איך אפשר לדעת

Saint Witch

New member
איך אפשר לדעת

שיש עליי קללה? או עין רעה או משהו דומה,כי כשאני מתרכז ממש בדברים הרעים שקורים לי,זה מסתכם בשלוש דברים: 1.או שהאלים מתנכלים לי 2.או שסתם יש לי מזל רע 3.או שיש עליי קללה או עין רעה או דברים כאלה פשוט אני רוצה לדעת,ובעזרת כישוף הדרך הטובה בדעתי היא דרך החלום, אבל איך אני אדע שזה ממש מסר,או שזה סתם חלום? או שיש דרך אחרת? תודה, מכשף קדוש.

Rounin

New member
פארנוייה !!!!!!!!

תאמין בעצמך. תגדיל את הבטחון העצמי. ותמצא פתרונות הגיוניים. אין דבר כזה חוסר מזל, יש תרמודינמיקה מעצבנת !

כרמית.

New member
קללה

קללה, כמו כל אקט מאגי, פועלת במישורי המחשבה והנפש. במילים אחרות, זה לא משנה אם קיללו אותך או לא: כל עוד אתה מאמין בכך שרובצת עליך קללה, הקללה מגשימה את עצמה. כדאי לך להתחיל לעבוד קצת על הבטחון העצמי והאופטימיות ולא לחשוב ש"האלים מתנכלים לי" ושאר דברים שכאלו. איך אפשר לדעת אם זה ממקור חיצוני או מעצמך? מכשפים מנוסים לומדים להבדיל במהלך ההתפתחות הרוחנית, הנסיון עם כוחות מאגיים שונים, ואינטראקציה עם אנשים אחרים. בהצלחה.

Saint Witch

New member
אני גם חושב

שהיבטחון העצמי שלי די נמוך במקרה זה,אבל זה משהו שאני עובד עליו וכל פעם שאני מצליח לעבור את המכשול של הביטחון העצמי,משהו רע קורה,למשל פעם קודמת,אחרי שכבר חשבתי שכלום לא יכול לעצור אותי,ואני מספיק חזק כדאי להחליט בעצמי דברים,איך שאמרתי לעצמי "אני לא צריך אף אחד בחיים,רק משפחה חברים את הרצון לחיות ואהבה,ואני מסודר בחיים" ואז בום איך שגמרתי את המשפט,משום מקום הופיע איזה סיכה או משהו על הרצפה (כשהסתכלתי מרחוק לא היה כלום!) היא כמעט נכנסה לי לרגל,ואז כשקפצתי על רגל אחד ורציתי לראות אם יורד לי דם ברגל השנייה,בום קפצתי קיבלתי מכה מהמשקוף,נהייתה לי בלוטה וסימן כחול ברגל,או שזה מקרי,או שלא יודע מה,אם הייתם שם זה היה נראה חצי מתוכנן.. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל.. אם אני יבטח בכם אם אתם אומרים שהקללה עובדת רק אם אני חושב שהיא קיימת..,אז בגלל זה אני יתחיל לחיות כאילו זה היום האחרון ואני אדון לעצמי,לאהוב את החיים לאהוב את החברים והמשפחה,אם ככה אתם אומרים שצריך להתגבר על זה,אז אולי עם הזמן זה כבר יעבור לי ואנ ייראה שזה סתם משהו שכנראה המצאתי עם הזמן כדאי להסביר את הדברים הרעים שקרו לי בחיים. תודה, מכשף קדוש.

jbu

New member
נראה לי שאתה עושה את זה

נראה לי שאתה עושה את זה, אולי כדאי שתעשה טיהור לבית, כדי להיות בטוח וגם כדי לנקות את הראש שלך מהמחשבות האלה, כתבתי מאמר עם צמחים שיכולים לעזור לך עם זה פשוט תשים מבאר, או תדליק קטורת ותסתובב איתה בבית, מומלץ להוסיף את ה-LBRP.

Saint Witch

New member
הלוואי וזה היה כל כך פשוט..

בגלל שאני עדיין לא בדירה משלי.. (יש עוד זמן :) אז אני לא ממש יכול לעשות את זה.. ההורים לא יודעים שאני מתעסק בזה (גם לא רוצה שידעו..) והריח לא יתפוגג בשעתיים שלוש..

jbu

New member
תעשה כמוני,

תעשה כמוני, תגיד אתה אוהב את הריח או שאתה קונה את זה בשביל חברה שלך או משהוא כזה, אתה יכול להגיד שזה בשביל האווירה שזה יוצר ואתה מנסה את את הריח, מחוץ מזה כשאני עושה כישוף ואני לא רוצה למשוך את תשומת הלב של ההורים שלי (כי שיקוים זה לא תמיד מריח טוב ובדר"כ יש ריח חזק) אני לוקח את הצמח (אם אני יכול) ושם אותו במבאר, מריחים את זה הרבה פחות משמן, תשים את זה בבקבוק סגור עם מים רותחים ולמחרת את יכול להשתמש בזה.

למעלה