שעכשיו בתור לסבית החיים שלך יהיו קשים. ועם גבר אין התמודדויות
אין בעיות שצריך ללמוד לפתור אותן
ועוד איך יש
אני לא נאבק היום לצאת מהארון. אין לי בעיה עם היותי גיי. מדוע שאני האבק. המאבק הוא רק מאבק פנימי הקורה בתחילת הדרך אותו דמה החיים בטבע - גם הגול נאבק בביצה בכדי לצאת ממנה עד שהוא בוקע ממנה. ולאחר מכן גם לו יש התמודדויות בכדי לשרוד בחיים. זה פשוט חוק טבע. כך שאין הרבה מה לדאוג, כולם ממשיכים לחיות, לחוות, להרגיש, לצחוק, לבכות, להתרגש ולפחד בו בזמן. כולנו בסופו של דבר בני אדם. אני חושב שהסידור עם הלימודים וחזרה להורים נשמע מצויין. באמת אין טעם להוציא שכר דירה נוסף, את הכסף תלמדי לחלק באופן שווה לצרכייך ותהני ממנו וגם לחסוך קצת יהיה מעשה נבון
. נשמה יקרה. אני מאחל לך רק טוב בחיים. ואשמח לראותך. בברכת שבוע טוב ומבורך יוסף.

yosef 30

New member
משוטט ייקר ../images/Emo24.gif

באחד הקורסים שלי השנה בהתפתחות הילד - היה לי מרצה חתיך לאללה. מיותר לציין שבקושי יכולתי להתרכז במה שהוא אומר -הייתי עסוק במה הייתי רוצה לומר לו
. הבחור סקסי לחלוטין מוד לעצמו -ומיותר לציין שהבנות בקורס גם הן הזילו ריר
כך שהיום אני מוצא את עצמי משלים את החומר לבד ולומד אותו בעצמי. הקורס נגמר ויחד איתו הפנטזיות על המרצה ההורס.
. יוסף.

מדעי הרוק ../images/Emo22.gif

היי יוסף, כנראה שכולנו עסוקים, בתקופה כזו או אחרת, בלהזיל ריר... פה, הבחור עזב לחדר אחר...
עקב עונת הנדודים. הגיע האביב, לא ?
אני הולך אחריו !

למעלה